Chat
Online
Chat now
1969 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2013. szeptember 12. 2 hozzászólás
 

A Valve szerdán jelentette be, hogy hamarosan megkezdi Steam játékboltja egy új fejlesztésének zártkörű tesztelését, ami annak egy régi hátrányát orvosolja majd. Az új Family Sharing ugyanis lehetővé fogja tenni a vásárlók számára, hogy azok családtagjaikkal vagy akár barátaikkal is megosszák játékkönyvtárukat, és kvázi kölcsönadják utóbbiak számára is az általuk korábban megvásárolt játékaikat - hasonlóan ahhoz, ahogy egy rendesen, fizikai adathordozón megvásárolt játék esetében is lehetséges.

A megosztás csak maguk a játékok kódjára fog vonatkozni, azaz a mentéseket, az elért teljesítményeket és az egyéb, a Steam felhőben tárolt adatokat a rendszer külön fogja vezetni a maximum 10 játékos mindegyike számára, akikkel meg lehet majd osztani a játékkönytárat. Ehhez az eredeti fióktulajdonosnak engedélyeznie kell a családtag vagy ismerős gépén a könyvtárának használatát, aki ezt követően a nagylelkű illető összes játékához hozzáférhet majd.

A Steam Family Sharing keretében akár 10 családtaggal és baráttal is megoszthatjuk majd játékainkat
A Steam Family Sharing keretében akár 10 családtaggal és baráttal is megoszthatjuk majd játékainkat

A megosztás ugyanakkor inkább a kölcsönzés módjára fog viselkedni, azaz, amíg a felhatalmazottak valamelyike játszik, a többiek nem férhetnek majd hozzá a könyvtár tartalmához. Ez alól egyedül a tulajdonos lesz kivétel, aki minden körülmények között játszhat majd a saját játékaival, de akinek vonatkozásában ennek ellenére érvényben lesz a kölcsönös kizárás.

Így, bár ő bármikor el tudja majd indítani egy saját játékát akkor is ha a jogosultak közül valaki más éppen szintén használja a könyvtár valamely elemét, ebben az esetben utóbbi egy üzenetet fog kapni arról, hogy mentse el állapotát és lépjen ki néhány percen belül, vagy vegye meg a játékot ha tovább akar szórakozni vele. Ha ezek egyikét sem teszi majd, a Steam automatikusan bezárja majd játékát a türelmi idő lejártát követően.

A kölcsönzés ezen kívül könyvtárszinten történik majd, tehát nem csak az éppen használt, de a könyvtárban található más játékok használatára sem nyílik majd mód párhuzamosan amíg annak bármely elemével játszik valaki a megosztás alapját képező csoportból. Ez viszonylag komoly korlátozásnak és eltérésnek tekinthető a fizikai formában megvásárolt játékok kölcsönadásához képest, ami nyilvánvalóan egymástól független lehetséges.

A Family Sharing egyelőre csak zárt körű bétában lesz elérhető a néhány szerencsés számára akiket a Valve a jövő héten fog kiválasztani az azonos nevű csoportba belépett tagok közül. A cég egyelőre nem közölte, hogy az újítást mikor tervezi minden ügyfele részére kihasználhatóvá tenni.

Forrás: PC Fórum

 

 

szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
  Na és mivan, ha csalnak a családtagok? :D
 

szept. 16., 21:15
lol
 
 
 

szept. 16., 13:58
Na és mivan, ha csalnak a családtagok? :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 

CS2HU Steam csoport

 
játékos
online
játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 265
 
1326
 
 
 
kép 3291
 
1299
 
 
BGS 2010_948_948
 
1023
 
 
 
kép 72
 
1134
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei