Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESL CS:GO South East European Championship

 
3
 
Általános · okt. 29., szerda
 
Csatlakozz Te is az ESL South East European Championship selejtezőihez!
 

ESEA LAN Season 15 Coverage

 
8
 
LAN · jan. 18., szombat
 
A sokszor emlegetett és problémákkal körülölelt dallasi döntő elkezdődött!
 

Minden, amit az Operation Bravo-ról tudni kell

 
2
 
Általános · okt. 12., szombat
 
Sokak számára még mindig nem egészen egyértelmű, hogy mi is ez a szeptemberi update-el kérkezett Operation Bravo csomag. A következő cikkel megpróbáljuk egy kicsit mindenki számára érthetővé tenni, hogy mit is tartalmaz ez a DLC, amelyet némi aprópénzért vásárolhatunk meg a Steam-en keresztül. Jöjjön tehát, egy átfogóbb Operation Bravo összefoglaló, azok számára, akik úgy érzik nincsenek képben.
 

ESEA Season 14 új divíziókkal

 
1
 
E-sport · ápr. 26., péntek
 
Múlt hétvégén ért véget az ESEA Season 13 az Egyesült Államokban megrendezett LAN döntővel, melyet Counter-Strike: Global Offensive versenyszámban a svéd Ninjas in Pyjamas nyert meg. A 14. szezon lassan elstartol, ami összesen mintegy 20 millió forintnyi nyereménnyel várja a résztvevőket.
 

ESEA Season 13 Finals - Közvetítés

 
0
 
LAN · ápr. 19., péntek
 
Négy európai és négy tengerentúli csapat csap össze ezen a hétvégén az Egyesült Államokban, Dallas városában. Az ESEA Season 13 Finals elnevezésű verseny LAN döntője olyan együttesekkel startol el, mint a Ninjas in Pyjamas, a Team VeryGames, az ESC Gaming vagy éppen a Quantic Gaming, így ezen a szép tavaszi hétvégén sem fogunk unatkozni!
 

ESEA Season 13 All-Star - Felállások

 
5
 
LAN · ápr. 12., péntek
 
Észak-Amerikában már megszokott és bevett szokás, sőt, hagyomány van az All-Star játékoknak, legyen szó akár az NFL-ről, az NBA-ről vagy az NHL-ről. Az ESEA 13. szezonjának LAN döntőjén is készül egy All-Star mérkőzés, ahol majd a tengerentúliak és az európaiak csapatai fognak összecsapni.
 

Visszatért a Reason Gaming

 
7
 
Külföldi scene · febr. 25., hétfő
 
Sok idő telt el azóta, hogy a Reason Gaming felállása szétoszlott, ami után egy hír zárlat következett a szervezetnél, hiszen a nagy fellendülés után hamar a feledés homályába került a nem túl hosszú életű brit delegáció.
 

Oscar-esélyes lett a GuardiaN & Co.

 
1
 
Külföldi scene · okt. 29., hétfő
 
Akik otthon mozogtak a Counter-Strike 1.6 szcénában, azok már egy ideje vártak erre a lépésre. A lépésre, melynek következtében a valaha volt talán legjobb szlovák Source, és a valaha volt talán legjobb 1.6 játékos ötvözésével elkezdtek az élmezőny játékosainak lábai remegni. Persze utóbbi nem ’c’-vel írja a becenevét.
 

Portugáliával szemezget a Reason

 
3
 
Külföldi scene · okt. 11., csütörtök
 
Nem is oly' rég tért vissza a tettek mezejére a Reason Gaming, máris egy újabb Counter-Strike: Global Offensive csapat leigazolása mellett döntöttek. Ez a csapat pedig egyenesen Portugáliából érkezett.
 

Profi csajok a CSGO-ban, avagy az igazi CSGirlz

 
12
 
Külföldi scene · szept. 28., péntek
 
A CSGO a női CS csapatoknak is lökést adott úgy néz ki, aminek legékesebb bizonyítéka a franciák két kiemelkedő szervezetének bejelentése, hiszen mind a 3DMAX mind a Crystal-Serv összerámolta a gyengébbik nemből álló CSGO ötösét, de nem ők voltak az elsők.
 

Megvan a Reason Gaming CSGO csapata

 
9
 
Külföldi scene · szept. 14., péntek
 
A hét elején adtunk hírt arról, hogy a Reason Gaming visszatér, azonban akkor még nem lehetett pontosan tudni, hogy milyen felállással. Az biztos volt, hogy négy ember megvan fixre, de az ötödiket még keresték, egészen idáig! Íme, a Reason Gaming CSGO ötöse.
 

Visszatér a Reason Gaming!

 
1
 
Külföldi scene · szept. 10., hétfő
 
Májusban adtunk hírt utoljára a Reason Gaming-ről, amely akkor hosszú fennállása után úgy döntött bezárja kapuit pénz és motiváció hiányában. Az akkor már 3 hónapja inkatív szervezet most nagy bejelentést tett, szeptemberben ismét a Counter-Strike világában az egykoron szebb időket is megélt szervezet.
 

GuardiaN visszatért

 
8
 
Külföldi scene · aug. 30., csütörtök
 
Na mi is a trendi mostanság? Visszatérni és CSGO-ra váltani! Igen! Ezúttal ismét egy nagy név került a rivaldafénybe, hiszen a hazánkat is többször megjárt egykori Reason Gaming AWP-se bejelentett visszatér, új csapatban új játékkal.
 

Új felállásban a SNOGARD Dragons

 
0
 
Külföldi scene · jún. 08., péntek
 
Miután kénytelen volt elhagyni az ESL Pro Series-t a SNOGARD Dragons egy EAS felállással örvendeztette meg magát, amelynek célja a lehető legrövidebb időn belül visszazárkózni a nagyok közé az EPS-be.
 

EasyQuest helyett Team ROCK.Alienware

 
0
 
Hazai scene · jún. 03., vasárnap
 
Az ország egyik., ha nem a legjobb Counter-Strike Soure csapata, találta meg új otthonát és ezáltal új szponzorát is. Az EasyQuest nevet mostantól ismét kár keresni, hiszen a srácok a Team ROCK-ban kötöttek ki.
 

Meghosszabították a CEVO EU nevezését

 
2
 
E-sport · máj. 28., hétfő
 
Lassan de biztosan gyűlnek a csapatok a CEVO Első európai szezonjára, de korántsem akkora az érdeklődés, mint amekkorára számítottak a szervezők, noha tény, hogy azért a 6500 Euros összedíjazás egy ingyenes tornán igen kiemelkedő, de valami miatt még sincs tolongás.
 

Bezárja kapuit a Reason-Gaming

 
5
 
Általános · máj. 15., kedd
 
Az egyik legismertebb angol szervezet a Reason-Gaming nagyjából 3 hónapja nem üzemel aktívan, azonban a bejelentést még egy kicsit halogatták, egészen a mai napig, amikor is hivatalosan is vége a Reason-Gamingnek.
 

Gamersject CSS közvetítés

 
48
 
LAN · ápr. 30., hétfő
 
Horvátország nem sorolható kimondottan a játékos nemzetek közé, és ez a legnagyobb LAN-juk népszerűségén is látszik. Egy darabig úgy volt, hogy nem lesz megtarva a Counter-Strike: Source versenyszám, azonban a végére csak összejött 14 befizetett csapat. Hazai érdekeltségként az EasyQuest vesz részt a rendezvényen.
május 01.
A LAN-t az Hungary EasyQuest nyerte meg.
 
április 30.
Felkerült pár kép a galériába LAN-ról
 
április 30.
Az ismert eredményeket feltöltöttük, enyi információ van a birtokunkban, elvileg van valami rájátszás jelenleg, de pontos infónk nincs több még.
 
 

Új felállásban a BEASTS Gaming

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 28., szombat
 
A Copenhagen Games igen jól sikerült a svéd bandának, azonban utána valami történt és két játékosuknak is búcsút mondtak. A CPH-n igazi meglepetésként verekedték be magukat a negyeddöntőbe, ahol a norvég LeetGaming búcsúztatta őket.
 

CEVO EU Season 1 helyzetjelentés

 
2
 
E-sport · ápr. 27., péntek
 
Kicsivel több, mint egy hete adtunk hírt róla, hogy a CEVO végre Európában is indít egy Counter-Strike tornát, amit egy Open és egy meghívásos részre bontott. A pénzdíjazással járó ingyenes tornára még nincs tömeges jelentkezés, mint például, ami a GameShadow-on volt pedig azért itt is fél millió forint kerül kiosztásra a mindenki számára elérhető online tournamenten.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
Profi csajok a CSGO-ban, avagy az igazi CSGirlz
A CSGO a női CS csapatoknak is lökést adott úgy néz ki, aminek legékesebb bizonyítéka a franciák két kiemelkedő szervezetének bejelentése, hiszen mind a 3DMAX mind a Crystal-Serv...
18770 megtekintés
Minden, amit az Operation Bravo-ról tudni kell
Sokak számára még mindig nem egészen egyértelmű, hogy mi is ez a szeptemberi update-el kérkezett Operation Bravo csomag. A következő cikkel megpróbáljuk egy kicsit mindenki számára...
14794 megtekintés
Gamersject CSS közvetítés

Horvátország nem sorolható kimondottan a játékos nemzetek közé, és ez a legnagyobb LAN-juk népszerűségén is látszik. Egy darabig úgy volt, hogy nem lesz megtarva a Counter-Strike:...
9032 megtekintés

ESL CS:GO South East European Championship
Csatlakozz Te is az ESL South East European Championship selejtezőihez!
5447 megtekintés
ESEA LAN Season 15 Coverage
A sokszor emlegetett és problémákkal körülölelt dallasi döntő elkezdődött!
5175 megtekintés

Beszéd téma

 
Gamersject CSS közvetítés
Horvátország nem sorolható kimondottan a játékos nemzetek közé, és ez a legnagyobb LAN-juk népszerűségén is látszik. Egy darabig úgy volt, hogy nem lesz megtarva a Counter-Strike:...
48 hozzászólás
Profi csajok a CSGO-ban, avagy az igazi CSGirlz
A CSGO a női CS csapatoknak is lökést adott úgy néz ki, aminek legékesebb bizonyítéka a franciák két kiemelkedő szervezetének bejelentése, hiszen mind a 3DMAX mind a Crystal-Serv...
12 hozzászólás
Európában indít CSS szezont a CEVO!
Végre itt a CEVO Counter-Strike:Source EU Season 1! Egy ideje már hitegetnek minket, hogy egyszer csak betör a CEVO (az USA egyik legnagyobb tornája) Európába, de aztán jött a gazdasági...
10 hozzászólás
Megvan a Reason Gaming CSGO csapata
A hét elején adtunk hírt arról, hogy a Reason Gaming visszatér, azonban akkor még nem lehetett pontosan tudni, hogy milyen felállással. Az biztos volt, hogy négy ember megvan fixre, de...
9 hozzászólás
GuardiaN visszatért
Na mi is a trendi mostanság? Visszatérni és CSGO-ra váltani! Igen! Ezúttal ismét egy nagy név került a rivaldafénybe, hiszen a hazánkat is többször megjárt egykori Reason Gaming...
8 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4693
 
1494
 
 
 
kép 638
 
1378
 
 
kép 1258
 
1479
 
 
 
kép 835
 
1626
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu