Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. április 17. 10 hozzászólás
 

Végre itt a CEVO Counter-Strike:Source EU Season 1! Egy ideje már hitegetnek minket, hogy egyszer csak betör a CEVO (az USA egyik legnagyobb tornája) Európába, de aztán jött a gazdasági válság és erről szó sem lehetett sőt, egy darabig maga a CEVO és úgy tűnt befuccsol a CGS idején. Most azonban megtört a jég. Európát kettéválasztva itt az első szezon 6500 Euró összdíjazásért Counter-Strike:Source-osok számára. És köztük nekünk, magyaroknak is. A nevezés megkezdődött!

A CEVO hivatalosan bejelentette, hogy elindítja első európai szezonját méghozzá 6500 Eurós összedíjazással. A csapatokat két divízióra bontva fogják besorolni, az egyik az Open a másik pedig az Advanced divízió lesznek, szerintem nem kell nagyon magyarázni melyik mit jelent, de a gyengébbek kedvéért azért most kicsit részletezünk.

Az Open vagyis nyílt divízió mindenki számára elérhető lesz. Bárki jelentkezhet rá és be is fog kerülni. A nyílt rendszer a nevezési díj 10Euro lesz fejenként, a küzdelmek 8 hétig tartanak majd 16 meccsel szezononként (hetente két meccs lejátszása tehát kötelező). A meccsek BO –ban kerülnek lejátszásra minden hétfőn és csütörtökön (ez alól a rájátszás természetesen kivétel lesz.) Mivel igen sok csapat lenne ezért Európát két részre osztották nyugatra és keletre. Természetesen országunk a keletiekkel fog majd összecsapni, a térképet itt láthatjátok. Azon országok, akik nem szerepelnek a térképen, de mégis játszani szeretnének, ki kell kérjék a CEVO tanácsát, hogy melyik félhez regisztráljanak, hogy a ping egyenlőtlenségek ne okozzanak bonyodalmat a tornán.

Az Advanced divízió kimondottan válogatott csapatok számára lesz nyitva, tehát itt lesznek a pro játékosok és teamek. A nevezési díj itt már 15 euró fejenként, ezért a csapatok 10 héten át játszhatnak majd 13 meccsből álló szezonban, ahol a meccsek BO3-asak lesznek előre kiválogatott pályákon. A második, az ötödik és a nyolcadik héten lesz két meccse egy csapatnak a többi héten egy-egy küzdelmet kell lefolytatni. Itt nem lesz kettős osztás egyetlen közép európai torna lesz, ahova csak a nagyok juthatnak majd be kimondottan meghívásos alapon. Akit nem hívnak meg, az persze jelentkezhet is a CEVO honlapján leírt formátumban (minket magyarokat egyelőre ez talán nem fenyeget még)

Általánosságban a tornáról még tudni illik, hogy a CMN3 Anti-Cheat használata lesz kötelező, és a mérkőzések közép európai idő szerint kerülnek kiírásra minden divízióban! Minden divízióban lesz lehetőség egy prematch-re de_russka pályán, ahol az érintettek élesben kipróbálhatják a pályát továbbá, hogy miként üzemel a CMN3 Anti-Cheat.

A díjazás az Open divízióban 1500 Euró (kb fél millió Ft) lesz míg az Advancedben 5000 Euró (kb másfél millió forint)! Természetesen, ha több csapat jelentkezik a várnál, akkor ezeket az összegeket megnövelik majd a szervezők.

A CEVO egyébként elő tornaként már indított egy tornát European Skirmish néven, amelyből az első 6 azonnali meghívást kap a CEVO EU Season 1-be. Ezek szerint szinte biztos hogy a Very Games, Anexis, eXtensive, FRAGMASTERS TOXiC, CRYSTAL-SERV és a redLine ott lesznek, de a torna még zajlik tehát nem dőlt el minden teljesen.

A jelentkezéshez egy tornára először minden játékosnak regisztrálnia kell majd a csapatkapitánynak létrehozni a csapatot és elfogadni a jelentkezéseket (Minden játékos tud jelentkezni a csapatába a listában található Join gombra kattintva.). Ha egy csapat készen van akkor lehet kattintani a Join a Roster gombra és kiválasztani a megfelelő tornát. A regisztráció és nevezés már él! Tessék kattintani és regelni a lenti linken!

A letöltésekbe felpakoltuk a de_russka pályát, amire szükségetek lesz illetve a CMN 3 (version 4.0) CEVO Match Network-öt is, ami nélkül egyáltalán nem lehet részt venni a CEVO-ban. Az oldalra való regisztráció kicsit mókás. Arra figyeljetek, hogy a telefonszámnál a nemzetközi számot kell megadni tehát nem az első szakaszokra bontott telefonszám mezőt kezdjétek kitölteni. Ezen felül kötelező a címeteket is megadni.

 

Egy ideje már hitegetnek minket, hogy egyszer csak betör a CEVO (az USA egyik legnagyobb tornája) Európába, de aztán jött a gazdasági válság és erről szó sem lehetett sőt, egy darabig maga a CEVO és úgy tűnt befuccsol. Most azonban megtört a jég. Európát kettéválasztva itt az első szezon 6500 Euró összdíjazásért Counter-Strike:Source-osok számára. És köztük nekünk, magyaroknak is!

 

Kapcsolódó letöltés
CEVO Match Network 3CMN3 a CEVO hivatalos Anti-Cheat programja
22 MB · cmn3_install-2012-04-17.zip · 2012. április 17.
letöltés
37 letöltés
 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 8 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

rAndo

ápr. 18., 13:56
Véééégre RUSSKA!:D
 
 
 
 
noavatar

Speedway

ápr. 18., 13:30
besza-behu!
 
 
 
 
Szoke  Russkaval igen csak megszenvednének a csapataink.
 

noraawr

ápr. 17., 12:37
best :D
 
 
 
 
K0B4K  hát igen az a map nincsen benne a 10es mix palettába :D
 

P4TR1K

ápr. 17., 12:12
xDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 

K0B4K

ápr. 17., 11:40
hát igen az a map nincsen benne a 10es mix palettába :D
 
 
 
 

Szoke

ápr. 17., 07:15
Russkaval igen csak megszenvednének a csapataink.
 
 
 
 

GoldBalls

ápr. 17., 00:51
Akárhogy is nézem történelmi jelentőségű bejelentés :) Mérföld kő a CSS történelmében, nem hittem volna hogy megélem vagyis a CSS megéli :). Remélem sok HUN team regel majd. Végre egy high end torna.
 
 
 
 

HeNtEs

ápr. 17., 00:48
na kérem ez az áttörés, amire már várunk egy ideje :) Még ilyet! Jó kis fizetős nívós online tornákat a CSS-nek!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5442
 
2885
 
 
 
kép 5190
 
2325
 
 
kép 4751
 
2358
 
 
 
kép 646
 
1533
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu