Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ConcussioN újra akcióban

 
0
 
Hazai scene · febr. 03., kedd
 
A n1ce-6aming-el indult hazai CSGO körképünk második részében egy újabb régi név visszatéréséről lesz szó, mégpedig a ConcussioN-ról.
 

ESL CS:GO South East European Championship

 
3
 
Általános · okt. 29., szerda
 
Csatlakozz Te is az ESL South East European Championship selejtezőihez!
 

ESEC 2014 - Coverage

 
0
 
Általános · szept. 09., kedd
 
Elkezdődött az ESEC 2014 csoportmeccsei! Most kiderül, ki kerül be a legjobb 16-ba és szállhat harcba az első helyért!
 

ESEC 2014 - Lebonyolítás

 
3
 
Általános · aug. 02., szombat
 
Miután 44 csapatkapitány sikeresen regisztrálta a felállásukat, itt az ideje, hogy elmagyarázzuk a European Championship 2014 lebonyolítását.
 

A Svéd tízes

 
0
 
Külföldi scene · júl. 27., vasárnap
 
Svédország csapatkapitánya nem váratott sokat magára, mivel ma nyilvánosságra hozta a Svéd tízest.
 

Challenge accepted - ESEC2014 *FLASH interjúval*

 
4
 
Hazai scene · júl. 23., szerda
 
Avagy sikerül-e idén túlszárnyalnia a magyar válogatottnak a 2013-as teljesítményt.
 

ESWC 2013 - LIVE!

 
23
 
LAN · okt. 31., csütörtök
 
Ma reggel fél kilenctől kezdődik a 2013-as Electronic Sports World Cup, ahol közel 400 játékos méri össze tudását a közel 900,000 dolláros összedíjazásért. Hat játékban, hét kategóriában, ahol is két Counter Strike Global Offensive verseny lesz, már szokásosan CS-ben egy a nőknek és egy a férfiaknak lesz megtartva.
november 03.
Köszönjük a figyelmet! Meglepetésre a Franciaország Clan Mystik csapata nyerte a 2013-as ESWC-t, a Franciaország VeryGames és az Ukrajna Astana Dragons előtt.
 
november 02.
Az első meccsen majdnem mindegyik párosításnál érdekes eredmény várható, született! Franciaország Clan-Mytik vs. Anglia fm!eSports (16-5), Svédország Fnatic vs. Franciaország VeryGames (13-10), Dánia CPHWolves vs. Ukrajna Astana Dragons (5-16) és a Svédország NiP vs. USA compLexity (16-5)
 
november 02.
Szép jó Reggelt minden kedves nézőnek :) Hamarosan kezdünk!
 
 

ESEC 2013 - Csoportok-Meccsek

 
30
 
E-sport · szept. 30., hétfő
 
A mai nap során megérkeztek a kisorsolt csoportok az E.frag.net által. Miután véget ért a két fordulós selejtező és a magyar csapat sikeresen vette az akadályokat, értelem szerűen mi is bekerültünk a legjobbak közé.
 

ESEC 2013 - A párosítások

 
19
 
E-sport · szept. 17., kedd
 
Készen vannak a második kvalifikációs kör párosításai, az E-Frag.net admin gárdája nem tétovázott sokat. Hétvégén ért véget a EC2013-as első körös kvalifikáció, szintúgy csak a Dreamhack Bukarest 2013-as versenye is.
 

ESEC - Összecsap a két magyar válogatott

 
118
 
Hazai scene · szept. 16., hétfő
 
Az első kvalifikációs körök már véget értek az ESEC versenyén, ám kicsiny válogatottunk háza táján még mindig zajlik az élet. A néhány napja még fixnek tekintett nemzeti együttes megbomlott, egy újabb mag keletkezett, és annak eldöntésére, hogy ki indulhat az ESEC versenyén, ma este egy "baráti" mérkőzést láthatunk. Az időpont 20:00!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő

 
50
 
E-sport · aug. 26., hétfő
 
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek alapján jött össze a döntő nyolcas mezőnye. Kedden, majd folytatva csütörtökön este kiderül, hogy ki volt a nyár legjobbja!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #6 - Augusztus 25.

 
7
 
E-sport · aug. 22., csütörtök
 
E hét vasárnap lesz megrendezve az utolsó CS2HU Summer ESL Cup, hogy aztán jövő héten szerdán, valamint szombaton eldőljön, hogy kié lesz a "2013-as nyár legjobb csapata" cím. Sok korábbi résztvevőnek még van esélye bekerülni a 8 csapatos döntőbe, szóval tessék nevezni!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #5 - 20:05-től!

 
3
 
E-sport · aug. 18., vasárnap
 
Már csak 2 egyestés nyári kupa kerül megrendezésre, melyek közül az egyik éppen ma este 20:05-től kerül lebonyolításra a CS2HU és az ESL közös rendezésében. Nevezni egészen 19:59-ig tudtok! Ne feledjétek, 8 csapat alatt nem rendezzük meg a versenyt, szóval hajrá-hajrá!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #5 - Augusztus 18.

 
11
 
E-sport · aug. 15., csütörtök
 
Az utolsó előtti lehetőség következik most vasárnap, hiszen ezzel együtt már csak kettő CS2HU Summer ESL Cup kerül megrendezésre, hogy aztán még a suli kezdete előtt egy 2 napos döntővel kiderüljön, hogy ki a legjobb.
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #4 - 20:00-tól

 
16
 
E-sport · aug. 08., csütörtök
 
Ma még csak csütörtök van, de a vasárnap már rohamosan közeledik. Az időjárás jelentők szerint péntektől egy kisebb lehűlés jön, szóval vasárnap este se lesz már olyan nagyon meleg a szobákban, így semmi akadálya annak, hogy a 4. CS2HU & ESL közös rendezésű versenyen induljatok!
 

ESL 1on1 AIM Ladder petíció

 
4
 
E-sport · aug. 07., szerda
 
Nagyon sokan imádják az olyan kihívásokat, amikor csak 1 ellenféllel szemben kell megmutatniuk, hogy mire is képesek. Ilyenre volt már lehetőség Counter-Strike: Global Offensive-ben is, ám most a közösségünk néhány tagja azt szeretné, ha ez rendszeres lenne, valamint nem lenne időhöz kötve.
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #3 - 20:00-tól

 
25
 
E-sport · aug. 04., vasárnap
 
Ma este 20:00-tól immáron harmadik alkalommal vár Titeket a CS2HU és az ESL közös rendezésű online megmérettetése, amely megint egy este alatt fog lezajlani - remélhetőleg minél több csapat részvételével!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #2 - Vasárnap 20:00-tól!

 
21
 
E-sport · júl. 27., szombat
 
Kissé megkésve, de megnyílt a nevezés lehetősége a CS2HU és az ESL közös rendezésű online kupasorozatának második kiadására. Nevezni egészen vasárnap 19:59-ig lehet. Ne felejtsétek el a 19:40-kor kezdődő check-int, hiszen ha lemaradtok róla, illetve a 19:50-kor kezdődő újbóli nevezésről is, akkor bizony nem tudtok részt venni a megmérettetésen.
 

EC2013 - Finn, ukrán, fehérorosz és lengyel keret

 
0
 
Külföldi scene · júl. 24., szerda
 
Most már naponta hármasával, négyesével érkeznek a friss válogatott keretek. A mai napon (illetve a finnek esetében még tegnap este) négy nemzet hozta nyilvánosságra válogatott keretét, jöjjön hát Finnország, Ukrajna, Fehéroroszország és Lengyelország nemzeti csapata.
 

EC2013 – Interjú a kapitánnyal

 
14
 
Interjú · júl. 24., szerda
 
Vasárnap este véglegesen eldőlt, hogy az első magyar Counter-Strike: Global Offensive válogatott kapitányi posztját Vörös „Deep” Lajos, az ancients játékosa fogja betölteni. Az interjúból kiderül többek között az is, hogy milyen célokkal vág neki a csapat a versenynek, valamint hogy fest a végleges magyar keret.
 

e havi legjobbak

 
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
43920 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43635 megtekintés
EC2013 – Interjú a kapitánnyal
Vasárnap este véglegesen eldőlt, hogy az első magyar Counter-Strike: Global Offensive válogatott kapitányi posztját Vörös „Deep” Lajos, az ancients játékosa fogja betölteni. Az...
40357 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
33334 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva....
27519 megtekintés

Beszéd téma

 
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
219 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
166 hozzászólás
ESEC - Összecsap a két magyar válogatott
Az első kvalifikációs körök már véget értek az ESEC versenyén, ám kicsiny válogatottunk háza táján még mindig zajlik az élet. A néhány napja még fixnek tekintett nemzeti...
118 hozzászólás
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
80 hozzászólás
ESL CSGO HunCup Series #1 18:30-tól!
Három hét telt el az első ESL-es CSGO nightcup óta, ám most végre itt van a második, ami egyben az első is - hiszen HunCup Series néven most indul útjára a torna, melyen a jó...
77 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1136
 
1566
 
 
 
kép 4980
 
2317
 
 
kép 3814
 
1610
 
 
 
kép 833
 
1453
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu