Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Gaming Paradise 2015 - Élő

 
0
 
LAN · szept. 07., hétfő
 
Tegnapi este folyamán elkezdődött Szlovéniában a Gaming Paradise 2015-ös rendezvénye, melyre anno a Team-ROCK csapata is megpróbált bekerülni, igaz sikertelenül, de rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettek gazdagabbak.
szeptember 08.
16-13-ra egy szoros és kiélezett meccsen tudott nyerni a Ukrajna Natus Vincere, így búcsúzunk a német csapattól. A következő mérkőzés majd felső ágról fog érkezni, ha minden igaz. Jelenleg az egyik főszervező ad interjút azzal kapcsolatosan, milyen gondok és miért voltak.
 
szeptember 08.
10-6 az állás az ukránoknak, hivatalos bejelentés a meccs után várható a szervezők részéről!!!
 
szeptember 08.
Gondolom már sokan olvastátok, hogy gondok adódtak a szervezésben, hiszen nem kerültek kifizetésre a számlák mind a szállással, mind a kajával kapcsolatosan. Illetve három Franciaország Titan játékos meg is betegedett közben, őket már kórházba vitték kivizsgálásra. Közben a játékosok úgy döntöttek, hogy folytatják a meccset, így 9-5 az állás a Ukrajna Na'Vi javára CT oldalon, map cobble!
 
 

Fragbite Masters 5. szezon

 
0
 
E-sport · szept. 05., szombat
 
A fragbite hivatalosan is bejelentette a következő szezonját közel 70,000 dollárral a kalapban. Alig csengtek le a meccsek, de svéd cég máris előrukkolt a folytatással, mely ismét remek meccseket és élvezetes estéket fog elhozni nézőinek.
 

MBPL Season 1 - Csoportok

 
0
 
E-sport · szept. 04., péntek
 
A MixBOT Pro-League Invite első szezonja hamarosan kezdetét veszi méghozzá 16 csapatot von be szerte Ázsiából. A közel 3000 dolláros össznyeremény szép summának mondható, hiszen a Counter Strike világában ez egy kicsit elmaradott részlegnek vehető.
 

ESL One Köln 2015 - Emlékezetes pillanatok

 
0
 
Movie · szept. 04., péntek
 
A HLTV.org videós munkatársa Josip "brcho" Brtan készített egy remek videót, mellyel a két héttel ezelőtt megrendezett ESL One Kölni verseny legszebb pillanataira tekinthetünk vissza.
 

HLTV.org TOP20: Íme a 20 legjobb CS:GO játékos

 
0
 
Külföldi scene · jan. 24., szombat
 
A HLTV.org még tavaly december 31-én bejelentette, hogy – mint azt minden évben – összeállítja a legjobb 20 játékos névsorát. Január elseje óta minden nap bejelentettek egy nevet, 20-án pedig összeállt a teljes lista.
 

HLTV Csokor #5

 
0
 
Movie · okt. 29., kedd
 
Most a hétvégi RaidCall EMS One döntöjének pár fergetegesebb momentumait láthajátok, többek közt a NiP Gaming, VeryGames, CPHWolves csapatainak szereplésével. Szép körök, lövések és mozzanatok, ez mind jellemzi az összes szereplőt.
 

HLTV Csokor #4

 
1
 
Movie · szept. 18., szerda
 
Ismét visszatér a HLTV Csokor neveztű sorozatom, melyben minden héten 4-5 videót láthattok, egy szép lövésről, remekül kialakított szituációt vagy éppen ACE-t láthattok benne.
 

10.000€-s CS:GO díjazás a francia EPS-en

 
5
 
E-sport · jún. 23., vasárnap
 
Az Electronic Sports League (ESL) bejelentette, hogy a francia EPS következő szezonjára 10.000€-s CS:GO díjazást tervez. A League of Legends mellé, nagy örömünkre visszakerült a Counter-Strike is, a GO személyében.
 

HLTV Csokor #3

 
3
 
Movie · márc. 27., szerda
 
Elérkezett az idő, hogy publikáljam a harmadik csokrot is, ami azt jelenti, hogy három hét telt el az első videó-csokor bejelentésétől. Ismét négy fantasztikus játékossal hozakodtam elő, akik számos szép perceket okoztak már nekünk.
 

HLTV Csokor #2

 
0
 
Movie · márc. 22., péntek
 
Ezen heti videó-csokorba most csak három videó kapott szerepet, ám az akciók minősége simán feledteti a darabszám hiányát.
 

HLTV Csokor #1

 
0
 
Movie · márc. 16., szombat
 
A HLTV csokor nevezetű sorozat első epizódját mutatom be nektek, mely részenként több videót tartalmaz és minden videóban egy gyönyörű momentummal találkozhatunk a legjobbak életéből. Minden héten kaptok egy részt, azaz egy újabb csokrot a legszebb és legjobb pillanatokból. És akkor itt az első, fogadjátok sok szeretettel.
 

DreamHack Winter – HLTV.org kvali közvetítés

 
0
 
E-sport · nov. 12., hétfő
 
Éjfél után néhány perccel nyilvánosságra hozták a DreamHack Winterre igyekvő csapatok listáját, akik a HLTV.org port által rendezett kvalifikáció által juthatnak közelebb az alig 2 hét múlva megrendezésre kerülő rendezvényhez. Íme a résztvevők és az első kör párosításai, na meg az ágrajz is!
 

DreamHack Winter – HLTV.org kvalifikáció

 
0
 
E-sport · nov. 09., péntek
 
Két hét múlva már javában zajlani fognak a mérkőzések Jönköpingben a DreamHack Winter rendezvényén. Még 4 hely kiadó a Counter-Strike: Global Offensive tornára, melyre 2 helyet a HLTV.org biztosít egy selejtező formájában, amire bárki nevezhet.
 

Filflaren interjú a HLTV.org tollából

 
4
 
Interjú · szept. 20., csütörtök
 
Ritka az olyan eset, hogy nem saját készítésű interjút közlök, ám most a NiP Gaming svéd csillaga a HLTV.org-nak adott egy terjedelmesebb interjút, aminek a fordítását olvashatjátok a cikkben. A hosszúsága ellenére igen sok érdekes infót megtudhatunk Robin "Fifflaren" Johanssonról, a NiP-ről... de inkább azt javaslom, olvassátok el!
 
1

e havi legjobbak

 
DreamHack Winter – HLTV.org kvalifikáció
Két hét múlva már javában zajlani fognak a mérkőzések Jönköpingben a DreamHack Winter rendezvényén. Még 4 hely kiadó a Counter-Strike: Global Offensive tornára, melyre 2 helyet a...
17992 megtekintés
Fragbite Masters 5. szezon
A fragbite hivatalosan is bejelentette a következő szezonját közel 70,000 dollárral a kalapban. Alig csengtek le a meccsek, de svéd cég máris előrukkolt a folytatással, mely ismét remek...
10845 megtekintés
Gaming Paradise 2015 - Élő
Tegnapi este folyamán elkezdődött Szlovéniában a Gaming Paradise 2015-ös rendezvénye, melyre anno a Team-ROCK csapata is megpróbált bekerülni, igaz sikertelenül, de rengeteg élménnyel...
9095 megtekintés
MBPL Season 1 - Csoportok
A MixBOT Pro-League Invite első szezonja hamarosan kezdetét veszi méghozzá 16 csapatot von be szerte Ázsiából. A közel 3000 dolláros össznyeremény szép summának mondható, hiszen a...
8788 megtekintés
DreamHack Winter – HLTV.org kvali közvetítés
Éjfél után néhány perccel nyilvánosságra hozták a DreamHack Winterre igyekvő csapatok listáját, akik a HLTV.org port által rendezett kvalifikáció által juthatnak közelebb az alig 2...
8649 megtekintés

Beszéd téma

 
10.000€-s CS:GO díjazás a francia EPS-en
Az Electronic Sports League (ESL) bejelentette, hogy a francia EPS következő szezonjára 10.000€-s CS:GO díjazást tervez. A League of Legends mellé, nagy örömünkre visszakerült a...
5 hozzászólás
Filflaren interjú a HLTV.org tollából
Ritka az olyan eset, hogy nem saját készítésű interjút közlök, ám most a NiP Gaming svéd csillaga a HLTV.org-nak adott egy terjedelmesebb interjút, aminek a fordítását olvashatjátok...
4 hozzászólás
HLTV Csokor #3
Elérkezett az idő, hogy publikáljam a harmadik csokrot is, ami azt jelenti, hogy három hét telt el az első videó-csokor bejelentésétől. Ismét négy fantasztikus játékossal hozakodtam...
3 hozzászólás
HLTV Csokor #4
Ismét visszatér a HLTV Csokor neveztű sorozatom, melyben minden héten 4-5 videót láthattok, egy szép lövésről, remekül kialakított szituációt vagy éppen ACE-t láthattok benne.
1 hozzászólás
DreamHack Winter – HLTV.org kvalifikáció
Két hét múlva már javában zajlani fognak a mérkőzések Jönköpingben a DreamHack Winter rendezvényén. Még 4 hely kiadó a Counter-Strike: Global Offensive tornára, melyre 2 helyet a...
0 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1074
 
1446
 
 
 
kép 3564
 
1508
 
 
kép 1358
 
1368
 
 
 
kép 367
 
1931
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu