Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. február 22. 23 hozzászólás
 

Cirka egy hónapja indította el kicsiny közösségünk egyik tagja az ESL magyar szekciójában az 5on5 ladder petíciót, ami végül nem jött össze - ám így sem veszett el semmi, hiszen a magyar szekció vezetői is látják a szcénában rejlő potenciált, így a NetCups ICL kvalifikáció után sem maradunk hazai verseny nélkül!

Január legvégén keresett fel minket Okolicsányi "Okoolics" Máté egy ESL 5on5 ladder ötlettel, illetve már a kész petícióval, amit az ESL oldalán indított útjára. Sajnos az a petíció végül nem ért célba, viszont ennek ellenére is bízik a Counter-Strike: Global Offensive közösségben Molnár "fecosrac" Ferenc, a nemzeti főadminunk, aki teljes támogását biztosította, így az előzetes tervek szerint március elején megrendezésre kerülhet az első magyar CSGO nightcup az ESL keretein belül!

Eleinte természetesen még csak amolyan igényfelmérés, a közösség aktivitásának tesztelése céljából indulnak az egyestés kupák, melyek egy idő után akár egy hosszabb-rövidebb bajnokság felé nyithatják meg az ajtókat. Első ízben március elején jelentkezik ESL-en a magyar CSGO szekció ehhez hasonló kupával, ahova majd a tervek szerint 16 csapat nevezését fogják várni a szervezők - természetesen ez az érdeklődés tekintetében változhat is.

Mit kell tenni ahhoz, hogy részt vehessetek majd ezeken a tornákon? Nem kell mást tennetek, mint regisztrálni az ESL oldalán (http://www.esl.eu/hu), megadni minden szükséges adatot, gondolva itt a valós nevetekre, kiválasztani a megfelelő országot, illetve megadni a CSGO Steam ID-tokat, ami elengedhetetlen nemcsak a hazai, de a nemzetközi versenyeken való részvételhez is. Ezután már csak a csapatotokat kell bejegyeznetek az ESL oldalán, valamint társaitokt kell meghívnotok a csapatba, és máris indulhat a "buli"!

Egy kis segítség a regisztrációhoz:

Amint meglesz a pontos időpont, vagy esetleg újabb információval tudunk nektek szolgálni a fentiekkel kapcsolatosan, azonnal be fogunk számolni nektek.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 23 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Deep

márc. 03., 12:27
Egyszerü a képlet ! Aki bulizni akar, az nem jön. Aki kibirja h csak szombaton megy el. Az jön és verseng..
 
 
 
 
karcsihun  Márpedig a vasárnap du-este a legideálisabb, péntek-szombat a buli napja sok helyen...
 

deni

márc. 03., 12:12
Vasárnap ott van a Go4CSGO kupa. Márpedig ha megvan a lehetőség arra, hogy külföldi csapatokkal is felvedd a versenyt tétmeccsen, akkor jobb ha azt választod :)
 
 
 
 

karcsihun

márc. 03., 09:25
Márpedig a vasárnap du-este a legideálisabb, péntek-szombat a buli napja sok helyen...
 
 
 
 
deni  Csatlakozom Deephez és a pénteki naphoz.

Nem csak olyanokkal kell számolni, hogy a koleszosok nincsenek hétvégén. Arra nem gondol senki, hogy valaki esetleg dolgozik? :D


Hétköznap /szerda, csütörtök/ ráadásul pont este 8-as kezdéssel elég sok embert kizár szerény véleményem szerint.

Nyilván nem lehet olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel, de este 8-as kezdéssel elég sokáig elhúzódhat, főleg ha számolunk egy kis csúszást is. Márpedig csúszás mindig, mindenhol van :)


 

b05co

febr. 28., 13:29
Én is egyet kell értsek. A péntek 20:00-ás kezdés ideális lehet :)
 
 
 
 
Deep  Pénteket javasolnám ! Mi is általában jegeljük a szombatot. Vasárnap meg nagyon zsufolt. Szerintem a péntek az a nap ahol több csapat tudna jatszani több mapot is mivel másnap nincs iskola. 
 

deni

febr. 28., 11:43
Csatlakozom Deephez és a pénteki naphoz.

Nem csak olyanokkal kell számolni, hogy a koleszosok nincsenek hétvégén. Arra nem gondol senki, hogy valaki esetleg dolgozik? :D


Hétköznap /szerda, csütörtök/ ráadásul pont este 8-as kezdéssel elég sok embert kizár szerény véleményem szerint.

Nyilván nem lehet olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel, de este 8-as kezdéssel elég sokáig elhúzódhat, főleg ha számolunk egy kis csúszást is. Márpedig csúszás mindig, mindenhol van :)


 
 
 
 
noavatar

Deep

febr. 28., 11:07
Pénteket javasolnám ! Mi is általában jegeljük a szombatot. Vasárnap meg nagyon zsufolt. Szerintem a péntek az a nap ahol több csapat tudna jatszani több mapot is mivel másnap nincs iskola. 
 
 
 
 

Okoolics

febr. 28., 09:47
Köszönöm Urak az építő jellegű hozzászólásokat! :) 

Az első (próba) kupa egyenlőre egyenes kieséses módszerrel kerül megrendezésre. Később, ha minden klappol mehet akár a többnapos kupa is. 


Figyelembe véve a véleményeteket, megpróbáljuk a kupa időpontját valamikor hétköznapra tenni. Szerda vagy csütörtök este 19-20 órás kezdettel. 


 
 
 
 
ReSeTANK  Illetve ami lemaradt , hogy a koleszos emberek is általában hétvégén hazautaznak és ha nincs mind a 2 helyen gépük akkor ugye nem tudnak jönni. 
 

Gorasz

febr. 28., 08:53
Ezzel egyet értek, hogy hétköznap este több emberek van ideje lejátszani egy-két meccset, de egy nc nem kezdődhet este 8-kor. Ha egynapos kupára gondoltak a szervezők, akkor én még mindig a hétvégét javasolnám, ha több napos, akkor mehet a hétköznap.
 
 
 
 

ReSeTANK

febr. 27., 23:40
Illetve ami lemaradt , hogy a koleszos emberek is általában hétvégén hazautaznak és ha nincs mind a 2 helyen gépük akkor ugye nem tudnak jönni. 
 
 
 
 

ReSeTANK

febr. 27., 23:39
Hétköznap mivel vasárnap van Go4CSGO, illetve Péntek-Szombat általában haverok, buli, kannásbor.. és kisebb a esély arra , hogy jönnek a csapatok. Míg hétköznap úgy is mindenki otthon szokott általában maradni mivel másnap munka, suli stb. Most is az ICL kupán inkább hétköznap játszanak a csapatok 6-7-8-9 esetleg 10 fele. Hétvégén péntek-szombat szinte senki. Talán még vasárnap este szoktak. :)
 
 
 
 

RuSTy

febr. 27., 23:36
egy vasárnapi night cup ?!

 
 
 
 

Okoolics

febr. 27., 23:06
Írd be ide. :)


 
 
 
 

gran1t

febr. 27., 16:17
hol lehet szavazni?
 
 
 
 

Gorasz

febr. 27., 15:35
Én hétvégére szavazok.
 
 
 
 

Okoolics

febr. 27., 15:27
Melyik napon legyenek a kupamérkőzések? Hétköznap vagy hétvége? :)
 
 
 
 
b05co  thx :) időközben ugyan feltöltöttem a workshoposat, de még jól jöhet. Van valaki akinek YCN től van szerver és fut a workshop?
 

silEnt

febr. 26., 00:38
Nem, de feltöltöttem a szerverre és megy :D
 
 
 
 

Mikee

febr. 25., 20:18
zsier^^ remelem idovel beindulhatnak majd az fc-k, meg laddercup ok :))
 
 
 
 
 

b05co

febr. 25., 00:03
thx :) időközben ugyan feltöltöttem a workshoposat, de még jól jöhet. Van valaki akinek YCN től van szerver és fut a workshop?
 
 
 
 
noavatar
b05co  Remek! Viszont ha már ESL, nem tudja valaki hova tűntek az SE mapok a downloadsból? Illetve hol találnék olyan SE mapokat amik nem a workshopból vannak? Sajnos azok fél scene-nek nincsenek felrakva, így nem tudnak jönni a szerverünkre... Dust2-vel meg azt játsza a szerver, hogy fekete a minimap... Infernom van egyedül normális :) Pls valaki help me! Ha megtenné valaki, hogy a saját szerverén lévő működő SE mapokat feltölti, azt meghívom egy sörre :) 3 napja a szerverrel szarakodok, hihetetlen hogy ESL-en nincsenek fent a mapok!
 

Savage

febr. 24., 14:18
http://www.russian-speznas.com/motd/csgo/maps/
 
 
 
 

b05co

febr. 23., 01:28
Remek! Viszont ha már ESL, nem tudja valaki hova tűntek az SE mapok a downloadsból? Illetve hol találnék olyan SE mapokat amik nem a workshopból vannak? Sajnos azok fél scene-nek nincsenek felrakva, így nem tudnak jönni a szerverünkre... Dust2-vel meg azt játsza a szerver, hogy fekete a minimap... Infernom van egyedül normális :) Pls valaki help me! Ha megtenné valaki, hogy a saját szerverén lévő működő SE mapokat feltölti, azt meghívom egy sörre :) 3 napja a szerverrel szarakodok, hihetetlen hogy ESL-en nincsenek fent a mapok!
 
 
 
 
noavatar

Deep

febr. 22., 22:23
Elég jo a zene :))
 
 
 
 

Okoolics

febr. 22., 21:37
bármely szerveren a "status" paranccsal a console-ba meg tudjátok nézni. 
 
 
 
 

lemusz

febr. 22., 20:42
CS:GO steam id-t asszem csak úgy fogadja el, ha az első nullát egyesre írjuk át.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1328
 
1395
 
 
 
kép 918
 
1980
 
 
kép 777
 
1603
 
 
 
kép 2586
 
2502
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu