Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. november 09. 0 hozzászólás
 

Két hét múlva már javában zajlani fognak a mérkőzések Jönköpingben a DreamHack Winter rendezvényén. Még 4 hely kiadó a Counter-Strike: Global Offensive tornára, melyre 2 helyet a HLTV.org biztosít egy selejtező formájában, amire bárki nevezhet.

November 22-24., Jönköping, Svédország. A DreamHack Winter időpontja és helyszíne. Tehát már 2 hét sincs hátra a második nagyszabású Counter-Strike: Global Offensive versenyig, ami az ESWC-re 3 héttel következik, ám most nem csak 10, hanem 16 csapat részvételével fog zajlani a torna CSGO versenyszáma. Ebből a 16-ból 10 együttes kiléte már tisztázott, 4 pedig online kvalifikáció során fog bekerülni a meghívottak mellé, valamint 2 csapat a DreamHacken kvalifikálhatja magát egy BYOC-selejtező nyomán.

Kicsivel több, mint két hete számoltunk be Nektek arról, hogy a 10 direkt invite során bekerülő csapatból már 8 ismert, a maradék kettőt pedig a következő napokban fogják nyilvánosságra hozni. A megmaradt két pozícióra a tengerentúlról és Németországból hívtak meg 1-1 gárdát, a USA Team Curse és az ESWC-t meglepetésre a negyedik helyen záró Germany n!faculty is biztosan ott lesznek 2 hét múlva Svédországban. Hat résztvevő kilétét egyelőre még homály fedi, a HLTV.org jövő héten rajtoló online kvalifikációja során kettő, míg a Gaming.dk és a Fragbite.se selejtezői nyomán 1-1 csapat kerül még fel a 16-os listára.

Az utóbbi két „szájttal” ellentétben a HLTV.org kvaliján nincs semmilyen országhoz kötődő kritérium, bárki nevezhet a megmérettetésre. A verseny november 12-én, azaz hétfő este veszi kezdetét és 15-én, azaz csütörtökön este ér véget. A torna egyenes kieséses rendszerben kerül lebonyolításra, minden mérkőzést Best-Of-Three rendszerben rendeznek majd meg, az első két helyezett pedig részt vehet a DreamHack Winteren.

Nézzük a rövidke szabályzatot:

  • A HLTVorg.cfg minden egyesen szerveren kötelezően futtatandó és betöltendő minden egyes mérkőzés kezdete előtt, a mulasztása pedig defloss-t fog jelenteni azon csapat számára, akinek a szerverén folyik az összecsapás.
  • POV (In-Eye) demo vétele minden játékos számára kötelező, a mérkőzés végeztével pedig azonnal fel kell tölteni azt, a mulasztása pedig ismételten defloss—szal fog „kecsegtetni” a vétkes csapatnak.
  • Maximálisan 6 játékos regisztrálható a tornára. Beugrók nem vehetnek részt a versenyen.
  • Minden csapatnak kell legyen saját játékszervere, illetve IRC-en legkésőbb 30 perccel a kezdés előtt meg kell jelenni.
  • Wildcard nem lesz a verseny ideje alatt, ahogy a mérkőzéseket sem lehet más időpontban lejátszani. Ha nem tudtok részt venni a versenyen a kitűzött időpontokban, akkor inkább ne regisztráljatok.
  • A HLTV.org nem tud segíteni a DreamHackre való utazásban, szóval csak akkor jelentkezzetek, ha egy döntőbe való kerülés esetén biztosítani tudjátok magatoknak az utazást Svédországba, és persze csak akkor jelentkezzetek, ha részt tudnátok venni a tornán november 22. és 24. között.

A kvalifikáció menete:

  • November 12., hétfő (legjobb 16): 19:00 az első 4 párosítás, 21:00 a második 4 párosítás
  • November 13., kedd (negyeddöntők): 19:00 az első 2 párosítás, 21:00 a második 2 párosítás
  • November 14., szerda (elődöntők): 19:00 az első párosítás, 21:00 a második párosítás
  • November 15., csütörtök (döntő): 20:00 döntő

Jelentkezés menete:

  • Email cím: tournament@hltv.org
  • Megadandó adatok: Csapatnév, ország, elért eredmények, játékosok teljes neve, nickje és Steam ID-ja.

Vasárnap este kiderül, hogy mely 16 csapat vehet részt a HLTV.org DreamHack Winter selejtezőjén.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3284
 
1668
 
 
 
kép 3830
 
1466
 
 
kép 2830
 
1595
 
 
 
kép 4375
 
6605
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu