Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. február 16. 17 hozzászólás
 

Szeptemberben elindult az első magyar Counter-Strike: Global Offensive gather csatorna, ám akkor még nem aratott akkora sikert ez a kezdeményezés a még nagyon kezdetleges közösség körében. Most egy másik címen egy másik csapat indította útjára a gather csatit!

Még 2012. májusában Németh „BANCi” Zalán, a Counter-Strike.hu korábbi „frontembere”, illetve Rácz „niuk” Márkó, a Hungary volgare korábbi játékosa indította el a Counter-Strike 1.6 közösségben a #signfrag.cs csatornát, melynek köszönhetően 3 hónap alatt cirka 5000 mérkőzés ment le sikeresen a játékosoknak köszönhetően.

Szeptemberben még Sexer „csab1k” Csaba hívta fel a scene figyelmét a #signfrag.go csatornára, ám akkor még nem igazán úgy működött a dolog, ahogyan arra számítani lehetett. Most viszont egy másik brigád, az Esport-Gaming.com üzemeltetői gondoltak egy nagyot és létrehozták a Signfrag elvén alapuló #csgo.hu Counter-Strike: Global Offensive gather csatornát, mely február 13. óta üzemel.

Hogy mi is a gather lényege? Az említett IRC csatornán bárki, aki előzetesen regisztrált, kezdeményezhet mérkőzést, amihez 10 játékos csatlakozása szükséges. A csatin működő bot igen fejlettnek mondható, hiszen amellett, hogy kezeli a szervert, jelszót cserél, betölti a helyes konfigurációkat warmup illetve éles mérkőzés esetén, 10 perc után, ha valaki nem ért fel a szerverre, mást keres helyette, a hiányzó személyt pedig egy kis időre bannolja a gatherről.

Természetesen nem maradhatnak el a naprakész statisztikai adatok sem, így számon tarthatjuk többek között azt, hogy milyen éppen a K/D arányunk, mennyit asszisztáltunk, hány „ászt” lőttünk, milyen sikerekkel vívtuk meg az 1vX szituációinkat és hasonlók, szóval a statisztikai adatok őrültjei is megtalálhatják az új „otthonukat”. Emellett a bot az adott Ventrilo szerveren új szobát hoz létre a két csapatnak random generált jelszóval, szóval teljesen védve vagyunk a mérkőzés alatt.

Jelenleg egyetlen egy szerver áll az érdeklődők rendelkezésére, amelyen viszont fut az EasyAntiCheat, így még valamelyest a csalóktól is védve vagyunk – de legyünk pozitívak, nincsenek is csalók a magyar közösségben! :)

További információért látogassatok el a #csgo.hu hivatalos oldalára, az Esport-Gaming.com-ra. Jó játékot mindenkiNET!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 17 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

p*ityokA.!

ápr. 06., 10:38
csgo gatheren mikor szoktak lenni mixek? mert speciel most senki sincs fent
 
 
 
 

geo

febr. 18., 00:00
tánkjú veri a macskáját
 
 
 
 
geo  Valaki árulja már el legyen kedves, hogy tudok felmenni? ezt a Q autot sem vágom. kell hozzá pw de nem tudok regeleni az oldalon.
 

DRz

febr. 17., 18:36
http://www.signfrag.hu/help/irc/
 
 
 
 

kuqi

febr. 17., 15:32
Inkabb ESL Versus, 128 tikkes szerverekkel...
 
 
 
 

geo

febr. 17., 15:01
Valaki árulja már el legyen kedves, hogy tudok felmenni? ezt a Q autot sem vágom. kell hozzá pw de nem tudok regeleni az oldalon.
 
 
 
 
A'''''''W  Itt, nem arról van szó, hogy azért nem mennek a gatherre mert nem csalnak elegen mm-en és társain.. Hanem, hogy tegnap is 2-3 órát vártam és még mindig nem választottak be, mert vérpistike és társai 10-15en bepickelik magukat sorban. De ezzel nem tudsz mit csinálni, a rendszer így van megírva, az jelentkezik aki akar és azt választanak akit akarnak. És ezért nem lesz elterjedt, míg mm-en várok 2 percet egy meccsre addig ott 2-3órát.. Hiába jó lenne honfitársakkal versengeni és szórakozni  de nem ér annyit az egész hogy 2-3 órát várjak rá, addig lejátszok 4mm-et. Jó ötlet volt ez, csak a kivitelezésen van még mit javítani. 
 

Ganrax

febr. 17., 15:00
Te is tudsz indítani meccset és akkor várnod sem kell arra hogy be válasszanak
 
 
 
 
milano  Nem is fognak menni ameddig nem terjed el a csalás a cs:go közösségben is. 1.6-ba kizárólag azért gathereztek hogy csalásmentesen tudjanak végre mixelni egyet ... itt megtehetjük ezt egy sima match makingen is nem?
 

gbk^.

febr. 17., 14:50
nem elterjedt  csalás csgo-ban? kb minden második matchmakingen csalók vannak. Nem is 1. Mindig van 1 csaló és ezért  a másik 8ből még 3-4 benyomja. Kicsit se irritáló, mikor állsz a kezdőn és 2 másodperc múlva már halott az egész csapatod-.-
 
 
 
 
noavatar
A'''''''W  Itt, nem arról van szó, hogy azért nem mennek a gatherre mert nem csalnak elegen mm-en és társain.. Hanem, hogy tegnap is 2-3 órát vártam és még mindig nem választottak be, mert vérpistike és társai 10-15en bepickelik magukat sorban. De ezzel nem tudsz mit csinálni, a rendszer így van megírva, az jelentkezik aki akar és azt választanak akit akarnak. És ezért nem lesz elterjedt, míg mm-en várok 2 percet egy meccsre addig ott 2-3órát.. Hiába jó lenne honfitársakkal versengeni és szórakozni  de nem ér annyit az egész hogy 2-3 órát várjak rá, addig lejátszok 4mm-et. Jó ötlet volt ez, csak a kivitelezésen van még mit javítani. 
 

gpeter

febr. 17., 13:40
+1 (vérpistike ez esetben a nagy magyar "high skilled" tábor)
 
 
 
 

A'''''''W

febr. 17., 13:37
Itt, nem arról van szó, hogy azért nem mennek a gatherre mert nem csalnak elegen mm-en és társain.. Hanem, hogy tegnap is 2-3 órát vártam és még mindig nem választottak be, mert vérpistike és társai 10-15en bepickelik magukat sorban. De ezzel nem tudsz mit csinálni, a rendszer így van megírva, az jelentkezik aki akar és azt választanak akit akarnak. És ezért nem lesz elterjedt, míg mm-en várok 2 percet egy meccsre addig ott 2-3órát.. Hiába jó lenne honfitársakkal versengeni és szórakozni  de nem ér annyit az egész hogy 2-3 órát várjak rá, addig lejátszok 4mm-et. Jó ötlet volt ez, csak a kivitelezésen van még mit javítani. 
 
 
 
 
noavatar

bodito=D

febr. 17., 13:34
Ja és mégvalami a csatorna átköltözött    " #SIGNFRAG.GO "    címre....
 
 
 
 
noavatar

bodito=D

febr. 17., 13:34
nem, illetve steam által índitott matchmaking es dolgon a serverek 64 tickrate el rendelkeznek és ez elég irritáló olyan személy számára aki már játszott legalább 5 matchet 128 tickes serveren. Az a mese hogy nem számít a tickrate nem létezik, nagyon is számít valamennyiben más a fegyverek szorása, rotája.És nagyrészt nem csak az anticheat miatt jó ez a csati hanem mondjuk aki nem valami kitűnő csapaton belül az fitogtathatja tehettségét és emellett itt fejlődhet akár jobb játékosok között is. 
 
 
 
 

milano

febr. 17., 13:07
Nem is fognak menni ameddig nem terjed el a csalás a cs:go közösségben is. 1.6-ba kizárólag azért gathereztek hogy csalásmentesen tudjanak végre mixelni egyet ... itt megtehetjük ezt egy sima match makingen is nem?
 
 
 
 

TheOzi

febr. 17., 12:28
Nem állok hozzá Pozitívan a sings-faghez mert mindig ugyan azok fognak menni ezzel az erővel ugyan az mint a 5on5.hu csak itt adnak hozzá szervert is . majd ha egy ladder tipusu lesz belőle hol a gép a machmakingeket is összehasonlítja és úgy dobálja össze a népet akkor majd használom addig számomra storno . Ajánlom azért mindenkinek hasznos kezdeményezés a CS közösségnek !
 
 
 
 
noavatar

bodito=D

febr. 16., 19:18
jöhetnének a go-s playerek. :D


 
 
 
 
noavatar

OlEk_

febr. 16., 17:19
mircre fel kell jönni , és ott signolni kell egy elinditott mérkőzésre , és ha beválasztanak akkor már játszhatsz is 
 
 
 
 
noavatar

sibyx

febr. 16., 16:37
-


 
 
 
 

.LnB

febr. 16., 16:34
Olyan mint a machmaking csak kell hozzá szerver? 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 772
 
1702
 
 
 
kép 5174
 
2342
 
 
 
kép 4192
 
1923
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu