Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESL Pro League XX - Szeptemberi CS2 néznivalók

 
0
 
E-sport · szept. 10., kedd
 
Szeptember 3 és 22 között 32 TOP Counter-Strike 2 csapat méri össze a tudását az ESL Pro League 20. állomásán ahol 750 000 dollár keresi majd az új tulajdonosát. Az A#B csoportmérkőzések után a C&D csoport meccsek kezdődnek majd rájátszásban folytatódnak a meccsek már Máltán.
 

A játék izgalma: Adrenalin a Counter-Strike-ban és az online versenyeken - SGcasino

 
0
 
Általános · szept. 10., kedd
 
A versenyjátékok viharszerűen hódították meg a világot, és egyetlen játék sem ragadta meg annyira a közönséget, mint a Counter-Strike: Global Offensive (CS). A gyors akcióiról, stratégiai játékmódjáról és intenzív mérkőzéseiről ismert CS az esport játékosok és a nézők kedvence.
 

Vége az automatizálásnak és a szkriptelésnek

 
0
 
Steam · aug. 28., szerda
 
A Counter-Strike folyamatosan fejlődik. A művészettől kezdve a pályákon át az ötletes játékokig, sőt, a játékosok közreműködésével a CS közösség alakítja a játékot.
 

Counter-Strike 2 Nyílt szezon

 
0
 
E-sport · júl. 24., szerda
 
A Valve tavaly nagy vonalakban már bejelentette a hivatásos Counter-Strike események 2025-ben érvénybe lépő új szabályait. És mostantól a hiányzó részletek is nyilvánosságra kerültek. Kattints hogy megnézd azokat a szabályokat, amelyek mostantól hozzá lesznek adva az eseményszervezői licencmegállapodásokhoz.
 

Kiesett a magyar válogatott a WEC2024-ből

 
0
 
E-sport · júl. 10., szerda
 
A Magyar Counter-Strike 2 válogatott a mai napon kiesett a CS2 IESF World Championship 2024 Europe Nyugati kvalifikációjából miután utolsó meccsükön Norvégia ellen alulmaradtak, azonban ne szaladjunk ennyire előre nézzük a ma történteket és hogy mi vezetett a bukáshoz végül.
 

Alsóágon halad tovább a válogatott a WEC24 rájátszásban

 
0
 
E-sport · júl. 10., szerda
 
Nem sikerült a baravúr és Csehország nemzeti Counter-Strike 2 válogatott jától sajnálatos módon kikapva estünk az alsóágra, ahol Belgium volt az ellenfél. Ma pedig folytatódnak a mérkőzések!
 

Negyeddöntőben a Magyar CS2 válogatott a VB selejtezőben

 
0
 
E-sport · júl. 08., hétfő
 
Sikeresen vette az akadályt a Magyar Counter-Strike 2 válogatott a IESF - International Esports Federation világbajnokság európai regionális selejtezőjében, ahol am ai napon immáron a negyeddöntőben folytatódik a küzdelem.
 

A Liquid bejelentette zews távozását

 
0
 
E-sport · jún. 29., szombat
 
A Liquid bejelentette Wilton "zews" távozását. Prado azonnali hatállyal távozik a vezetőedzői pozícióból. A brazil taktikus lesz a Liquid második távozója Casper "cadiaN" Møllert a hónap elején menesztették.
 

Új pályák érkeztek a CS2-be

 
0
 
Általános · jún. 28., péntek
 
A CS2 megjelenése óta a közösségi térképkészítők keményen dolgoznak, hogy új élményeket teremtsenek és néhány klasszikust frissítsenek. Ma örömmel jelentjük be, hogy az első közösségi térképek elérhetővé váltak a CS2-ben!
 

Égő frissítés

 
0
 
Steam · máj. 24., péntek
 
Egy kisebb frissítés érkezett a Counter-Strike2-höz, amely automatikusan letöltődik mindenki számára a Steamen keresztül természetesen, de lássuk is mi volt ebben olyan égő?!
 

Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most

 
0
 
Külföldi scene · máj. 23., csütörtök
 
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70 millió forintot, amely számos ritka és értékes skint tartalmaz. Ezek között megtalálhatók a legkeresettebb fegyverek és kiegészítők, amelyek a játékosok körében nagy népszerűségnek örvendenek.
 

MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán

 
0
 
E-sport · máj. 23., csütörtök
 
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg egymás után: az ESL Pro League 19. szezonját és a BetBoom Dacha-t Belgrádban.
 

CS2 anti-cheat update közeleg

 
0
 
Általános · máj. 22., szerda
 
A Counter-Strike 2 megjelenése óta számos probléma merült fel, különösen a csalások terén. A játékosok most egy új trükköt fedeztek fel, amellyel megfagyaszthatják az időt a játékban anélkül, hogy bármilyen külső programot használnának.
 

Az 5 legolcsóbb Desert Eagle skin a CS2-ben

 
0
 
Általános · máj. 17., péntek
 
A Counter-Strike 2 külsőségeinek piaca virágzik, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább skineket. Emiatt összegyűjtöttük az öt legolcsóbb, mégis stílusos Desert Eagle skint a játékban. Így felturbózhatod fegyvertáradat anélkül, hogy sokat kellene költened.
 

Új hangbeállítások érkeznek a Counter-Strike 2-be

 
0
 
Általános · máj. 16., csütörtök
 
A Counter-Strike 2 hamarosan új, régóta várt hangbeállításokkal bővül, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különböző játékmódokhoz egyedi hangprofilokat állítsanak be.
 

CS2HU - Szerkesztőket keresünk!

 
9
 
CS2HU · jan. 11., hétfő
 
Oldalunk ismét szerkesztőket keres! Szeretnél csapatban dolgozni? Kedvenc játékod történéseiről mindent tudsz, de itt nem látod az oldalon? Akkor megtalálsz számodra minden fontos információt a cikkben!
 

Felpörgetjük?! - Jelentkezz!

 
0
 
CS2HU · aug. 19., szerda
 
Az utóbbi időben biztosan észrevettétek, hogy kicsit megcsappantak a hírek az oldalon. Ennek számos oka van köztük a szerkesztők lemorzsolódása, betegségek és egyéb elfoglaltságok a szerkesztőink között. Mint közösségi oldal ezúttal is rátok olvasókra számítanánk.
 

Igényfelmérés - CS2HU

 
2
 
Általános · febr. 11., szerda
 
Most titeket kérdezünk, hogy mit szeretnétek látni az oldalon. Ha van bármilyen ötlet ne féljetek leírni.
 

Új év új szerkesztők.

 
0
 
Általános · jan. 20., kedd
 
Karácsony előtt felvételt hirdettünk a szerkesztői gárdába, páran elég magabiztosnak is éreztétek magatokat és jelentkeztetek.
 

[Csütörtök]CS2HU Monday Nightcup Series #8

 
57
 
Általános · márc. 02., vasárnap
 
Sajnos általunk ismeretlen okokból délután az ESL német szerverei leálltak. Ezért a megrendezendő mai CSGO kupa csütörtökre kerül. Ezúton is elnézéseteket kérjük! Tehát a következő kupa 2014. március 6-án kerül megrendezésre az ESL és a CS2HU stábja közös kooperációjában, méghozzá már a nyolcadik.
 

e havi legjobbak

 
CS2HU TOP10 - Február
Talán már szabad szemmel is látható a nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive térképen kicsiny magyar közösségünk – aktivizálták magukat azok is, akik esetleg eddig nem nagyon...
24820 megtekintés
CS2HU TOP10 – Március
A március bár még alig ért véget, de a tavasz még mindig várat magára. Hogy meddig, azt talán még Aigner Szilárd sem tudná megmondani, viszont mi nem váratunk meg senkit, a februári...
22842 megtekintés
CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek...
14294 megtekintés
A nagy magyar csapatmustra
Sokszor hallhattátok tőlem, hogy nagyon pozitívan látom kicsiny Counter-Strike: Global Offensive közösségünk jövőjét, legyen szó akár csak a hazai porondról, akár egy esetleges...
13156 megtekintés
CS2HU Monday Nightcup Series START!
#update 2 teljes cikk alján! Nem fogok nektek nagy titkot elárulni akkor, ha azt mondom, hogy a Magyar CSGO közösség , legalábbis a kompetitív része eléggé haldoklóban van. Úgy...
12755 megtekintés

Beszéd téma

 
CS2HU TOP10 - Február
Talán már szabad szemmel is látható a nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive térképen kicsiny magyar közösségünk – aktivizálták magukat azok is, akik esetleg eddig nem nagyon...
120 hozzászólás
CS2HU Monday Nightcup Series START!
#update 2 teljes cikk alján! Nem fogok nektek nagy titkot elárulni akkor, ha azt mondom, hogy a Magyar CSGO közösség , legalábbis a kompetitív része eléggé haldoklóban van. Úgy...
71 hozzászólás
CS2HU CSGO CUP #1 - Coverage
Még a megjelenés előtt, a béta keretein belül rendezzük meg első Counter-Strike: Global Offensive kupánkat, melynek mezőnye igen vegyesre sikeredett: A CSS scene képviselteti magát a...
58 hozzászólás
[Csütörtök]CS2HU Monday Nightcup Series #8
Sajnos általunk ismeretlen okokból délután az ESL német szerverei leálltak. Ezért a megrendezendő mai CSGO kupa csütörtökre kerül. Ezúton is elnézéseteket kérjük! Tehát a...
57 hozzászólás
CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek...
50 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 997
 
1398
 
 
 
kép 3325
 
1635
 
 
kép 539
 
1530
 
 
 
kép 5350
 
2660
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu