Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2024. június 28. 0 hozzászólás
 

A CS2 megjelenése óta a közösségi térképkészítők keményen dolgoznak, hogy új élményeket teremtsenek és néhány klasszikust frissítsenek. Ma örömmel jelentjük be, hogy az első közösségi térképek elérhetővé váltak a CS2-ben!

Ha álmodoztál már egy olasz esküvőről vagy repülőgépgyártásról (vagy mindkettőről!), akkor a Memento és az Assembly most elérhető a Wingman módban. A Wingman mód a Counter-Strike: Global Offensive egyik játékmódja, amely két játékosból álló csapatok összecsapásait foglalja magában kisebb, szorosabb pályákon. A játékmód célja, hogy gyorsabb és taktikusabb játékmenetet biztosítson, ahol a játékosok szoros együttműködése és kommunikációja döntő fontosságú. A meccsek rövidebbek és intenzívebbek, mint a hagyományos 5v5 módokban, és gyakran egy-egy jól időzített taktika vagy egyéni teljesítmény is döntő lehet. A Wingman mód lehetőséget ad a játékosoknak, hogy gyakorolják a csapatszellemet és fejlesszék taktikai képességeiket.

És ha valami kaotikusabbra vágysz, próbáld ki a klasszikus Pool Day-t, amely mostantól elérhető az Arms Race módban. Az Arms Race mód a Counter-Strike: Global Offensive egyik játékmódja, amely a klasszikus "gun game" stílusú játékmenetet hozza el. Ebben a módban a játékosok minden egyes megölt ellenfél után új fegyvert kapnak. A cél az, hogy végighaladjanak az összes fegyveren, kezdve a pisztolyoktól, folytatva a gépfegyvereken át, egészen a mesterlövészpuskákig és végül a késig. Az első játékos, aki késsel megöl egy ellenfelet, megnyeri a mérkőzést. Az Arms Race gyors tempójú és intenzív, mivel a fegyverek gyakori váltása állandó alkalmazkodást igényel a játékosoktól.

Végül küzdj meg Thera és Mills utcáin a Deathmatch és Casual módban, és próbáld ki ezeket a térképeket a versenyszerű matchmakingben.

Therra CS2 pálya

A Thera egy új, versenyszerű 5v5 bombahatástalanítási térkép a Counter-Strike 2-ben, amely a görögországi Santorini (ősi nevén Thera) szigetének festői tájain alapul. A térkép készítője FMPONE, aki híres olyan klasszikus térképek megalkotásáról, mint Cache és Subzero​ A Thera két bombatelepítési helyszínt kínál, amelyek mindegyike különféle kihívásokkal és stratégiai lehetőségekkel rendelkezik. A térkép középső része feszültséggel teli, számos útvonalat biztosít a meglepetésszerű támadásokhoz és kerülő manőverekhez.

A térkép lépcsői, létrái és tetői nem csak a kilátás miatt vannak jelen; ezek kulcsfontosságú taktikai helyszínek és menekülési útvonalak is egyben​

A Thera térkép gyönyörűen ötvözi a mediterrán szépséget a versenyszerű játékélménnyel. A napfényben fürdő fehér épületek, élénk kék tetők és zöld dombok hozzájárulnak a térkép esztétikai vonzerejéhez. A készítő, FMPONE, célja, hogy a sziget kulturális lényegét és szépségét tükrözze, miközben izgalmas és kiegyensúlyozott játékot biztosít a Counter-Terroristák és Terroristák számára egyaránt​

A Thera nem csupán a látványra koncentrál, hanem a játékmenet kiegyensúlyozottságára is. A közösségi visszajelzések alapján folyamatosan optimalizálják és finomítják a térképet, hogy megfeleljen a versenyszerű játék igényeinek. FMPONE aktívan dolgozik azon, hogy a térkép zökkenőmentesen integrálható legyen a CS2-be, és ígéretei szerint további meglepetések is várhatók a térkép fejlesztésében​

Mills CS2 pálya

A Mills térkép a Counter-Strike 2 (CS2) egyik új pályája, amely egy hollandiai kis faluban játszódik. A térkép készítője a "catfood" néven ismert térképkészítő, aki korábban is több sikeres pályát alkotott. A Mills két játékmódot támogat: a klasszikus bombahatástalanítást és a Deathmatch módot, és több taktikai lehetőséget kínál a játékosok számára a különböző stratégiai pontok és útvonalak révén.

A térkép egyedülálló atmoszférát nyújt, amelyet a holland vidéki környezet inspirált. Az épületek és utcák részletgazdag kialakítása autentikus élményt biztosít a játékosoknak, miközben a játékmenet izgalmas és dinamikus marad. A Mills nemcsak vizuálisan vonzó, hanem a játékmenet szempontjából is jól kiegyensúlyozott, lehetőséget adva a játékosoknak a különböző stratégiák kipróbálására és alkalmazására.

A pálya népszerűsége gyorsan nőtt, és a közösség visszajelzései alapján folyamatosan finomítják és optimalizálják a térképet, hogy minél jobb játékélményt nyújtson.

További frissítések

A versenyszerű matchmaking kapcsán átdolgozták a térképalapú képességi csoportokat is. A játékosokat újra lettek osztva aa képességi csoportok között, és könyebbé tették ezeknek a jelvényeknek a megszerzését.

A mai frissítés számos egyéb javítást és módosítást is tartalmaz, beleértve egy vadonatúj MVP panelt (és animált MVP-ket a Premier módban!), valamint új módokat a videobeállítások optimalizálására.

Csatlakozz egy mérkőzéshez, és nézd meg magad!

 

 
Címkék: cs2, pálya, maps
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Alsóágon halad tovább a válogatott a WEC24 rájátszásban
Nem sikerült a baravúr és Csehország nemzeti Counter-Strike 2 válogatott jától sajnálatos módon kikapva estünk az alsóágra, ahol Belgium volt az ellenfél. Ma pedig folytatódnak a mérkőzések!
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6181
 
1266
 
 
 
kép 324
 
2120
 
 
kép 3903
 
1650
 
 
 
Gabe Newell
 
1535
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu