Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. március 25. 13 hozzászólás
 

Sikeresnek volt mondható az első ESL magyar CSGO "nightcup", amit még március 15-én rendeztek meg a szervezők. Sokan már vártátok a bejelentést, ami a következő ilyen versenyről adott volna hírt. A bejelentés biza' megérkezett, a következő időpont április öt, péntek!

Hogy miért írtam a bevezetőben azt, hogy sikeres volt az Opening Cup elnevezésű verseny? A válasz igen egyszerű: Elsődlegesen a szervezők 16 csapatot vártak a megmérettetésre, ezzel szemben kénytelen voltak növelni ezt a maximális létszámot. Végül 21 csapat részvételével indult útjára 18:30 magasságában az első ESL CSGO HunCup.

Nem véletlenül szerepel a torna nevében a "series" szócska, hiszen egy sorozatról beszélünk, ami adott időközönként kerül megrendezésre. A szervezőbrigád előzetesen most péntekre szerette volna rakni a következő kupájukat, ám ez az ICL miatt nagy valószínűséggel nem vonzott volna annyi csapatot, mint a "megnyitó". Így a végső időpont végül április ötödike lett, tehát 1 héttel a váci rendezvény után jön a következő egyestés ESL erőfelmérő, most már remélhetőleg 32 csapat részvételével!

Nézzük a legfontosabb információkat:

  • Kezdés: 2013. április 5., 18:30
  • Játékmód: Single Elemination 32 fős ágrajz, MR15-ös rendszerrel, MR3-as hosszabbítással
  • Nevezés: 2013. április 5., 18:29-ig
  • Elvárások: Érvényes, ESL oldalán regisztrált Steam ID
  • ESL Wire Anti-Cheat: Használata minden játékos számára kötelező minden mérkőzésen kivétel nélkül. Az a játékos, aki nem használja az ESL Wire Anti-Cheat programot, az nem vehet részt a meccsen.
  • Check-in: Mint minden kupán a nevezés után, a kupa előtt fél órával(18:10-20 között) kötelező rányomni a Check-In-gombra, ezzel jelzitek, hogy elérhetőek vagytok játékra készen. Aki nem nevezett 18:10-ig, az 18:20-tól újra megteheti, akkor már nem kell Check-In-t csinálni.
  • IRC használat: A kupa gördülékenysége érdekében és azért, hogy megtiszteld ellenfelet azzal, hogy időben megjelensz, a mIRC Chatet használjuk a kommunikációra. Továbbá az adminokat ezen a programon keresztül éritek el a leghamarabb. Most már a cikken keresztül is fel tudtok jönni! Aki nem jelenik meg itt legalább a kupa kezdetekor, az automatikusan elbúcsúzik a versenytől. Csatlakozáshoz katt ide vagy irány a mIRC kliens és a QuakeNet rendszere, azon belül is a #huncup.csgo csatorna.
  • Hivatalos Steam csoport: Katt ide!

Minden további információért látogassatok el az ESL oldalára!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 13 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
SULTINO  óóóó, persze hogy játszottam az előző nyitókupán, ancients-ben voltam V1CE néven, ha bannolni akarsz, nosza, hibáztam, elismerem! :D

Szerverkedem már a podkesztet, szerverkedem nagyúr! :D
 

V1CE

márc. 25., 21:21
:D:D
 
 
 
 
SULTINO  óóóó, persze hogy játszottam az előző nyitókupán, ancients-ben voltam V1CE néven, ha bannolni akarsz, nosza, hibáztam, elismerem! :D

Szerverkedem már a podkesztet, szerverkedem nagyúr! :D
 

n0Rb1

márc. 25., 21:07
Én ezeken jót nevetek, te is tudod, de más nem érti a poénjaidat, úgyhogy mi lenne, ha kussolnál? :DDD A munka rovására megy, az a meglátásom... :D
 
 
 
 

SULTINO

márc. 25., 21:04
óóóó, persze hogy játszottam az előző nyitókupán, ancients-ben voltam V1CE néven, ha bannolni akarsz, nosza, hibáztam, elismerem! :D

Szerverkedem már a podkesztet, szerverkedem nagyúr! :D
 
 
 
 
Okoolics  Te játszottál az előző nyitókupán?
 

n0Rb1

márc. 25., 20:55
Ne vedd fel, amiket ír, balfaszpóló van rajta! Meg ide jár trollkodni ahelyett, hogy a podcastet szervezné. Eszem megáll tőle! SASDA-SASDA-SADAKLÉ!
 
 
 
 
SULTINO  jaaaa, akkor jó! :D
 

Okoolics

márc. 25., 20:53
Te játszottál az előző nyitókupán?
 
 
 
 

SULTINO

márc. 25., 20:53
jaaaa, akkor jó! :D
 
 
 
 

Okoolics

márc. 25., 20:45
Senki nem beszél itt topcsapat nevelésről! Ez csak egy lehetőség a csapatoknak, hogy rendszerezve, közösségen belül, ellenőrzötten játszanak. Még mindig azt a nézetet vallom, hogy ez csak gyakorlás a gyengébb vagy középszintű csapatoknak. Egy bajt vélek felfedezni.. Sok az olyan csapat, ahol úgy gondolkodnak, hogy szégyen kikapni az interneten. :( Éppen ezért nem is neveznek ilyen ligákra, inkább elmennek szaros valve-s lobby-ba játszani. Ezt nevezem! 


Mindenesetre bízom benne, hogy azért szépen, lassacskán el tudunk valamit indítani a magyar sceneben és az ESL, mint ligaszervező zöld utat ad minden próbálkozásnak.


Hiszitek vagy nem, de rengetek munkaóra van már most ebben az egész történetben... 

 
 
 
 
SULTINO  =(

figyeljetek, szerintem magyarországon addig nem lesz eutop mezőny, amíg a játékosok blablablablablabla, blabla, blbalba, blablabla, és ehhez kellene, hogy a támogatók blablablalbalbal!
 

M1LLR

márc. 25., 20:44
+1
 
 
 
 
neware  nem akarnál eltakarodni dolgozni? ... :D
 

SULTINO

márc. 25., 20:09
=(

figyeljetek, szerintem magyarországon addig nem lesz eutop mezőny, amíg a játékosok blablablablablabla, blabla, blbalba, blablabla, és ehhez kellene, hogy a támogatók blablablalbalbal!
 
 
 
 
SULTINO  Sztem még korai ez az egész. !!! :DDDDDDDDDDDDD
 

neware

márc. 25., 20:03
nem akarnál eltakarodni dolgozni? ... :D
 
 
 
 
n0Rb1  Nem, az ESL-en, hülyegyerek, oda van írva! Rajzolva is! Akko' meg? Mit nem értsz?
 

SULTINO

márc. 25., 20:01
Sztem még korai ez az egész. !!! :DDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 
SULTINO  Ez aaa interneten lesz?
 

n0Rb1

márc. 25., 19:59
Nem, az ESL-en, hülyegyerek, oda van írva! Rajzolva is! Akko' meg? Mit nem értsz?
 
 
 
 

SULTINO

márc. 25., 19:25
Ez aaa interneten lesz?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4958
 
2324
 
 
 
kép 2588
 
2218
 
 
kép 2570
 
2230
 
 
 
kép 149
 
1521
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu