Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. december 20. 6 hozzászólás
 

Bizonyára sokatok hallott már a Netcups nevű portálról, ám egyelőre nagy valószínűséggel csak keveseteknek adatott meg a lehetőség, hogy részt vegyen egy általuk futtatott vagy az oldalon létrehozott versenyen. A Netcups megújult, immáron a Counter-Strike felé is nyitottak a tulajdonosok.

Nem túl sok lehetősége volt eddig a magyar csapatoknak összemérni tudásukat szervezett keretek között, ám most itt az esély, a Netcups oldalán saját magatok is elindíthatjátok akár Counter-Strike: Global Offensive-ben is a versenyeteket! A magyar fejlesztőgárda által létrehozott, majd újragondolt portál ezekben a napokban indította útjára a működését egy kisebb szünet után, a megújult kinézet mellett sok más új funkció is bekerült a rendszerbe, ezek után például bárki, aki regisztrált a Netcups oldalára, elindíthatja saját kupáját, bajnokságát saját kénye-kedve szerint, tehát legyen szó akár egy LAN-rendszerű (csoportkörök majd rájátszás), vagy akár sima Single-Elemination/Double-Elemination egyestés megmérettetésről, a Netcups rendszere mindenre nyitott.

Ezen felül az ESL oldaláról már jól ismert checkin rendszer is életbe lépett, amivel a kupa indulása előtt kiszűrhetjük azon beregisztrált csapatokat, akik valamilyen oknál fogva mégsem szeretnének részt venni a szóban forgó versenyen - ezzel elkerülve a sok első illetve második körös noshow továbbmenetelést. Természetesen ez is opcionális, tehát aki szeretné, az beiktatja a kupájába, aki pedig nem, annak nem kell használnia ezt a lehetőséget.

Annak érdekében, hogy a résztvevő csapatok ne lázadjanak fel ellenetek, akik szervezik az adott versenyt, automatikus ágrajzot is tud készíteni a rendszer, akár kiemelésekkel is (csapatok erősségét figyelembe véve). Ha egy csoportkörös bajnokságról beszélünk, akkor pedig nincs más dolgunk, mint várni az eredményeket és követni a rendszer mozzanatait, hiszen a csoportok végeredményét alapul véve a rendszer saját maga készíti el az ágrajzot.

Természetesen a fejlesztők arra is odafigyeltek, hogy az általunk létrehozott kupára legyen is elegendő számú jelentkező - A kupa létrehozása után a hír kikerül a Netcups főoldalára, amivel szinte és majdnem biztosan garantált a szép számú résztvevőség. Persze még ezen felül is kérhetünk hírdetést a Netcups-tól, amennyiben egy nagyszabású tornán törjük a fejünket.

Az egyik legnagyobb probléma mindig is a szerverek voltak. Ám ez is kipipálva! Ha a kupa kezdete előtt időben (értsétek néhány nappal) felveszitek az adminokkal a kapcsolatot, akkor garantáltan tudnak biztosítani nektek elegendő számú játékszervert! Legyen szó akár magyar, akár külföldi szerverről, a Netcups kapcsolatainak hála minden probléma gyorsan kiküszöbölhető.

Ha még ezek után is van bármiféle-fajta kérdésetek, akkor bátran keressétek fel snowy-t, biztosan minden kérdésetekre tudni fogja a választ (Steam Steam elérhetősége: Katt). Kövessétek nyomon a www.netcups.eu oldalon a történéseket, hiszen hamarosan indulnak a nagyszabású Call of Duty Black Ops 2, Call of Duty 4, League of Legends, DotA 2 és persze Counter-Strike: Global Offensive versenyek, melyeken a szervezők lehetőségeik szerint nyereményeket is szét fognak osztani a jól teljesítők között!

 

 
Címkék: Netcups, CSGO
vissza
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
sibyx  nevezni? mire ? 1 csgo css v cs.16 kupa sincs
 

sANtiaGo

dec. 22., 18:42
Hamarosan lesz az is, és természetesen ti is indíthattok kupákat :) Az is az oldal lényege.
 
 
 
 
sibyx  nevezni? mire ? 1 csgo css v cs.16 kupa sincs
 

bLoodcsi

dec. 21., 21:18
őőő csinálj papa, az az oldal lényege :D
 
 
 
 
noavatar

sibyx

dec. 21., 19:02
nevezni? mire ? 1 csgo css v cs.16 kupa sincs
 
 
 
 
Nick  Egy javaslatom lenne, nem tudom, hogy van-e ilyen lehetőség, de szerintem kéne szűrni a kupákat oly módon, hogy egy időben 1 vagy max 2 kupa futhat. Szóval aki ugyanabban az időben akarná létrehozni a kupáját annak írja ki, hogy ez az időpont már foglalt.
Egyébként jó ötlet és sok sikert!:)
 

sANtiaGo

dec. 20., 23:43
Megnézzük variálható-e így a motor (valószínűleg igen, csak az a kérdés, mennyi bonyodalommal járhat) aztán válaszolunk :)
 
 
 
 
noavatar

Nick

dec. 20., 21:40
Egy javaslatom lenne, nem tudom, hogy van-e ilyen lehetőség, de szerintem kéne szűrni a kupákat oly módon, hogy egy időben 1 vagy max 2 kupa futhat. Szóval aki ugyanabban az időben akarná létrehozni a kupáját annak írja ki, hogy ez az időpont már foglalt.
Egyébként jó ötlet és sok sikert!:)
 
 
 
 

sANtiaGo

dec. 20., 18:32
Érdemes srácok nevezni :) Akinek plussz információ kell és snowy nem elérhető tőlem is kérdezhet :)

Steamem: 5555554 
Xfire: animalsbika
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4554
 
1400
 
 
 
kép 4397
 
2340
 
 
kép 1629
 
1522
 
 
 
kép 4759
 
2307
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu