Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. november 14. 0 hozzászólás
 

Eltelt egy újabb hónap, ami azt is jelenti, hogy a Cadred.org stábja elkészítette a legújabb Counter-Strike: Global Offensive ranglistát, immáron a másodikat, mely az október hónapban történtek alapján állt össze. Három új csapatot is találhatunk a legjobbak között több meglepetéssel tarkítva. Íme az októberi CSGO top10!

Ahogy az lenni szokott, ha új hónapot kezdünk a naptárunkban, lassan számíthatunk arra is, hogy a Cadred.org öttagú stábja elkészíti nekünk az aktuális Counter-Strike: Global Offensive top10-es listát. Most sem volt ez másként, ám kicsit elcsúsztak vele, hiszen már 2 hete tapossuk novembert, ám ahogy a mondani szokták, ami késik, az nem múlik…

Ahogyan azt a szavazók listájára visszatérő TJ „mustafa” Meatmann is ecsetelte, az ESWC elég sokat nyomott a latban az októberi ranglista elkészítése közben. A Svédország Ninjas in Pyjamas a DreamHack Valencia után újfent diadalmaskodott a Franciaország Team VeryGames felett, így ezen két együttes dominanciája a top10-es listán is meglátszik. Ezen két csapatot emelték ki egyébként Michael „Rickeh” McGhee, Ben „ben0” Balcombe és Tom „D1ablo” Newman is, akik szerint jelenleg a NiP egyértelműen a legjobb csapat, míg a VeryGames meglepően nem tudja felvenni velük a versenyt. Az USA Area51 is megtartotta a szeptemberi pozícióját, az ESWC-n begyűjtött 3. hely itt is garantálta nekik a bronzérmeket. A negyedik helyre egy újonc, a Dánia Copenhagen Wolves került, akik bár nem voltak ott az ESWC-n, a voksolók szerint jelenleg igen magasan jegyzett csapatként vannak számon tartva a nemzetközi CSGO mezőnyben. A Germany mousesports 5. helye azt hiszem nem igényel semmiféle indoklást. A következő két helyen, azaz az 6-7. pozícióban 1 pont különbséggel követi egymás a USA Curse és a USA Team Dynamic, szóval Global Offensive-ben több figyelmet kell szenteljünk a tengerentúlon történtekre is – speciel az ESEA-i divíziójának küzdelmei folynak jelenleg, ahol mindhárom amerikai együttes szerepel.

Richard „Gonzo” Lewis a német szcénát is dicsérte az indoklásában, szerinte ez végre egy olyan játék lehet, ahol a németekre nem fogjuk feltétlenül ráaggatni az „onliner” titulust – nézve a Germany n!faculty ESWC szereplését, egyet kell értsünk a Cadred.org főszerkesztőjével. A Franciaország Millenium szereplése egyelőre nem valami rózsás, az ESWC francia kvalifikációján meglepetésre nem voltak ott a döntőben, köszönhetően a Franciaország BuyKey elleni csoportvereségnek, de tegnap este még a Germany Team ALTERNATE-től is vereséget szenvedtek a HLTV.org DreamHack Winter kvalifikációján, akikkel speciel megosztva birtokolják a 9-10. helyet, hiszen ugyanannyi pontot kaptak a voksolóktól.

Íme az október top10:

1 Svédország NiP Fifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt 140p
2 Franciaország VeryGames Ex6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz 127p
3 USA Area51 DaZeD, hiko, seangares, semphis, tck 110p
4 Dánia CPHWolves gla1ve, Herden, HUNDEN, Nico, smF 82p
5 Germany mousesports approx, nex, stavros, strux1, Troubley 74p
6 USA Curse angeR, emong, frozt, juv3nile, Michael3D, Skadoodle 3 49p
7 USA Dynamic adreN, AZK, KiKO, PEX, swag 3 48p
8 Germany n!faculty asmo, disruptor, Kirby, qk-Mantis, smn 32p
9 Franciaország Millenium h0rks, Ozstrik3r, ScreaM, shox, Uzzziii 3 30p
10 Germany ALTERNATE fel1x, kRYSTAL, mnL, Rak, SolEk 5 30p

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1466
 
1371
 
 
 
kép 5414
 
2321
 
 
kép 5456
 
2371
 
 
 
kép 5959
 
1428
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu