Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2012. május 27. 5 hozzászólás
 

A Cadred májusi toplistáját egyértelműen az Insomnia 45 illetve a dán LAN-ok befolyásolták. A legtöbb megkérdezett a VeryGames visszazökkenésének örül a legjobban, de sokan említették a Copenhagen Wolves visszatérését és az Epsilon stabil kimagasló teljesítményét is. Lássuk, hogy milyen változások történtek az EU Counter-Strike: Source TOP10-es listán.

Ezúttal is az előző havi állapotok illetve a Cadred felkért öt szakértője pontozásai alapján került megállapításra az ehavil TOP10-es lista. Lássuk, címszavakban kik is ezek a szakértők és hogyan látták az elmúlt hónapok tevékenységeit, ahol a legnagyobb befolyást egyértelműen a Insomnia, 45 LAN-os szereplések tették, de azért ovlt itt kérem egy Blast LAN, SteelSeries League és az EPS Final is.

TJ 'Mustafa' Meatmann a Cadred legújabb szakértője, aki egyébként amerikai, de két évet élt Németországban így van rálátása a közösségre, amit folyamatosan követ is. Egyértelműen szomorúan érintette a mousesports bejelentése, amelynek köszönhetően kiléptek az EMS-ből, hogy a CSGO-ra nagyobb hangsúlyt tdujanak fektetni, illetve hogy az i45-re se menjenek el és ezzel gyakorlatilag tálcán kínálják fel a nyereséget legnagyobb ellenfelüknek a VeryGames-nek, akik éltek is a lehetőséggel. Mustafa kitért még a visszatérő Copenhagen Wolves-ra, akik biztosan fognak még meglepetéseket okozni, akár a nyári i46-on is.

Richard Lewis , az egyik leg elismertebb e-sport újságíró, aki számos médiában publikálta már írásait, szerepelt Tv-ben és rádióban is. Gyakorlatilag a legnagyobb LAN-okon ott van közvetíteni. Korábban aktívan játszott is de már vissza vonult. Véleménye Mustafa-hoz hasonló a VeryGames CPH-s mélypontja után az i45-ös győzelem mindenképp hiányzott már a csapatnak, mégha a nagy riválissal nem is tudtak megküzdeni. A The Blast alapján a Copenhagen Wolves első helye az Epsilon második helye mindenképp sokat számított és ennek megfelelően kerültek egymás alá is a listán, noha sokan azért még az Epsilont tartják Dánia legjobb csapatának.

Az Oliver "ORCL" Stubley, Emanuel „Wave” Meunier francia tudósító cseréje a Cadred csapatában, kitért arra, hogy KennyS-el a VeryGames végre ismét a régi fényében ragyog. És bár például online becsúsztak olyan bakik mint például kikaptak a BEASTS ellen természetesen ez messze elmarad annak tényétől, hogy az i45 LAN-t megnyerték. orcl kitér még természetesen a Copenhagen Wolves-ra akik új felállásukkal először a The Balst-on szerepeltek és persze említést tesz az Epsilon szép havi teljesítményéről is.

Michael "Rickeh" McGhee szerint sokan tévesen hitték, hogy a VeryGames huzamosabb ideig leszorítható a TOP10-es lista éléről és erre rá is cáfoltak a srácok. A koppenhágai rémálom után a KennyS-el kibővült csapat az Insomnia LAN-on odatette magát és bebizonyították, hogy semmi nem történt csak egy átmeneti mélypont. Persze nagy nyomás is volt a vállukon, amelynek eleget kellett tenni és a malmukra hajtotta a mousesports is a vizet azzal, hogy nem mentek el az i45-re, amelynek oka között a gyakorlás hiánya illetve komolyabb európai megmérettetésekre való felkészülés is elvileg ott volt. Természetesen Rickeh is kitér a koppenhágai farkasok újra éledésére és az Epsilon Esports kimagasló teljesítményére.

Végül, de nem utolsó sorban Ben "ben0" Balcombe, véleményezte a hónapban történteket természetesen első sorban a VeryGames visszarázódását a Copenhagen Games leszerepelés után. Mivel az Insomnia LAN angol LAN így megjegyezte, hogy lassan itt lenne az idő, hogy ne külföldiek nyerjék meg, azonban a nagy esélyes most is távolmaradt a tornától. ben0 Rickeh-hez hasonlóan kíváncsian várja a jövő hónapot, amikor is megjelenik a Counter-Strike:Global Offensive és ezzel együtt biztosan számos változáson megy át majs a Source scene. Most pedig íme a TOP10-es lista.

1 Franciaország Team VeryGames apex, Ex6TenZ, KennyS, NBK, RpK 1 138p
2 Anglia mousesports RattlesnK, Mx, Hughsy, Re1ease, Reality 1 125p
3 Dánia Copenhagen Wolves FeTiSh, cajun, Nico, wantz, dev1ceti 106p
4 Dánia Epsilon eSports frozt, gla1ve, hunden, JOKERN, kev1n 1 91p
5 Germany Team Alternate el1x, kRYSTAL, mnL, Rak, SolEk 1 90p
6 Franciaország Nameless h0rks, ScreaM, shox, SmithZz, Uzzziii 1 73p
7 Anglia mTw hudzG, nooky, weber, cajun, wilzOOO 3 69p
8 Finnország Finnish Royalty aNGeldusT, CISU, disturb., kononen, nashj 1 63p
9 Dánia yournamee? purity, gravity, smF, socN, xlo 1 34p
10 Dánia MoD eSports IseNbo, MSL, Pimp, tabac0, zn0pe 25p

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

HyperfauN

máj. 28., 16:32
dekarobi
 
 
 
 

RobertsoN

máj. 28., 16:30
xd
 
 
 
 

spa[R]co

máj. 28., 12:26
Robi:ddddd
 
 
 
 

HeNtEs

máj. 28., 11:31
:::DDD ne nyúlkálj a tűzbe! 
 
 
 
 

RobertsoN

máj. 27., 23:35
hol a power oldies?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
de_Inferno_428
 
1667
 
 
 
kép 487
 
1446
 
 
kép 110
 
1369
 
 
 
kép 4056
 
1712
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu