Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. július 12. 0 hozzászólás
 

Eddig bérelt helye volt a Go4CSGO-nak a Counter-Strike: Global Offensive játékosok naptárában, ám ezentúl ez lehet, hogy változni fog. Az ESA az Ozone Gaming Gear támogatásával egészen augusztus 4-ig minden vasárnap elindítja a bárki számára elérhető versenyét.

Eddig kevesebb hírt adtunk a lehetséges online megmérettetésekről, ám ezt az elmaradásunkat szeretnénk pótolni. Az első ilyen verseny, amire szeretnénk felhívni a hazai Counter-Strike: Global Offensive játékosok figyelmét, az az ESA, azaz az Electronic Sports Association nevet viselő portál heti rendszerességgel megrendezésre kerülő egynapos kupája, melyet nem kisebb cég támogat, mint az Ozone Gaming Gear.

A portál első CSGO versenyét szerdán bonyolította le, melyen egy magyar induló is volt a Hungary Smile :) csapatának (ASSA, BIGTOMI, InZert, reactioN, Skorpio) "személyében", akik 1 győztes mérkőzés után a későbbi döntős Germany Team Z csapatától szenvedtek vereséget. A tornát egyébként az olaszok kiválóságai, a Olaszország CPLAY.Tt nyerte meg, akik a top8-ban záró együttesekkel osztoztak a £100 pénznyereményen, viszont az Ozone RAGE ST fejhallgatók náluk landoltak.

A 64 csapatosra tervezett tornák e hét vasárnaptól kezdődően egészen augusztus 4-ig heti rendszerességgel fognak megrendezésre kerülni, és a nyeremények változatlanok lesznek. A résztvevők egy Single Elemination ágrajzon fogják összemérni erejüket, a negyeddöntőig BO1 (top8), majd utána BO3 rendszerben kerülnek lebonyolításra a mérkőzések (64 csapatos létszám esetén természetesen).

Ahogy azt már megszokhattátok, az első lépés a regisztráció lesz, ha szeretnétek indulni az ESA versenyein. Az adataitok helyes kitöltése után a csapat tabra kattintva máris létrehozhatjátok a saját együtteseteket, ahova majdan be kell invitálni a társaitokat is, akiknek szintén regisztrálniuk kell az ESA oldalán. Amint elegendő számú játékossal feltöltöttétek a csapatotokat, máris nevezhettek a soron következő kupára! A Check-in rendszer ezen az oldalon is működik, szóval erre mindenképpen figyeljetek, különben a nevezés után lemaradtok a tényleges részvételről.

Ezen a portálon külön anticheat működik, melynek neve ESA AntiCheat. A program portable, tehát letöltés után semmi más dolgunk nincs, csak el kell indítanunk azt, és már működik is! A program minden résztvevő csapat minden egyes tagja számára kötelező, így el ne felejtsétek letölteni (amit egyébként itt tudtok megtenni).

További információért látogassatok el az ESA oldalára.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5191
 
2329
 
 
 
kép 769
 
1763
 
 
kép 3211
 
1510
 
 
 
kép 4597
 
1450
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu