Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. október 29. 1 hozzászólás
 

Akik otthon mozogtak a Counter-Strike 1.6 szcénában, azok már egy ideje vártak erre a lépésre. A lépésre, melynek következtében a valaha volt talán legjobb szlovák Source, és a valaha volt talán legjobb 1.6 játékos ötvözésével elkezdtek az élmezőny játékosainak lábai remegni. Persze utóbbi nem ’c’-vel írja a becenevét.

A 2013-as esztendőben február 24-én kerül sor az Oscar-gálára Los Angeles-ben, a Kodak Nagyszínházban. A házigazda bizony sokak számára ismerős lehet, az a Seth MacFarlane lesz a házigazda, aki többek között a Hanna-Barbera stúdióban (talán a velem egykorú olvasóknak egyből beugrik, hogy melyik rajzfilmek kerültek ki ezen stúdió dolgozóinak kezei közül) is munkálkodott, mielőtt a Fox lecsapott rá és belevágott a Family Guy rajzfilmsorozat készítésébe, az ’i’-re a pont pedig idén került fel a Ted című kasszafilmmel.

De hogy mi köze van Seth Macfarlane-nek a Counter-Strike: Global Offensive-hez? Gyanítom az égvilágon semmi, úgyhogy térjünk is rá a tárgyra. Az idei év tavaszán még arról szólt a fáma, hogy az egykori Szlovákia Reason Gaming sztár, a magyar felmenőkkel rendelkező Ladislav „GuardiaN” Kovács végleg szögre akasztja egerét és befejezi Counter-Strike pályafutását, mely leginkább Source-os szerepléséről marad emlékezetes, bár az utóbbi időben újfent 1.6-ban próbálta bontogatni szárnyait. Tudjuk, hogy miként szoktak végződni ezek a történetek: Visszatéréssel. A visszatérésre egészen augusztus végéig várni kellett, amikor is a CSGO megjelenésével elindult a lavina és sorra tértek vissza azok a nagynevű játékosok, akik korábban az előbbiekhez hasonló kijelentést tettek.

Így tett GuardiaN is, aki a Szlovákia BEASTS színeiben tűnt fel ötödmagával, rajta kívül még Tomáš „benq1” Masaryk, Jakub „kap1” Halás, Martin „styko” Styk, Peter „uno” Lipowski (nem összekeverni az egykoron szintén Reasonös Martin „UN” Stehlikkel) és Tomáš „X-RaY” Ostrožlík szerepelt a csehek egyik, ha nem legnagyobb gaming szervezetében. Az idő teltével természetesen – ahogy lenni szokott – történt némi változás a csapat háza táján, kezdve azzal, hogy styko helyét egy másik nagy név, Karel „sneix” Pavlica vette át, valamint a BEASTS prefixet felváltotta az ex-BEASTS, tehát a GuardiaN & Co. jelenleg szervezet nélkül kénytelen osztogatni a fejeseket.

De a történetben csak most értünk el addig, ameddig szerettünk volna: X-RaY a srácok nagy bánatára nem tudja folytatni CSGO karrierjét, így bizony hamar meg kellett találniuk a tökéletes helyettest, aki akár még nagyot is lendíthet az együttes ESL Major Series szereplésén (a csapat ugyanis főtáblás a legrangosabb online tornán). Talán többen Marek „.PhP” Kadek nevére számítottatok, ám ő bizony csak kacérkodik a visszatéréssel, egyelőre azonban nem tette meg az első lépéseket efelé – legalábbis hivatalos információval nem szolgálhatok erről. De rántsuk inkább le a leplet. Az új ötödik nem lett más, mint a Csehország nEophyte Counter-Strike 1.6 csapatának ásza, a sokak szerint a valaha volt legjobb cseh 1.6 játékos, név szerint Tomáš „oskar” Štastný. Az a lépés némileg meglepő lehet, hiszen köztudott, hogy GuardiaN és oskar között nem éppen rózsás a kapcsolat, ám amint azt a mellékelt ábra is mutatja, nagy valószínűséggel átbeszélték a konfliktusokat kiváltó tényezőket annak érdekében, hogy közös céljaik felé vezető út zökkenőmentes és sikerekkel teli legyen.

Az ex-BEASTS felállása a következő:

Szlovákia Ladislav „GuardiaN” Kovács
Szlovákia Jakub „kap1” Halás
Csehország Tomáš „oskar” Štastný
Csehország Karel „sneix” Pavlica
Szlovákia Peter „uno” Lipowski

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

HeNtEs

okt. 29., 20:38
Annyira cseles cím volt :) like ^^
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
ar_shoots_380_380
 
1538
 
 
 
kép 4619
 
1359
 
 
kép 4852
 
2388
 
 
 
kép 4813
 
2368
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu