Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. április 15. 16 hozzászólás
 

Ahogy arról tegnap beszámoltunk egy új frissítés érkezett a Counter-Strike: Global Offensive-hez, amiben négy új pályát is találhattunk. Most egy kicsit kivesézzük, hogy mik is ezek a pályák és miből alakultak ki. Videókkal és képekkel illusztráltuk az elemzéseket, klikk a részletekért.

Short Train (de_shorttrain csgo)

A négy teljesen önálló pálya kifejezés nem igazán helytálló, hiszen a frissítésben jött egy olyan pálya, ami már bene van a játékban, viszont átfaragták kicsit. A Short Train a de_train_csgo egy kicsinyített változata, ahol egyszerűen a B lerakót eltörölték és nincs semmi helyette. Minden más a pályán majdnem ugyanaz, mint a nagytestvéren. Van még extraként a CT-knek is egy kakas, amivel szerintem még lehetetlenebbé tették a lerakó betámadását. Igazán kevés ember esetén lehet élvezetes a map. Szerintem még az 5v5 is sok rá. Fura elgondolás, íme egy kép és egy videó, amiben körbemászkálás alá került a kicsinyített train.

Bank (de_bank csgo)
A történet igazán egyszerű és fantasztikus, hogy eddig egyetlen verzióban sem jutott eszébe a Valve-nak, hogy készítsen ilyen pályát (itt jegyezném meg, hogy volt olyan CS verzió, amikor még csak egy MOD volt a játék, amiben volt bankos pálya.) A központi Bank épületét a csúnya terroristák kirabolják és ezt bizony meg kellene és valahogy megoldani, hogy ne robbantsák fel az egész kócerájt. A Bank alapvetően igen kicsi, de van még pár melléképület, ami megnehezíti a dolgokat. Összességében egy könnyen átlátható map-ról beszélhetünk, ahol a tetőn egyszerűen lehetetlenség elbújni, ha ott valaki tűzharcba keveredik, tuti valaki elhalálozik. A CT-k és a T-k egymással szembe indulnak, a CT-k a Bank háta mögül a T-k elölről. Mindkét csapat bemehet az épületekbe (ebből három van) illetve a tetőre. Most jöjjön egy kép és egy videó.

Safe House (de_safehouse csgo)
A pálya egy kicsit Left 4 Dead beütésű, az egész map a pálya közepén található házikóról kapta a nevét, amit a terroristáknak valahogy fel kellene robbantaniuk. A Bankhoz hasonlóan a csapatok egymással szemben indulnak és akár át is hajigálhatnak már az elején egy két gránátot, szórakoztatásnak. A Lake CSGO map szinte ugyanilyen, egy ház egy garázs és a harcok, csak máshol vannak a szobák és itt kivételesen nincs tó, de a feeling azért eléggé hasonló. A két fél a házzal és egy nagy kerítéssel van elzárva egymástól így valószínűleg a nagy csaták a házban fognak zajlani, de érdemes megjegyezi, hogy a háztetőre is fel lehet mászni. Jöhet a kép és a videó.

Sugarcane (de_sugarcane csgo)
A pálya a fő objektumról kapta a nevét, ami nem más, mint egy cukorgyár. Az jó kérdés, hogy a terroristáknak miért is kellene ezt megsemmisíteni, bár ha mostanában rátekintünk a cukor árakra, simán sejthetünk a történet mögött konkurencia felszámolást is. A pálya talán egy kicsit hasonlít a „Baggage” maphoz, de mégis más. A fő csatatér természetesen a csarnok, és mindkét csapat a gyáron kívülről indul, majd bent lehet találkozni és harcolni három szinten. A pálya egyébként hordoz némi cs_assault beütést is tele van kis fülkékkel, meg gyári kellékekkel, amik jól megnehezítik a harcot. A CT-k a csarnok egyik végéből míg a T-k a másikból indulnak, természetesen kívülről. Amint bejutottak már rálátásuk van egymásra nagyjából. Íme, a kép és egy videó.

Most pedig szavazzatok, nektek melyik pálya tetszik a legjobban a négy közül. További képeket a csatolt galériában találhattok a pályákról!

 

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó videó
CSGO új pályák 1. részA Counter-Strike:Global Offensive legújabb pályái egy videóban. Short Train, Bank, Sugarcane, Safe House

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 15 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Szoke

ápr. 25., 19:45
Fognak rajta játszani ha játszható főleg PUB szerverekhez jó a kis mapp amikor még nincs rajta sok ember.
TF2 be is egy rakat custom map úgy lett közönség kedvenc hogy a valve beleépítette a játékba.
 
 
 
 
noavatar
M1LLR  Én kipróbáltam őket, a Bank egész jó, Sugarcrane elég gagyi a másik 2 elmegy publicra, erre a gg modra meg tökéletesek
 

sAiid

ápr. 24., 22:51
De ahogy elnéztem csak egy lerakós pályák. Van benne fantázia, esetleg ha lesznek normális 3on3/2on2 ligák, akkor van értelme.

Meg nekem nem tetszenek. L4D2-ztem eleget és a 4 pályából 2 úgy néz ki mintha ctr+c ctr+v-zték volna belőle. De ez természetesen magán vélemény.

 
 
 
 
sAiid  Na tettek bele 4 pályát amin senki nem fog játszani. GZ Valve.


 

M1LLR

ápr. 23., 01:38
Én kipróbáltam őket, a Bank egész jó, Sugarcrane elég gagyi a másik 2 elmegy publicra, erre a gg modra meg tökéletesek
 
 
 
 
noavatar

sAiid

ápr. 23., 01:18
Na tettek bele 4 pályát amin senki nem fog játszani. GZ Valve.


 
 
 
 

Szoke

ápr. 16., 23:35
Miller ezt is megoldja :)
 
 
 
 
Szoke  Muhahahha.... sikerült visszafejteni a CSGO mappokat :D (kösz Miller a bsp-kért), már csak a texturák és modell fájlok kellenének és simán játszhatóvá tudnám tenni CSS ben is őket. Szóval ha valakinek van nagy sávszéle és tárhelye is az feldobhatná valahova azt a 2 mappát :)
 

GODLESS

ápr. 16., 23:05
Herén foglak markolni!
 
 
 
 

Szoke

ápr. 16., 23:03
Muhahahha.... sikerült visszafejteni a CSGO mappokat :D (kösz Miller a bsp-kért), már csak a texturák és modell fájlok kellenének és simán játszhatóvá tudnám tenni CSS ben is őket. Szóval ha valakinek van nagy sávszéle és tárhelye is az feldobhatná valahova azt a 2 mappát :)
 
 
 
 
seven  mindkettő source alatt ketyeg. a go-t lehet butítani nagyon. dotát meg éppen hogy csak viszi 1-2 gép. ehhez már nem árt a táp
 

GODLESS

ápr. 16., 15:09
hö?
 
 
 
 
SancheZsnz  remelem nemlesz meghatarozobb jatek mint a source vagy az 1.6 .. mert akk. kene vennem gephez 1-2 cuccot :|:DDDDDDdd
 

seven

ápr. 16., 00:37
mindkettő source alatt ketyeg. a go-t lehet butítani nagyon. dotát meg éppen hogy csak viszi 1-2 gép. ehhez már nem árt a táp
 
 
 
 
seven  semennyire szerintem. valve se akarja nagyon tolni. két húzócíme van erre az évre... dota meg a go. ezek közül a dotának lesz sikere a go elég visszafogottan szerepelt eddig az esport színtéren. 
 

SancheZsnz

ápr. 15., 23:42
remelem nemlesz meghatarozobb jatek mint a source vagy az 1.6 .. mert akk. kene vennem gephez 1-2 cuccot :|:DDDDDDdd
 
 
 
 
SancheZsnz  en inkabb magara a csgo-ra lennek kivancsi, hogy mennyire lesz meghatarozo versenyjatek
 

seven

ápr. 15., 23:13
semennyire szerintem. valve se akarja nagyon tolni. két húzócíme van erre az évre... dota meg a go. ezek közül a dotának lesz sikere a go elég visszafogottan szerepelt eddig az esport színtéren. 
 
 
 
 

SancheZsnz

ápr. 15., 22:27
en inkabb magara a csgo-ra lennek kivancsi, hogy mennyire lesz meghatarozo versenyjatek
 
 
 
 

GoldBalls

ápr. 15., 22:09
Short Trainnek nem sok értelmét látom. Bank az fasza. Safe house kicsit militia és mansion keverék nekem. Sugar az meg tiszta assault, az szerintem jó map lesz még.
 
 
 
 

HeNtEs

ápr. 15., 22:04
Szerintem a Bank fogja megélni a leghosszabb életet. Az tuti franko kis map kevés zavaró tényezővel.
 
 
 
 

seven

ápr. 15., 21:53
a mapok korrektek traint leszámítva de ez konkrétan nem nagyon kapcsolódott eddig a cs műfajához. majd kiderül mit alkotnak ezekkel élesben.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3679
 
1546
 
 
 
kép 4731
 
1500
 
 
kép 2977
 
1590
 
 
 
kép 1069
 
1445
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu