Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. június 08. 4 hozzászólás
 

A játékos világot egyértelműen a tegnap véget ért E3 Expo mozgatta a leginkább a napokban. Természetesen tucatnyi játékok között ott volt a Conter-Strike: Global Offensive is a Valve műhelyéből, és nem is lenne E3 dögös csajok nélkül, őket is összeszedtük nektek.

Az E3 Expo a világ egyik legnagyobb játékos kiállítása. A szoftvergyártók rendre igyekeznek a fejlesztéseket úgy időzíteni, hogy itt már mutathassanak valamit a közelgő játékukból. A Valve sem volt ezzel másképp és már az E3-ra is elvitte a jelenleg béta fázisban található Counter-Strike:Global Offensive-et. Rod "Slasher" Breslau az E3-on faggatta Chet Faliszek-et, akinek igen nagy szerepe van magának a játéknak a kialakításában. Az interjúban Chet mesél a Counter-Strike-ról és természetesen a legújabb verzióról. Elmeséli, hogy miért is jó, hogy egy zárt de folyamatosan bővülő körrel rendelkező béta teszt során alakítják ki a játékot, és hogy alapvetően erre pont az esport miatt van szükség. A videót itt találhatjátok.

A Valve egyébként semmilyen bejelentéssel nem készült az E3-ra, pedig valljuk be, hogy egy Half-Life 3 igazán jól esne már, hiszen a Half-Life 2 óta ott az űr a folytatásra. Az E3-on csak olyan fejlesztéseket mutattak be, amiket már korábban felfedtek így ott volt a CSGO, a Dota2 és a Steam Big Picture. Doug Lombardi a Valve kommunikációs vezetője még az E3 előtt elmondta, hogy Nem lesz Half-Life 3, Portal 3 és Left 3 Dead 3 bejelentés sem az E3-on és ehhez tartották is magukat.

Az E3 Expo egyébként igazán jól dübörgött, hiszen több mint 45 700 ember látogatott ki a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expo 2012-es helyszínére, amely évről évre fellendíti a város gazdaságát, hiszen a kilátogatók most is több mint 40 milló dolláros extra forgalmat generáltak a vendglátó ipari és szórakoztató egységeknek. A játékok kapcsán egyértelműen a legnagyobb mozgás a nemrég bejelentett Castlevania: Lords of Shadow 2, a Star Wars 1313, a Need for Speed: Most Wanted, a Dead Space 3, a Ratchet & Clank: QForce, a Cyberpunk, a Gears of War: Judgment, az Injustice, a LEGO The Lord of the Rings vagy a Human Element körül forgott. A helyszínen egyébként bejelentésre került a Halo 4, a Tomb Raiderúj része, de jön a Resident Evil 6, A South Park: The Stick of Truth, a Splinter Cell Blacklist és persze hatalmas érdeklődés fogadta a Call of Duty Black Ops 2-őt is.

Ez volt az utolsó olyan E3, amely a jelenlegi konzolos generációkról szól egyébként, hiszen mind a Sony mind a Microsoft 2013-ra rakta át nextgen konzoljainak bemutatását, tehát mind az Xbox mind a Playstation jövőre teljesen megújul, ami valljuk be már rájuk is fért bőven.

Legvégül pedig jöjjenek azok akikért igazán érdemes kilátogatni egy ilyen kiállításra, maguk hostessek, akik ismét magukra öntötték a népszerű szereplők jelmezeit, vagy éppen gyártók, fejlesztők öltözeteit. Előbb egy ízelítő videó a képek pedig a galériában.

 

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó videó
E3 Csajok 1A 2012-es E3-on ahogy az lenni szokott szintén rengeteg szép hölgy pózolt kedvenc játékaink jelmezeiben.
 
Címkék: e3, valve, csajok
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

TORIAK

jún. 08., 16:29
Fincsi :D
 
 
 
 
Daisy  Huh 0:15-nél az a szöszi <3
 

GoldBalls

jún. 08., 15:49
Még a képek alapján is talán ővolt a legjobb suna a kiállításon: https://www.counter-strike2.hu/galeria/e3-csajok-2012/3369

De voltak azért versenytársai: https://www.counter-strike2.hu/galeria/e3-csajok-2012/3334 :D:D
 
 
 
 
noavatar

Daisy

jún. 08., 15:29
Huh 0:15-nél az a szöszi <3
 
 
 
 

TRuve

jún. 08., 14:20
+}
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5692
 
1771
 
 
 
kép 6001
 
1481
 
 
kép 1302
 
1636
 
 
 
kép 2944
 
1524
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu