Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. október 31. 23 hozzászólás
 

Ma reggel fél kilenctől kezdődik a 2013-as Electronic Sports World Cup, ahol közel 400 játékos méri össze tudását a közel 900,000 dolláros összedíjazásért. Hat játékban, hét kategóriában, ahol is két Counter Strike Global Offensive verseny lesz, már szokásosan CS-ben egy a nőknek és egy a férfiaknak lesz megtartva.

Igaz az esemény fél kilenctől, ám a férfi meccsek fél tíztől, míg a női meccsek csupán fél tizenegytől kezdődnek csak. Egész hétvégén követhetitek kedvenc csapataitok szereplését, hiszen élő adással és közvetítéssel jelentkezünk. A cikkben az összes meccs eredményét, a csoportköröket és az ágrajzot is nyomon követhetitek, míg a CS2HUTV menüpont alatt a streameket is láthatjátok. A csoportbeosztás ismét hozhat nekünk meglepetést, ám a nagyobb csapatok számára elvárása továbbjutás.

Talán az egyik legkiegyensúlyozottabb csoport a C jelű, ahol az Svédország Fnatic, az Germany ALTERNATE és az ukrán Ukrajna Astana Dragons hármasa is verseng a továbbjutást érő két helyért, mellettük még az  Ate Gaming is bejelentkezhet ezen helyek egyikére.

OFFLINEHírfolyam

hírfolyam frissítése
 
november 03.
Köszönjük a figyelmet! Meglepetésre a Franciaország Clan Mystik csapata nyerte a 2013-as ESWC-t, a Franciaország VeryGames és az Ukrajna Astana Dragons előtt.
 
november 02.
Az első meccsen majdnem mindegyik párosításnál érdekes eredmény várható, született! Franciaország Clan-Mytik vs. Anglia fm!eSports (16-5), Svédország Fnatic vs. Franciaország VeryGames (13-10), Dánia CPHWolves vs. Ukrajna Astana Dragons (5-16) és a Svédország NiP vs. USA compLexity (16-5)
 
november 02.
Szép jó Reggelt minden kedves nézőnek :) Hamarosan kezdünk!
 
november 01.
Holnapi nap fog folytatódni a verseny a Rájátszással, addig jó éjszakát mindenkinek!
 
november 01.
Ezzel véget ért a csoportkör :)
 
november 01.
Hamarosan kezdődik a harmadik csoportkör, ahol a két győztes méri össze tudását, és ezzel döntik el, kié lesz a csoportelsőség! Maradjatok velünk!
 
november 01.
Egy újabb technikai probléma miatt várunk!
 
november 01.
USA compLexity vs. ETERNiTY 16-0!!!
 
november 01.
Félidőnél tart mindkét meccs, míg a USA compLexity 15-0-ra vezet az ETERNiTY ellen, addig a másik meccs sokkal szorosabb ugyanis, 8-7-el fordultak a csapatok francia vezetéssel.
 
november 01.
Elkezdődnek a D csoport meccsei, ahol is az ameriaki USA compLexity, az Svédország LGB eSports, az ETERNiTY és a francia selejtező második helyezett csapata a Franciaország Clan Mystik csapnak össze. Ki lesz az a kettő szerencsés, akik a már továbbjutott hat csapathoz csatlakoznak és ezáltal folytaódik nekik a küzdelem? Hamarosan minden kiderül, ne feledjétek élőben tudjátok követni az eseményt egész hétvégén!
 
november 01.
Bámulatosan kezd eddig az Svédország Fnatic, 5-0-ra vezet a német gárda ellen, de_inferno CT-ben a svédek!
 
november 01.
Hamarosan kezdődik a második kör :) Remélem velünk tartotok! Addis is egy kis pihi!
 
november 01.
Véget ért a teljes első kör is, ahol a második meccsen egy könnyű győzelmet aratott a német Germany ALTERNATE csapata, de_inferno-n. 16-5-re nyertek a srácok.
 
november 01.
Szép jó reggelt minden Esport kedvelőnek :) Ismét jelentkezünk, ugyanis közel egy óra múlva kezdődnek a mai első meccsek. A Csoporttal kezdünk, onnan is az Germany ALTERNATE vs. Ate Gaming. Az első körből már csak egy meccs maradt, mivel tegnap délután a másikat letolták és nyert az fnatic csapata.
 
október 31.
Vége a mai utolsó meccsnek, 16-12-re nyert az Svédország fnatic csapata! Holnap reggel jönnek újra a csoportmeccsek! Tartsatok holnap is velünk!
 
október 31.
Félidőhöz ért a meccs, 10-5-ra vezet az AD
 
október 31.
A mai nap utolsó meccse következik, mely a C csoportból való már. Ukrajna Astana Dragons vs. Svédország fnatic. Hamarosan kezdünk!
 
október 31.
Kisebb meglepetés született, ugyanis a csoportelsőségért harcolt a két geddig veretlen B csoportos csapat, melyet végül a dánok nyertek 16-13-ra. Így ezzel befejeződött a B csoport küzdelmei is. A négy továbbjutó csapat tehát a Svédország NiP, Anglia fm!eSports, a Dánia CPHWolves és a Franciaország VeryGames.
 
október 31.
Félidőhöz érkezett a meccs, ahol 11-4-el fordulnak a csapatok és erős meglepetés-szagú, mivel nem a francia csapat vezet. Jól kezdtek, ám a koppenhágaiak nagyon magukra találtak és hozták a CT oldalt. Míg a másik meccs már véget ért, ahol 16-2-re nyert a Portugália k1ck eSports
 
október 31.
3-0-ra hozta a kötelező hármas kört a VG csapata T oldalon, ám most már egalizált a dán csapat, így 3-3!
 
október 31.
Megérkezett a végeredmény, 16-1-re nyert a dán csapat. ismét egy csúfos vereséget szevedett a C3. hamarosan kezdődik a Franciaország VeryGames vs. Dánia Copenhagen Wolves itt a CS2HU TV-n.
 
október 31.
Gyors válasz érkezett a kérdésemre, 16-2-re nyert a Franciaország VeryGames. A mási eredményről nincs infromációnk!
 
október 31.
Ezáltal pár körről lemaradtunk. A VeryGames simán hozta a CT oldalt, 13-2-vel fordulnak a csapatok. Menniy esélyt láttok a k1ck visszajövetelére?
 
október 31.
Egy kis fagyás szerveroldalon :) Addig menjetek kóláért!
 
október 31.
Lassan kezdődik a második kör, A Franciaország VeryGames vs. Portugália k1ck eSports meccsén de_nuke, míg a Dánia CPHWolves vs. **** C3 Gaming meccsén, de_mirage lesz a map!
 
október 31.
Véget ért a másik meccs is, ahol a Dánia CPH Wolves 16-8-ra diadalmaskodott, ám a portugálok nem játszottak rosszul. Egy kis pihi és máris folytatjuk!
 
október 31.
És nyert a VeryGames. 16-1. Nem nagyon kellett megizzadniuk!
 
október 31.
Érdekes fordulat, a portugálok egyre jobban játszanak és már csak kettő kör a hátrányuk. 8-6 az állás. Miközben a másik meccsen már 10-1-re zevet a VG
 
október 31.
A másik meccsen 4-1-re vezet a Franciaország VeryGames, shox ezalatt már a 20. fragjénél tart! Amazing!!!
 
október 31.
Eddig simán vezetnek a koppenhágai farkasok, T oldalon 6-0 nekik!
 
október 31.
Mindkét meccsen még a bemelegítés zajlik, mindkét helyen egyelőre a pálya de_dust2. Azonnal kezdünk!
 
október 31.
Élő közvetítés még mindig elérhető a CS2HU TV-n, ahol első körben a Dánia CPH Wolves vs. Portugália k1ck eSports meccset láthajátok!
 
október 31.
Hamarosan véget ér a szünet, a B csoport játékosai, csapatai már készülődnek :) Első körben a Dánia CPH Wolves játszik a portugál Portugália k1ck eSports ellen, míg a Franciaország VeryGames a **** C3 Gaming ellen.
 
október 31.
Közben félidőhöz érkezett az fm!eSports vs. Norvégia meccse is, ahol 8-7-re vezetnek az angolok, ám egy csodálatos kört láthattunk, amikor is a norvág csapat egyik büszkesége Norvégia centeks, egy ACE kört futott a saját kis MAG-7-sével.
 
október 31.
Elsöprő győzelmet aratott ismét a NiP csapata, 16-3-ra verték el az ENCE-t. A másik meccsen 3-2-re vezet az fm!eSports.
 
október 31.
11-2-re vezet a Svédország NiP Gaming. Eddig nem ingott meg a svéd henger!
 
október 31.
A NiP vs. ENCE meccs már javában zajlik, mikor is a másik meccsen még csak warmup módban szórakoznak a játékosok. Az első meccsen ismét de_nuke a pálya, ahol CT-ben kezdett a svéd alakulat és máris vezet már 4-0-ra. Az Anglia fm!eSports vs. Norvégia Norvégia meccsen, de_inferno lesz és hamarosan kezdenek. LIVE még mindig a CS2HU TV-n.
 
október 31.
A rövid pihenő véget ért és máris kezdődik a harmadik és egyben az utolsó kör az A csoportban, ahol is eldől, ki lesz a második továbbjutó csapat a Svédország Ninjas in Pyjamas után. A svédek a szomszédos finn Finnország ENCE eSports ellen, míg az Anglia fm!eSports a norvég válogatott ellen mérkőzik meg.
 
október 31.
A második kör teljesen véget ért, mikor is az Finnország ENCE eSports csapata egy nagyon szoros meccsen 16-13-ra győzte le a Norvégia Norvég válogatott csapatát.
 
október 31.
Véget ért az A csoportban egy második körös mérkőzés, ahol dominált a svéd csapat és esélyt nem adtak az angoloknak. Így a vége Svédország NiP Gaming 16-05 Anglia fm!eSports.
 
október 31.
Már a második félidőben járunk, ahol is 13-5 az állás a NiP Gaming javára. Közben a másik meccsen is izgalmas momentumok történnek, mivel egy nagyon szoros meccset láthatunk. A pálya szintén de_nuke, az állás pedig 11-9 az Finnország ENCE javára.
 
október 31.
Eszméletlen különbség van a két csapat között, mivel már 11-1-re vezet a Svédország Ninjas in Pyjamas T oldalon de_nuke-n az Anglia fm!eSports ellen.
 
október 31.
A svédek vesztették a kés kört, így az Anglia fm!eSports kezdhetett CT-ben, ám így is az első kört a GeT_RiGhT vezette csapat hozta. Ezután egyenes út vezetett az első három körhöz. Ám hiába vásárolt be az angol csapat, így sem tudták lehozni a negyedik kört sem, így az állás 4-0 a NiP javára!
 
október 31.
És lassan kezdődik is a második kör, ahol is a két győztes és a két vesztes csap össze, Svédország NiP vs. Anglia fm!eSports és Finnország ENCE vs. Norvégia AGENT.no Közben már a NIPTV-n megy is az élő adás!
 
október 31.
Ne feledjétek a CS2HU TV menüpont alatt láthajátok élőben a meccseket! Minden eredményt pedig a hírben megtaláltok! Hamarosna fogadni is tudtok a nagyobb meccsekre! Tartsatok velünk!
 
október 31.
Az A csoport első körében nem született meglepetés, hiszen könnyedén mindkét jobiknak vélt csapat 16-9-es győzelemmel kezdett. A Svédország NiP Gaming az Norvégia AGENT.no csapatát, míg az Anglia fm!eSports a finn Finnország ENCE-t verte el.
 
október 31.
Az összes csapat a helyszínen és már konfigurálnak, előkészülnek és lazulnak. Vajon ki fog elsőként továbbjutni?
 
október 31.
Folyamatosan érkeznek a csapatok a helyszínre, lassan készülődnek az A csoport küzdelmeihez. Míg a játékosok egy része alszik, addig a szervezők már javába megkávéztak.
 

{ESWC 2013} Végeredmény

1. place Franciaország Clan Mystik TBA nyeremény
2. place Franciaország VeryGames TBA nyeremény
3. place Ukrajna Astana Dragons TBA nyeremény
4. Svédország Ninjas in Pyjamas
5-6. Svédország Fnatic
5-6. USA compLexity
5-8. Dánia CPH Wolves
5-8. Anglia fm!eSports
9-12. Svédország LGB eSports
9-12. Germany ALTERNATE
9-12. Portugália k1ck eSports
9-12. Finnország ENCE eSports
13-16. Libya ETERNiTY
13-16. Ate Gaming
13-16. C3 Gaming
13-16. Norvégia Norvégia

 

{ESWC 2013} Rájátszás

Ágrajz nagyítása

Franciaország Clan Mystik 02
Franciaország Clan Mystik 02
Anglia fm!eSports 00
Franciaország Clan Mystik 02
Ukrajna Astana Dragons 02
Ukrajna Astana Dragons 01
Dánia CPHWolves
00
Franciaország Clan Mystik 1. place
Svédország Fnatic 01
Franciaország VeryGames 02
Franciaország VeryGames
02
Franciaország VeryGames 00
USA compLexity 00
Svédország NiP Gaming 00
Svédország NiP Gaming 02

{ESWC 2013} Csoportmeccs Eredmények


1. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya
09:30 Svédország NiP Gaming vs. Norvégia AGENT A de_inferno 16:09
09:30 Finnország ENCE vs. Anglia fm!eSports A de_nuke 09:16
14:30 Franciaország VeryGames vs. C3 Gaming B de_dust2 16:01
14:30 Dánia CPHWolves vs. Portugália k1ck B de_dust2 16:08
17:45 Svédország Fnatic vs. Ukrajna Astana Dragons C de_dust2 16:12
09:30 Ate Gaming vs. Germany ALTERNATE C de_inferno 05:16
14:30 USA compLexity vs. Libya ETERNiTY D de_dust2 16:00
14:30 Franciaország Mystik vs. Svédország LGB eSports D de_dust2 16:12
2. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya
10:30 Svédország NiP Gaming vs. Anglia fm!eSports A de_nuke 16:05
10:30 Norvégia AGENT vs. Finnország ENCE A de_nuke 13:16
15:30 Franciaország VeryGames vs. Portugália k1ck B de_nuke 16:02
15:30 C3 Gaming vs. Dánia CPHWolves B de_mirage 01:16
10:30 Ukrajna AstanaD vs. Germany ALTERNATE C de_inferno 16:08
10:30 Svédország Fnatic vs. Ate Gaming C de_inferno 16:02
15:30 USA compLexity vs. Svédország LGB eSports D de_tba 16:14
15:30 Libya ETERNiTY vs. Franciaország Mystik D de_tba 01:16
3. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya
11:30 Finnország ENCE vs. Svédország NiP Gaming A de_nuke 03:16
11:30 Anglia fm!eSports vs. Norvégia AGENT A de_inferno 16:10
16:30 Franciaország VeryGames vs. Dánia CPHWolves B de_nuke 13:16
16:30 Portugália k1ck vs. C3 Gaming B de_inferno 16:02
11:30 Germany ALTERNATE vs. Svédország Fnatic 2 de_inferno 02:16
11:30 Ate Gaming vs. Ukrajna AstanaD C de_tba 05:16
16:30 Franciaország Mystik vs. USA compLexity D de_tba 15:15
16:30 Svédország LGB eSports vs. Libya ETERNiTY D de_tba 16:01

{ESWC 2013} Csoportok

'A' csoport M G D V P
Svédország Ninjas in Pyjamas
3 3 0 0 9
Anglia fm!eSports
3 2 0 1 6
Finnország ENCE eSports
3 1 0 2 3
Norvégia Norvégia 3 0 0 3 0
'B' csoport M G D V P
Dánia CPH Wolves
3 3 0 0 9
Franciaország VeryGames
3 2 0 1 6
Portugália k1ck eSports 3 1 0 2 3
C3 Gaming 3 0 0 3 0

'C' csoport M G D V P
Svédország Fnatic
3 3 0 0 9
Ukrajna Astana Dragons 3 2 0 1 6
Germany ALTERNATE
3 1 0 2 3
Ate Gaming
3 0 0 3 0
'D' csoport M G D V P
Franciaország Clan Mystik 3 2 1 0 7
USA compLexity
3 2 1 0 7
Svédország LGB eSports 3 1 0 2 3
Libya ETERNiTY
3 0 0 3 0

{ESWC 2013} Csapatok és kiemelések

Csapat Seed Lineup
Svédország Ninjas in Pyjamas 1 f0rest, Fifflaren, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
USA compLexity Gaming 2 n0thing, semphis, Hiko, sgares, swag
Franciaország Team VeryGames 3 Ex6TenZ, NBK, ScreaM, SmithZz, shoxie
Ukrajna Astana Dragons 4 markeloff, Dosia, Edward, ANGE1, AdreN
Svédország Fnatic 5 MODDII, Devilwalk, jw, schneider, flusha
Franciaország Clan Mystik 6 HaRts, apEX, KQLY, ioRek, KIOSHIMA
Dánia Copenhagen Wolves 7 dupreeh, FeTiSh, Pimp, Friis, Xyp9x
Finnország ENCE eSports 8 natu, allu, naSu, suNny, KHRN
Svédország LGB eSports 9 KRiMZ, olofm, eksem, SKYTTEN, dennis
Germany ALTERNATE 10 fel1x, SolEk, kRYSTAL, Rak, asmo
Anglia fm!eSports 11 weber, PEZ, som, nEiLZiNHo, vertiGo
Portugália k1ck eSports 12 fox, muttt, rmn, Aguila, coachi
Norvégia AGENT.no 13 baseraper, centeks, spity, ultra, yaki
C3 Gaming 14 Mvrik, Chiheb, ATTILA, Shino, AudiovisioN
Libya ETERNiTY
15 Dzeko, Fed, merydith, josh, FROST
ATE Gaming 16 RiTz, iBRA, sMx, MithilF, kriSSh

{ESWC 2013} Információk

Helyszín: Párizs, Franciaország
Játék: Counter-Strike: Global Offensive 5v5
Időpont:
2013. október 31. - november 3.
Díjazás: $25,000
Nevezett csapatok: 16
Honlap: http://www.eswc.com/en/2013/game/csgo

 

 
sANtiaGo
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 18 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
P4TR1K  Ezt a kommentedet csak én nem értem kvra? 
 

qwert

nov. 03., 22:18
Irónia... 
 
 
 
 
  
 

P4TR1K

nov. 03., 22:14
Ezt a kommentedet csak én nem értem kvra? 
 
 
 
 
noavatar
PaiNKiLLeR  hol is rendezték ezt az egészet? Kik nyerték? no comment, hogy már erről szól....


 

qwert

nov. 03., 21:46
Ne viccelj már, ha ezt komolyan írtad akkor csak nevetni lehet rajtad.
Ülj le 1-es.
 
 
 
 

PaiNKiLLeR

nov. 03., 20:53
hol is rendezték ezt az egészet? Kik nyerték? no comment, hogy már erről szól....


 
 
 
 

sANtiaGo

nov. 03., 10:30
Minden eredmény frissítve, csupán nem volta gépközelben!
 
 
 
 

P4TR1K

nov. 02., 19:20
http://imgur.com/xCJrncn  ágrajz
 
 
 
 

jAke

nov. 02., 12:27
verygames astanad :)
 
 
 
 

TORIAK

nov. 02., 12:19
Remélem NiP vs AD döntő lesz.
 
 
 
 

sANtiaGo

nov. 02., 12:17
jaja
 
 
 
 
noavatar

qwert

nov. 02., 12:13
A döntő holnap lesz?
 
 
 
 
noavatar

FGB

nov. 02., 10:38
sziasztok, csak nekem nem működnek a streamek? Tegnap tudtam nézni a meccseket, ma pingelni sem tudom a dailymotion-t... vmi ötlet?
 
 
 
 
Gorasz  Szia. Próbáld meg a google szervereit proxynak használni. Keress rá neten a bővebb leíráshoz. DE a google modul egy jó példa erre: http://www.gmodules.com/ig/proxy?url=http://example.com/ - az "example" helyére természetesen a twitch vagy bármely oldal pontos URL címe megy. Ha a flash player nincs telepítve vagy le van tiltva, akkor passz.
 

tLK

nov. 02., 10:38
Köszi a segítséget, de a flash van letíltva. :(
 
 
 
 
tLK  Szevasztok. Melóba vagyok le van tiltva a cuccost így 1 streamet se tudok lesni. Valaki nem tud erre valami megoldást? Előre is köszi.
 

Gorasz

nov. 02., 10:20
Szia. Próbáld meg a google szervereit proxynak használni. Keress rá neten a bővebb leíráshoz. DE a google modul egy jó példa erre: http://www.gmodules.com/ig/proxy?url=http://example.com/ - az "example" helyére természetesen a twitch vagy bármely oldal pontos URL címe megy. Ha a flash player nincs telepítve vagy le van tiltva, akkor passz.
 
 
 
 

tLK

nov. 02., 10:04
Szevasztok. Melóba vagyok le van tiltva a cuccost így 1 streamet se tudok lesni. Valaki nem tud erre valami megoldást? Előre is köszi.
 
 
 
 
velor  Nem kötözködésből de a rájátszás ágrajza telsjesen rossz ! :D

ClanMystik----fm!eSports

AstanaDragons----CPHWolves

Fnatic----Verygames

Complexity----NiP Gaming 


Forrás:http://www.eswc.com/en/2013/game/csgo

 :))

 

sANtiaGo

nov. 02., 00:08
Igen, mivel én továbbjutás után már irtam be, aszerint ahogy kellett volna lennie. És nemrég posztolták a saját ágrajzukat :) 
 
 
 
 

velor

nov. 01., 19:57
Nem kötözködésből de a rájátszás ágrajza telsjesen rossz ! :D

ClanMystik----fm!eSports

AstanaDragons----CPHWolves

Fnatic----Verygames

Complexity----NiP Gaming 


Forrás:http://www.eswc.com/en/2013/game/csgo

 :))

 
 
 
 
StaN  Következő meccsen ki is játszik?
 

sANtiaGo

nov. 01., 14:48
Végig tudo követni a csoportmeccseket nyisd le :) Ott van idő szerint ki,mikor játszik!
 
 
 
 

StaN

nov. 01., 12:55
Következő meccsen ki is játszik?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5508
 
2694
 
 
 
kép 931
 
1821
 
 
kép 3608
 
1643
 
 
 
kép 553
 
1486
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu