Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2012. május 03. 22 hozzászólás
 

Egy újabb szavazásra invitálunk minden kedves Olvasót. Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti váltani fogtok-e a Counter-Strike: Global Offensive-re vagy nem? A szavazatokat jobb oldalt tudjátok leadni vagy itt a hírben.

Szép ütemben zajlanak a Counter-Strike: Global Offensive béta tesztelései, mint az már köztudott. A zárt béta kulcsokat folyamatosan adja ki a Valve és a Hidden Path, így biztosítva az állandó terhelést a készülő játék számára. Bár a játék még csak béta fázisban van az érdeklődés igen nagy körülötte, hiszen a Source 8 évvel ezelőtt megjelenése óta csak frissítések és foltozások jöttek a játékhoz. A mostani verzió ugye azon túl, hogy új motort kap egy szinte teljesen új játékként is próbál történelmet írni, lévén minden eddigi verzióváltásnál nagyobb módosításokat hajtanak végre a játékban, hogy az ismét hosszú évekig élvezhető legyen. Itt már csak az a kérdés, hogy a Valve terve, hogy az 1.6-osokat és a Source-osokat egy játékba terelje ismét, sikerül-e? Ezt előre senki nem tudja megmondani, de lássuk Te miként vélekedsz! Váltani fogsz a mostani ismeretek alapján?

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 19 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Dicska  Nem lehet, minden pénzemet vodkára és meszkalinra költöm
 

иucleaя

máj. 08., 15:47
az sem rossz.:D
 
 
 
 
иucleaя  kalapálj már össze valami stabil stuffot mire kijön, legyen kivel nyomatni.:D
 

Dicska

máj. 08., 10:13
Nem lehet, minden pénzemet vodkára és meszkalinra költöm
 
 
 
 
noavatar

BecX

máj. 07., 21:05
' DE azt azért nem lehet mondani, hogy ugyanaz a játék.' őseimet erről nehéz lenne meggyőzni :D szerencse, hogy most már én szponzorálom őket, nem pedig ők engem :D
 
 
 
 
Dicska  Azért időközben rájöttem, hogy ha lenne rendes gépem, én is rováznék a bétakulcsért :D
 

иucleaя

máj. 07., 16:01
kalapálj már össze valami stabil stuffot mire kijön, legyen kivel nyomatni.:D
 
 
 
 
иucleaя  ahogy mondod.
 

Dicska

máj. 06., 16:45
Azért időközben rájöttem, hogy ha lenne rendes gépem, én is rováznék a bétakulcsért :D
 
 
 
 
Dicska  " Gondolom az arcok nagyrésze azért rovázik a betakulcsért, mert anyut-aput nehéz lesz meggyőzni, hogy vegyék meg neki még egyszer ugyanazt a játékot amiben ugyanaz a lényeg, ugyanaz történik.  " Hmm, ebben a mondatban nem kevés igazság rejlik (szerintem), DE azt azért nem lehet mondani, hogy ugyanaz a játék. Ugyanaz történik talán, meg nagyjából ugyanúgy, de lesznek apróbb módosítások. Talán nem sok, nem nagy, de pont elég ahhoz, hogy különbözzön annyira, mint a Source meg az 1.6. Ott pedig már nem mindegy, melyikkel ülünk le játszani.
 

иucleaя

máj. 06., 15:08
ahogy mondod.
 
 
 
 
BecX  Szerintem ez a kérdés akkor lenne aktuális, ha már elérhető lenne mindenki számára a CS:GO, vagy legalábbis a bétája open lenne. Én eleve nem értem ezt a nyálcsorgatást a bétakulcsokra... Kit érdekel? Kijön, megveszem és ott fog figyelni ez is a steamaccountomon. Gondolom az arcok nagyrésze azért rovázik a betakulcsért, mert anyut-aput nehéz lesz meggyőzni, hogy vegyék meg neki még egyszer ugyanazt a játékot amiben ugyanaz a lényeg, ugyanaz történik.
 

Dicska

máj. 06., 12:59
" Gondolom az arcok nagyrésze azért rovázik a betakulcsért, mert anyut-aput nehéz lesz meggyőzni, hogy vegyék meg neki még egyszer ugyanazt a játékot amiben ugyanaz a lényeg, ugyanaz történik.  " Hmm, ebben a mondatban nem kevés igazság rejlik (szerintem), DE azt azért nem lehet mondani, hogy ugyanaz a játék. Ugyanaz történik talán, meg nagyjából ugyanúgy, de lesznek apróbb módosítások. Talán nem sok, nem nagy, de pont elég ahhoz, hogy különbözzön annyira, mint a Source meg az 1.6. Ott pedig már nem mindegy, melyikkel ülünk le játszani.
 
 
 
 

snyBoi*

máj. 05., 04:04
vagy váltok is meg nem is :D
 
 
 
 

snyBoi*

máj. 05., 04:04
Én nem váltok! Mindennel egyszerre játszok. :D
 
 
 
 
noavatar

BecX

máj. 04., 18:32
Szerintem ez a kérdés akkor lenne aktuális, ha már elérhető lenne mindenki számára a CS:GO, vagy legalábbis a bétája open lenne. Én eleve nem értem ezt a nyálcsorgatást a bétakulcsokra... Kit érdekel? Kijön, megveszem és ott fog figyelni ez is a steamaccountomon. Gondolom az arcok nagyrésze azért rovázik a betakulcsért, mert anyut-aput nehéz lesz meggyőzni, hogy vegyék meg neki még egyszer ugyanazt a játékot amiben ugyanaz a lényeg, ugyanaz történik.
 
 
 
 
dMk  Pont, hogy most egyedi szerintem a CS.
 

Dicska

máj. 04., 16:34
Hát ezt még egyszer így eljátszani, amit szegénnyel csináltak az évek során, tényleg nem lehet : )
 
 
 
 
noavatar
GoldBalls  Miután kipróbáltam bizton mondhatom, hogy váltok. Persze van még mit benne javítani, de azért már most van egy feelingje... gondolom erre mondják hogy cod grafika... pedig nem az csak egyszerűen van egy fasza színvilága inkább egy kicsit Left 4 dead feeling, de végre van egy egyedibb világa. Szerintem fasza lesz ha kész lesz. Kíváncsian várom mi lesz a vége. Három részre szakadunk vagy hogy lesz ez? :D
 

dMk

máj. 04., 16:17
Pont, hogy most egyedi szerintem a CS.
 
 
 

máj. 04., 14:51
váltok zsír lessz
 
 
 
 

Stone0015

máj. 04., 09:49
Maradok az 1.6-nal annak meg megvan a Cs feelingje ez a CSGO inkabb Cod-os . . .
 
 
 
 

GoldBalls

máj. 03., 18:17
Miután kipróbáltam bizton mondhatom, hogy váltok. Persze van még mit benne javítani, de azért már most van egy feelingje... gondolom erre mondják hogy cod grafika... pedig nem az csak egyszerűen van egy fasza színvilága inkább egy kicsit Left 4 dead feeling, de végre van egy egyedibb világa. Szerintem fasza lesz ha kész lesz. Kíváncsian várom mi lesz a vége. Három részre szakadunk vagy hogy lesz ez? :D
 
 
 
 

K0B4K

máj. 03., 17:37
szerintem 1.6ról meg cssről jó ha 10% átmegy :D
 
 
 
 

huntenseN

máj. 03., 17:30
8éves a Source.
Nem, nem fogok "váltani".
Nekem nem tetszik. Nevetségesek a modellek, meg ez a cod grafika. Bár Source-szal se játszom már több mint 2 éve. Akkor meg minek kommentelek?
 
 
 
 

THE GAME

máj. 03., 16:23
Szerintem a Source 8 éve jelent meg. Váltani meg tuti nem fogok. Valahogy nem igazán jön be a GO. :/
 
 
 
 

иucleaя

máj. 03., 16:05
Egyértelmű részemröl a váltás.Már gyüjtöm a kis pénzecském, és alig várom hogy éjszakába nyúlóan zúzhassak a többiekkel.:D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 330
 
1780
 
 
 
kép 1252
 
1639
 
 
kép 4078
 
1516
 
 
 
kép 5536
 
1794
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu