Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. január 05. 2 hozzászólás
 

Egy újabb nagynevű játékos tért vissza hivatalosan is a mai nap, hiszen a myDGB-ből távozó oskaR helyét egy Counter-Strike: Source legenda, .PhP vette át. A hétvégén megrendezésre kerülő IEM-en biztosan ott lesz a szlovák játékos a myDGB színeiben.

Még a 2012-es év végén (hiszen már 2013-at írunk, mily’ fura?!) derült fény arra, hogy Tomas „oskaR” Šťastný belső ellentétek miatt távozni kényszerül a Szlovákia myDGB.net együtteséből. Kissé fura lehetett ez a lépés az együttes részéről, hiszen az Intel Extrem Masters konkrétan a jövő hét hétvégéjén kerül megrendezésre Lengyelországban, ahol is északi szomszédaink az Lengyelország ESC Gaming, a Lengyelország MaxFloPlaY és az Lengyelország ALSEN csapataival fognak farkasszemet nézni.

A myDGB december elején vett részt első nemzetközi tornáján Counter-Strike: Global Offensive-ben, és egyből a dobogó harmadik fokára állhattak fel. A MindSports Festivalon, azaz az Esports Heaven Prague elnevezésű offline rendezvényen kiválóan teljesítettek, bemutatkozásul a Franciaország Team VeryGames alakulatát de_nuke_ve mapon 16-12 arányban múlták felül – ennek ellenére a végelszámolásnál csak a 3. hely jutott nekik, de így is kijutottak a saját kvintettjükből. A rájátszásban a Oroszország zNation gárdája ellen 2-1 arányban győzedelmeskedtek, az elődöntőben aztán a franciák már nem kegyelmeztek nekik, a bronzmérkőzésen viszont a másik gall csapaton, Franciaország BuyKey-en vettek kegyetlen bosszút, ezzel megkaparintva a harmadik helyet és a $4000 nyereményt.

Egyébiránt még az EHP előtt érkezett oskaR a csapatba, ami így utólag nagyon jó húzásnak bizonyult – ám azt ahogy RuSTy kolléga december végén megírta, oskaR keveset foglalkozott az utóbbi időben a CSGO-val, a csapaton belül pedig többen is nemtetszésüket nyilvánították ki ennek okán a cseh játékosnál. Az IEM már a gárda nyakán volt, így iziben meg kellett találniuk a megfelelő embert, aki képes lehet a megfelelő szinten helyettesíteni és betölteni az oskaR után maradt űrt. Szinte magától értetődő volt, hogy ki fog feltűnni a myDGB-ben – hát persze, hogy a Szlovákia Reason Gaminggel a világ csúcsát is megjáró Marek „.PhP” Kádekre esett a választás!

Marek többször is megjelent kis hazánkban, három BECUP (2007, 2009, 2010) elsőség is szerepel a neve mellett, 2009-ben pedig a Cadred.org szavazásán az év játékosának választották – 2 évvel korábban talán még az Szlovákia eSuba színeiben Szlovákiában és Csehországban is a legjobbnak bizonyult.

Az IEM jelenti az első komolyabb megmérettetést (inkább talán jelző nélkül az első megmérettetést) .PhP-nak CSGO-ban, illetve a myDGB az első versenyén fog részt venni a Razer gamer perifériákat gyártó cég nevével a mezeken, hiszen .PhP érkezése mellett egy új támogatót is köszönthet a szerb szervezet.

A myDGB.net CSGO csapatát az elkövetkezendőkben az alábbi felállással láthatjuk majd:

Szlovákia Ladislav „GuardiaN” Kovács
Szlovákia Jakub „kap1” Halás
Szlovákia Marek „.PhP” Kádek
Csehország Karel „sneix” Pavlica
Szlovákia Peter „uno” Lipowski

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

BagiRa

jan. 08., 16:17
:D ma szembe jott velem Ersekujvárban (nové zámky) gondolkodtam rajta hogy rácsapok egy nagyot a buta fejére :D 
 
 
 
 

SancheZsnz

jan. 06., 13:39
remelem megnyerik
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
de_dust_409
 
1512
 
 
 
kép 3804
 
1554
 
 
kép 341
 
2055
 
 
 
kép 6179
 
1253
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu