Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2024. május 22. 0 hozzászólás
 

A Counter-Strike 2 megjelenése óta számos probléma merült fel, különösen a csalások terén. A játékosok most egy új trükköt fedeztek fel, amellyel megfagyaszthatják az időt a játékban anélkül, hogy bármilyen külső programot használnának.

Ez a csalás különösen frusztráló, mivel a játékosok szabadon mozoghatnak és információkat gyűjthetnek a többi játékos helyzetéről, miközben azok mozdulatlanok maradnak.

A csalók jelenléte rontja a játék tisztességét és élvezhetőségét. A tisztességes játékosok gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, ahol a csalók igazságtalan előnyhöz jutnak, ami csökkenti a játék iránti lelkesedésüket és bizalmukat. Ezen kívül a versenyek és mérkőzések eredményei is torzulhatnak, mivel a csalók könnyedén befolyásolhatják a játék kimenetelét.

A közösségi élmény is jelentősen romlik a csalások miatt. A játékosok gyakran panaszkodnak a csalók jelenlétére, ami feszültséget és konfliktusokat eredményez a közösségben. A Valve-nek sürgősen lépéseket kell tennie a csalások elleni küzdelemben, hogy visszaállítsa a játék tisztaságát és a játékosok bizalmát.

Érkezik a fix hamarosan

A Valve részéről gyors és hatékony beavatkozás szükséges, hogy megszüntessék az idő megfagyasztásával járó csalásokat és biztosítsák a játék tisztességes működését. Csak így lehet visszaállítani a játékosok hitét a Counter-Strike 2-ben és annak közösségében.

A Valve pedig figyel és úgy néz ki, hogy az X-en nagy felháborodást keltett csalásra jön a tapasz. Ezt a Valve egyelőre nem erősítette meg de a tegnap éjszakai Cgangelogban megjelent számos frissítés, amik valószínűleg hamarosan a játék részeivé válnak.

Mivel védi a játékot a Valve?

A Valve Anti-Cheat (VAC) egy olyan rendszert, amelyet a Valve fejlesztett ki a csalások elleni küzdelem érdekében. A VAC célja, hogy automatikusan észlelje a csaló programokat és szoftvereket, amelyeket a játékosok használnak a Valve játékokban, például a Counter-Strike-ban. Ha a VAC egy csaló szoftvert azonosít egy játékos számítógépén, az érintett játékos azonnali és végleges kitiltást kap az adott játékról. Ez a rendszer segít fenntartani a tisztességes játékélményt és a közösség integritását.

Hogyan csalnak a csalók?

A Counter-Strike 2 játékban számos csalási lehetőség létezik, amelyek különböző módszerekkel működnek. Az egyik leggyakoribb a falon átlátás (wallhack), amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a falakon keresztül lássák ellenfeleiket, így előnyt szerezve a helyzetük ismeretében. Egy másik elterjedt csalási forma az aimbot, ami automatikusan célozza be az ellenfeleket, így a csaló játékosnak nem kell pontosan céloznia. Az idő megfagyasztása egy újabb módszer, amely lehetővé teszi a csalók számára, hogy megállítsák az időt a játékban, miközben szabadon mozognak és információkat gyűjtenek. Ezek a csalások rontják a játék tisztességét és élményét, mivel igazságtalan előnyhöz juttatják a csalókat a többi játékossal szemben. A Valve Anti-Cheat (VAC) rendszer küzd ezek ellen, de a csalók folyamatosan új módszereket fejlesztenek ki, hogy kijátsszák a rendszert.

Tehetek én is valamit?

Bármennyire is furcsának tűnik a Reportálás működőképes dolog. Sokan nem hisznek benne, mert sokan valóban fűt-fát reportálnak akikről azt hiszik, hogy csalnak azonban a VAC automatizmusa jellemőzen képes ezeket a hibás reportokat is szűrni és a csalókra fókuszálni. Mielőtt bejelentesz valakit érdemes előtte a következőket megvizsgálni

  • Mikor jött létre a felhasználó Steam profilja
  • Hány órát játszott a Counter-Strike 2 illetve más Counter-Strike játékokkal eddig
  • Vannak-e barátai / ismerősei
  • Milyen csoportokban található meg
  • Vannak-e a Steam profilján kommentek
  • Milyen a játékban a HS aránya
  • Hosszú körök óta "szerencsés"-e

Amenniyben azt látod, hogy

  • Pár hónapos a Steam profil
  • 50 óránál kevesebbet játszott CS-vel
  • Alig van pár ismerőse
  • Nem követ csoportokat
  • A Steam profilján tiltva vannak a kommentek vagy csak a mocskolódás megy
  • Elképesztően magas a HS aránya
  • Hosszú körök akár mapok óta túl jól tolja

Élj a gyanuval, hogy egy csalóval hozott össze az internet! Mehet is neki instant a report és itt hívnánk fel a figylemedet, hogy nem elegendő csak a játékban bejelenteni a csalást! Jobban teszed, ha rögtön a Steam profilján is reportolod az Accountot mint csaló. Itt röviden meg is indokolhatod a tapasztalataidat.

Küzdjünk együtt a csalókért! Te pedig soha ne csalj mert azzal saját magadat csapod be!

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4668
 
1471
 
 
 
kép 362
 
2087
 
 
kép 56
 
1555
 
 
 
kép 1162
 
1422
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu