Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2024. május 23. 0 hozzászólás
 

A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg egymás után: az ESL Pro League 19. szezonját és a BetBoom Dacha-t Belgrádban.

Ezzel tíz mérkőzésen arattak győzelmet, mindössze három térképet veszítve. A MOUZ ezzel a FaZe csapatát előzte meg, amely február óta tartotta az első helyet. A történelmi eredmény különösen fontos a csapat számára, amely eddig még soha nem állt a ranglista élén.

A MOUZ emelkedése

A csapat sikere nem csupán az elmúlt hónapok teljesítményének köszönhető. Az új felállás, a taktikai érettség és a folyamatos fejlődés mind hozzájárultak ahhoz, hogy a MOUZ elérje a világelső helyet. A csapat tagjai, különösen Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, ami jelentősen hozzájárult a győzelmekhez. Az ESL Pro League és a BetBoom Dacha során mutatott dominancia pedig megerősítette a csapat helyét a legjobbak között.

A jövő kihívásai

A MOUZ számára az elért siker csak a kezdet. A csapat előtt újabb kihívások állnak, és a céljuk, hogy továbbra is megőrizzék vezető helyüket a világranglistán. Az IEM Dallas és más közelgő versenyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a MOUZ bebizonyítsa, nemcsak elérni tudják az első helyet, hanem hosszú távon meg is tudják tartani azt. A rajongók és a szakértők izgatottan várják, hogyan teljesít majd a csapat a következő megmérettetéseken.

A jelenlegi ranglista

 

 
Címkék: mouz, esport, cs2
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3901
 
1336
 
 
 
kép 5644
 
1996
 
 
kép 3883
 
1505
 
 
 
kép 3363
 
1512
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu