Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2024. május 21. 0 hozzászólás
 

Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.

A MOUZ csapata lenyűgöző teljesítményt nyújtott a BetBoom Dacha 2024 versenyen, ahol magabiztos 3-0-s győzelemmel zártak a Spirit ellen. Ez az eredmény különösen figyelemre méltó, mivel a MOUZ nemrégiben az ESL Pro League 19. szezonjában is diadalmaskodott, ahol szintén meggyőző győzelmet arattak a Vitality ellen. A csapat legújabb tagja, Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin kiemelte, hogy a folyamatos versenyzés mentálisan kimerítő, de a csapat továbbra is kitartóan küzd a sikerekért.

A döntő első térképe a Vertigo volt, ahol a MOUZ gyorsan előnyt szerzett, és bár a Spirit próbált visszakapaszkodni, végül 13-11-es vereséget szenvedtek. A második térkép, az Ancient, hasonló forgatókönyvet követett, ahol a MOUZ ismét dominált, végül 13-9-re nyerve. A harmadik és egyben utolsó térkép, a Mirage, egyértelmű győzelmet hozott a MOUZ számára, 0-3-as végeredménnyel zárva a mérkőzést és megszerezve a BetBoom Dacha trófeát.


A MOUZ sikere részben a kiváló egyéni teljesítményeknek köszönhető. Lengyelország Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek és Dorian "⁠xertioN⁠" Berman kiemelkedtek a csapatból, mindketten jelentős mértékben hozzájárultak a győzelmekhez. Természetesen nem mehetünk el a magyar vonatkozás mellett sem, hiszen Hungary Torzsás "torzsi" Ádám is igazán jó formában volt a versenyen. A csapat következő megmérettetése az IEM Dallas lesz, ahol újabb lehetőségük nyílik bebizonyítani, hogy jelenlegi formájukban a legjobbak közé tartoznak.

A versenyen való részvétel és a folyamatos győzelmek ugyan kimerítőek lehetnek, de a MOUZ csapata eddig sikeresen vette az akadályokat, és továbbra is erős teljesítményt mutat a Counter-Strike világában. A rajongók izgatottan várják, hogyan teljesítenek majd a jövőbeli versenyeken, különösen az olyan rangos eseményeken, mint az IEM Dallas, ahol újabb trófeákat gyűjthetnek be.

A Végső sorrend és nyeremények

  • 1. place 1. MOUZ - 300 000 USD
  • 2. place 2. Team Spirit - 100 000 USD
  • 3. place 3-4. HEROIC - 50 000 USD
  • 3. place 3-4. Team Falcons - 50 000 USD
  • 5-6. Virtus.pro
  • 5-6. MIBR
  • 7-8. BetBoom Team
  • 7-8. Azrora Gaming

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5536
 
1827
 
 
 
kép 4679
 
1445
 
 
kép 4851
 
2429
 
 
 
kép 752
 
1665
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu