Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2013. augusztus 07. 42 hozzászólás
 

Július végén látott napvilágot az Esports-Gear oldalán egy interjú a magyar Counter-Strike közösség egyik meghatározó alakjával, Budai "DEv" Olivérrel, aki mesélt a kezdetek kezdetéről, a jövőről és többek között a hazai közösségről is.

Nem is olyan régen indult el az Esports-Gear karrierje, akik többek között gamer perifériiák és hardverek tesztelésével, az online világban kedvelt játékokkal kapcsolatos hírekkel, valamint úgy általában az eSporttal foglalkoznak. Július végén készítettek egy interjút a hazai Counter-Strike közösség egyik meghatározó alakjával, Budai "DEv" Olivérrel. Az interjú teljes egészét elolvashatjátok itt nálunk, a CS2HU hasábjain is. Chips & Cola bekészítése erősen ajánlott!

Aki kicsit is komolyabban foglalkozik az elektronikus sportokkal és azon belül a Counter-Strike: v1.6-al biztosan találkozott már a DEv nevével. Az egyik talán legelismertebb játékos jelen pillanatban Magyarországon, kíváncsiak voltunk, hogy miképpen jutott el oda ahol most tart, mik a későbbi céljai illetve mi a véleménye a Counter-Strike: v1.6 közösség jelenlegi helyzetéről.

Olivér, mesélj kicsit a Counter-Strike pályafutásodról, mikor ismerkedtél meg először a játékkal?

2000 óta játszom, 10 évig játszottam az 1.6-os verzióval és jelenleg CS:Global Offensive-ben próbálgatom magam több-kevesebb sikerrel. A Napokban hagytam el az ancients csapatát, mert az egyik taggal nem fértünk meg egymás mellett. Így most ideiglenesen visszatértem az 1.6-hoz és a régi a csapatommal fogunk neki vágni a következő ICLállomásnak.

Több alkalommal is lehetőséged volt szerepelni WCG selejtezőn, illetve Horvátországba is kijutottatok… Mesélj erről egy kicsit nekünk.

Igen, volt ilyen is! 2009-ben volt rá példa, hogy a WCG Croatia selejtezőn vettünk részt amit megnyertünk de persze nem küldtek ki WCG-re… Aztán az utolsó BECUP is egyben egy WCG selejtező volt, amit szintén sikerült megnyernünk egy nagyon izgalmas döntőben a volgare csapata ellen. Ekkor kikerültünk Lengyelországba a WCG SEC-re, ahol sajnos nem sok mindent értünk el, de lehetőségünk nyílt játszani például a Na`Vi csapata ellen is, akikkel még 2010-ben sikerült megvernünk az interneten a gNu-val. Hatalmas élmény volt a három napos ott létünk, az a környezet ami ott fogadott minket Leírhatatlan…

Mikor jött el az a pillanat, amikor eldöntötted, hogy profi játékos leszel?

2002 volt  ha jól emlékszem és egy KODIAK moviet néztünk a barátokkal és elhatároztuk, hogy mi is a legjobbak közt leszünk egyszer. Ekkor nagyon rákattantam és minden áldott nap játszottam, demókat néztem, beállásokat, gránátozásokat gyakoroltam és rengeteget botoztam. Most pedig ott tartok ahol… :)

Miért pont a Counter-Strike?

Ebben a játékban láttam a lehetőséget, hogy elérjek valamit azzal, hogy játszom és szerencsére igazam lett. Rengeteg videót néztem interneten a játékról és különböző versenyekről, ami megfogott… Ott akartam én is lenni. Fel akartam állni a dobogó legtetejére és úgy gondoltam, hogy ez nekem is menni fog.

Mennyit foglalkozol napi szinten gyakorlással, hogy szinten tartsd magad?

Jelenleg szinte semennyit, régen volt, hogy napi 6-7 órát is képes voltam játszani azért, hogy a legjobb legyek. Most már viszont erre a munkám miatt nincs lehetőségem. 2-3 naponta szoktam 2-3 órát játszani. Versenyek előtt van, hogy kicsit odateszem magam és akkor napi szinten játszom 3-4 órát és egyénileg is gyakorlom napi szinten.

Hogyan látod az elkövetkező tíz évedet, fogsz még játszani a Counter-Strike-al?

Úgy gondolom, hogy én szeretem annyira ezt a játékot, hogy még mindig fogok játszani. Többször megfordult már a fejemben, hogy abba kéne hagyni de egyszerűen nem bírom befejezni… Szeretem!

Mit szól ehhez a környezeted?

Senkinek nincs hozzám egy rossz szava sem ezzel kapcsolatban, amíg a szüleimnél éltem és még iskolába jártam többször szóltak rám, hogy ne játszak éjszakákba nyúlóan a semmiért, de mikor látták, hogy én ezt a játékot nem hobbi szinten űzöm, beletörődtek és támogattak benne.

Most már viszont a Párommal élek külön, aki tisztában van azzal, hogy mit is jelent számomra ez a játék, és teljes mértékig elfogadja és támogat benne. Sok barátot szereztem a játék által és mondhatni ők alkotják a jelenlegi környezetemet és természetesen ők is támogatnak benne.

Milyen kiegészítőket használsz a játékhoz?

SteelSeries és Zowie. Az egerem jelenleg egy Zowie AM-GS, soha nem gondoltam volna magamról, hogySteelSeries rajongóként valaha is perifériát váltok olyanra amit nem ők gyártanak de ez az egér felülmúlta az eddig használt összes egeremet. Nagyon megvagyok vele elégedve úgy vélem ezt nekem találták ki :) A billentyűzetem egySteelSeries 7G amit most lehet lecserélek egy SteelSeries Apex-re próba szinten, Headsetem SteelSeries 7H USB, Egérpadom SteelSeries Qck Heavy és a legfontosabb ami egy “profi” gamernek elengedhetetlen a zsinortartó: Razer Armadillo.

Hogyan, milyen kritériumok alapján választod ki őket?

A lényeg, hogy SteelSeries legyen és kipróbálható legyen erre remek hely a Pixel ahol minden jelenlegi profi perifériát ki lehet próbálni. Minden tanácstalan gamernek javaslom, hogy látogasson el ide és döntsön megfelelően, válassza ki itt a magának legmegfelelőbb eszközt.

Mi a véleményed a mostani közösségről?

Sajnos nagyon lecserélődött a közösség, nem vagyok vele megelégedve. Régen mikor versenyekre mentünk rengeteg ismerőssel találkoztunk most sajnos elvétve van pár ember akivel tudunk beszélgetni és nagyon sok az ismeretlen arc, hiányoznak a régi GPS-es idők amikor az ember nem csak a játék miatt ment szívesen a LAN-ra hanem a közösség miatt is.

Szerinted mi kell ahhoz, hogy minél több támogatót szerezzen az ember?

Eredmény, minél több versenyen ott lenni és megnyerni. Sajnos itthon nagyon kevés erre a lehetőség, nincsenek nagy cégek akik pénzt fektetnének ebbe az egész játékba, mert egyszerűen nem éri meg nekik. Nincs akkora érdeklődés itthon a játék felé ami megérné nekik a támogatást.

Milyen tanácsokkal tudnád ellátni a fiatal gamereket ?

Játszatok sokat, hogy a legjobb váljon belőletek, használjatok profi perifériákat, ha rám hallgattok akkor SteelSeries vagyZowie terméket. Minden csak rajtatok múlik, hogy meddig bírjátok magatokat felküzdeni. Ha elég erős bennetek a játék iránti elszántság, bármit elérhettek. Nekem sikerült, bárkinek sikerülhet ha nem adja fel!

Köszönjük, hogy rendelkezésünkre álltál. Az Esports-Gear csapat nevében további sikerekben gazdag játékot kívánunk neked.

Köszönöm a jó kívánságokat, végül pedig szeretném megköszönni a Pixelnek, hogy mellettem állnak bármikor és mindig a segítségemre vannak és támogatnak céljaimban, termékeikkel pedig közelebb segítenek a sikerhez. Köszönöm az Esports-Gear-nek az interjút.

Forrás: Esports-Gear.com

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 35 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
kuLi  Már azt hittem, hogy értem, aztán az utolsó mondattal sikerült megoldanod, haha.
Amúgy P250-el 2 golyóval ölöm a népet, 100 méterről is, akár van armorja, akár nincs (így 14 év lövöldözés után már nyilván nem a leguggolás-tunkolás-imádkozás híve vagyok), szóval ez igazából teljesen értelmetlen diskurzus, lévén nekem ez jön be, és hiába pontosabb papíron a p2000, akkor is egy haszontalan szarnak fogom érezni, úgyhogy.

:-)
 

GeRy

aug. 13., 18:30
Akkor neked egyszerű, csak egy pisztolyt kell venni:)
 
 
 
 

kuLi

aug. 13., 18:18
Már azt hittem, hogy értem, aztán az utolsó mondattal sikerült megoldanod, haha.
Amúgy P250-el 2 golyóval ölöm a népet, 100 méterről is, akár van armorja, akár nincs (így 14 év lövöldözés után már nyilván nem a leguggolás-tunkolás-imádkozás híve vagyok), szóval ez igazából teljesen értelmetlen diskurzus, lévén nekem ez jön be, és hiába pontosabb papíron a p2000, akkor is egy haszontalan szarnak fogom érezni, úgyhogy.

:-)
 
 
 
 
kuLi  Kiemelném a lényeget, 'publicolás közben'.
Publicon P90-el rohangászik JenőHERO14Hun és ugrándozva, forgolódva porszívóz fel vele mint a szar akármilyen szögből. UPS-vel csak szimplán szar a tapasztalatom, jobban bejött mindkét oldalon az 1-3-as fegyó (mi a rák a neve? rly, kb 3 hete játszom... =/)
 

GeRy

aug. 13., 18:12
A p2000 eszméletlen pontos, meg kell próbálni vele minél messzebbről  tartani valahova. Az 1-3-as fegyónak, azaz p250-nek nagyon nagy az armor penetration-e, azaz inkább eco-ba érdemes venni. Ezért is csak 300$, megveszed, beállsz egy sarokra és egy kis szerencsével le tudod szedni, mert csak 3-4 hit kell belőle, ellenben a már említett p2000-el, ami kevlár ellen nagyjából haszontalan. Ja és a p2000 sokkal pontatlanabb mint a glock vagy a p2000, ezért nem igazán érdemes első körbe venni.
 
 
 
 
GeRy  Az "usp" ami a p2000 az egyáltalán nem szar, eszméletlen pontos, csak a glock a nagyon erős. A p90-et pedig kb. minden update-el gyengítik, régebben sokkal erősebb és pontosabb volt, arról nem is beszélve, hogy olcsóbb is volt és minden egyes killért 900-at kaptál. Most már nem éri meg venni, hogyha az ellenségnek van kevlárja, max. eco ellen, de oda talán még túl erős, ott van a  bizon ami olcsó és egy rakat pénzt össze lehet vele szedni, ha rádrusholnak.

A többiben lehet, hogy igazad van.

 

kuLi

aug. 13., 17:57
Kiemelném a lényeget, 'publicolás közben'.
Publicon P90-el rohangászik JenőHERO14Hun és ugrándozva, forgolódva porszívóz fel vele mint a szar akármilyen szögből. UPS-vel csak szimplán szar a tapasztalatom, jobban bejött mindkét oldalon az 1-3-as fegyó (mi a rák a neve? rly, kb 3 hete játszom... =/)
 
 
 
 
kuLi  Áh, majd jövőre... Erőmű-jellegű PC már van, már rájöttem publicolás közben hogy az usp szar, a P90 a legcombosabb wep, kedv is lenne, idő az viszont sajnos nincs, továbbá "öreg vagyok én má' ehhez". Nem véletlenül nem jön vissza a nép 99%-a;

1) nem ismer(ek) szinte senkit, ergo nincs csapat, nincs már kivel bohóckodni
2) csipkebokor vessző
3) nincs miért bohóckodni, kb. nullszaldó ha behúzol egy ICL dobogót, vagy marad a netes liga, ahol ukrán haver Dimitrij úgyis nullába pakol
4) már nem gimnazista/egyetemista, beállt melózni, nincs este annyi ideje, hogy órákat botozzon / dmezzen / demókat nézzen / taktikákat gyártson ill. elemezzen / etc
+1) nem éri meg fél évig szívni (igen, ezt változatlanul állítom, hogy nettó 6 hónap, mire összeáll egy team, mire tényleg csapatként fog funkcionálni és nem csak rohangászik céltalanul a pályán és a playerek abszolút napi hangulatától függően nyernek vagy veszítenek) heti ~10-14 órát, hogy összeálljon egy ilyen "nullszaldós" csapat, pláne hogy az átlag magyar player jó esetben 3 hónapig bírja egy közegben, már évekkel ezelőtt kihalt a sceneben a csapatként funkcionálás illetve gondolkodás.

Kár érte, mert amúgy nem egy klasszis playert termelt ki a smalla (lol).
 

GeRy

aug. 13., 17:50
Az "usp" ami a p2000 az egyáltalán nem szar, eszméletlen pontos, csak a glock a nagyon erős. A p90-et pedig kb. minden update-el gyengítik, régebben sokkal erősebb és pontosabb volt, arról nem is beszélve, hogy olcsóbb is volt és minden egyes killért 900-at kaptál. Most már nem éri meg venni, hogyha az ellenségnek van kevlárja, max. eco ellen, de oda talán még túl erős, ott van a  bizon ami olcsó és egy rakat pénzt össze lehet vele szedni, ha rádrusholnak.

A többiben lehet, hogy igazad van.

 
 
 
 

kuLi

aug. 13., 17:37
Áh, majd jövőre... Erőmű-jellegű PC már van, már rájöttem publicolás közben hogy az usp szar, a P90 a legcombosabb wep, kedv is lenne, idő az viszont sajnos nincs, továbbá "öreg vagyok én má' ehhez". Nem véletlenül nem jön vissza a nép 99%-a;

1) nem ismer(ek) szinte senkit, ergo nincs csapat, nincs már kivel bohóckodni
2) csipkebokor vessző
3) nincs miért bohóckodni, kb. nullszaldó ha behúzol egy ICL dobogót, vagy marad a netes liga, ahol ukrán haver Dimitrij úgyis nullába pakol
4) már nem gimnazista/egyetemista, beállt melózni, nincs este annyi ideje, hogy órákat botozzon / dmezzen / demókat nézzen / taktikákat gyártson ill. elemezzen / etc
+1) nem éri meg fél évig szívni (igen, ezt változatlanul állítom, hogy nettó 6 hónap, mire összeáll egy team, mire tényleg csapatként fog funkcionálni és nem csak rohangászik céltalanul a pályán és a playerek abszolút napi hangulatától függően nyernek vagy veszítenek) heti ~10-14 órát, hogy összeálljon egy ilyen "nullszaldós" csapat, pláne hogy az átlag magyar player jó esetben 3 hónapig bírja egy közegben, már évekkel ezelőtt kihalt a sceneben a csapatként funkcionálás illetve gondolkodás.

Kár érte, mert amúgy nem egy klasszis playert termelt ki a smalla (lol).
 
 
 
 
kuLi  Na, egy hete CSGO-zom, mindjá' kreálok egy csapatot én is!
Vagy sem.

QFT:
"Sajnos nagyon lecserélődött a közösség, nem vagyok vele megelégedve. Régen mikor versenyekre mentünk rengeteg ismerőssel találkoztunk most sajnos elvétve van pár ember akivel tudunk beszélgetni és nagyon sok az ismeretlen arc, hiányoznak a régi GPS-es idők amikor az ember nem csak a játék miatt ment szívesen a LAN-ra hanem a közösség miatt is."
 

P4TR1K

aug. 13., 14:48
nevess: tudod mit dobnának azok az emberek most a közösségen, akik GPS-en összeszokott közösséget alkottak? Csak 2-3 csapatnyi ember visszajönne játszani lenne itt közösség:D Már meg lehet élni az eSportsból is.:D Célzás lvl 99:D
 
 
 
 

kuLi

aug. 13., 14:22
Na, egy hete CSGO-zom, mindjá' kreálok egy csapatot én is!
Vagy sem.

QFT:
"Sajnos nagyon lecserélődött a közösség, nem vagyok vele megelégedve. Régen mikor versenyekre mentünk rengeteg ismerőssel találkoztunk most sajnos elvétve van pár ember akivel tudunk beszélgetni és nagyon sok az ismeretlen arc, hiányoznak a régi GPS-es idők amikor az ember nem csak a játék miatt ment szívesen a LAN-ra hanem a közösség miatt is."
 
 
 
 
DEv  igen :)

V1CE, reactioN, hal, miniB, DEv

 

DWRRR

aug. 11., 19:52
gl! :)
 
 
 
 
SancheZsnz  nearfox?
 

DEv

aug. 11., 19:51
igen :)

V1CE, reactioN, hal, miniB, DEv

 
 
 
 
DEv  Én már megcsináltam a csapatomat :)
 

SancheZsnz

aug. 11., 17:34
nearfox?
 
 
 
 
DEv  Én már megcsináltam a csapatomat :)
 

P4TR1K

aug. 09., 19:11
nagyon helyes! Várjuk a fejleményeket!:) Esetleg egy interjú formájában!
 
 
 
 
P4TR1K  Most őszintén, szerintetek ez nem borzalmasan szar, hogy két játékos akikre a "közösség" felnézhetne és mondjuk kicsit ég építhetné is azt itt veszekszik egymással? Kajak mondom DEv csinálj egy csapatot te is Deep aktivizáljátok magatokat ti is és basszátok szét egymást a játékba de ne itt szóval:D 
 

DEv

aug. 09., 18:53
Én már megcsináltam a csapatomat :)
 
 
 
 

P4TR1K

aug. 09., 18:24
Most őszintén, szerintetek ez nem borzalmasan szar, hogy két játékos akikre a "közösség" felnézhetne és mondjuk kicsit ég építhetné is azt itt veszekszik egymással? Kajak mondom DEv csinálj egy csapatot te is Deep aktivizáljátok magatokat ti is és basszátok szét egymást a játékba de ne itt szóval:D 
 
 
 
 
Deep  Mivel nem engedi bemásolni ittvan : 


http://users3.ml.mindenkilapja.hu/users/deeplike/uploads/dev.txt


Oltsatok csak nyugodtan. De olyan emberrel allitotottok szembe aki 3 granatot nem tud megdobni csgo-ba összesen. És engem oltototok h miért nem válogatott ? Azért mert 1000000x jobb playerek vannak az NT-be és mindenki jobb nála legalább ennyivel. És most tudom h én vok a PARASZT , de unom a hazudozást meg a fényezést. És 0 ellentét szülte ezt a kommentet.

 

DEv

aug. 09., 18:03
Nagyon el vagy tévedve, biztos véletlen játszanak inkább velem az emberek mint Veled :( :)
 
 
 
 
halCE  dev én csak annyit tennék hozzá, hogy amilyen nagy képű fasz vagy, ne csodálkozz, hogy az az 1-2 ember is aki ismer (mert én sajnos igen) az sem szívesen beszélget veled

ui.: deep amiket rólad hallok te is egy nagyarcú genyó lehetsz, már bocs, annyira nem ismerlek sajnos hogy én döntsem el

 

DEv

aug. 09., 17:59
Ilyen ez a pop szakma, valszeg nem hiányzol az életemből :( :)
 
 
 
 
noavatar
DWRRR  Amit linkeltél a legvégén ami "Ja és erre volt ez válasz : ......"
 

Deep

aug. 09., 14:52
De melyik az a mondat ahol szerinted köze van a playtimenak az NT hez ? Szövegértelmezés ?
 
 
 
 
Deep  Hol van itt köze a playtimenak az NT hez ? 
 

DWRRR

aug. 09., 13:06
Amit linkeltél a legvégén ami "Ja és erre volt ez válasz : ......"
 
 
 
 
noavatar
DWRRR  1 playtimenak mi köze van a NThez??:DD 
Mind1 így is kb 0 a magyar cs:go "scene" inkább azok a "nagy" playerek csinálnának vmit és építenének magyar cs:go közősegét mert az előző lanon is 2 csapat??? ne vicceljünk már mikor kb fél 1.6,source és codo-s játékosok át jöttek akkor nem lehetne csinálni megint újra 20 csapatos lant?! kb leszarom h kik és kik nincsenek benne az NT-be ha nincs is CS:GO közössége az egész magyar NTnek csak van 6 játékos.  
 

Deep

aug. 09., 08:36
Hol van itt köze a playtimenak az NT hez ? 
 
 
 
 

DWRRR

aug. 09., 00:43
1 playtimenak mi köze van a NThez??:DD 
Mind1 így is kb 0 a magyar cs:go "scene" inkább azok a "nagy" playerek csinálnának vmit és építenének magyar cs:go közősegét mert az előző lanon is 2 csapat??? ne vicceljünk már mikor kb fél 1.6,source és codo-s játékosok át jöttek akkor nem lehetne csinálni megint újra 20 csapatos lant?! kb leszarom h kik és kik nincsenek benne az NT-be ha nincs is CS:GO közössége az egész magyar NTnek csak van 6 játékos.  
 
 
 
 

SAIID__-

aug. 09., 00:27
csak foda hiányzik ebből az nt-ből, meg warlock...
 
 
 
 

halCE

aug. 08., 23:56
dev én csak annyit tennék hozzá, hogy amilyen nagy képű fasz vagy, ne csodálkozz, hogy az az 1-2 ember is aki ismer (mert én sajnos igen) az sem szívesen beszélget veled

ui.: deep amiket rólad hallok te is egy nagyarcú genyó lehetsz, már bocs, annyira nem ismerlek sajnos hogy én döntsem el

 
 
 
 
noavatar
Deep  Mivel nem engedi bemásolni ittvan : 


http://users3.ml.mindenkilapja.hu/users/deeplike/uploads/dev.txt


Oltsatok csak nyugodtan. De olyan emberrel allitotottok szembe aki 3 granatot nem tud megdobni csgo-ba összesen. És engem oltototok h miért nem válogatott ? Azért mert 1000000x jobb playerek vannak az NT-be és mindenki jobb nála legalább ennyivel. És most tudom h én vok a PARASZT , de unom a hazudozást meg a fényezést. És 0 ellentét szülte ezt a kommentet.

 

DOLANN

aug. 08., 23:54
hmm érdekes beszélgetés:) btw senki nem oltott, legalábbis én nem annak szántam. csak felvetettem a kérdést, hogy dev miért nincs ott. + egykis saját meglátás:)
 
 
 
 
Deep  Mivel nem engedi bemásolni ittvan : 


http://users3.ml.mindenkilapja.hu/users/deeplike/uploads/dev.txt


Oltsatok csak nyugodtan. De olyan emberrel allitotottok szembe aki 3 granatot nem tud megdobni csgo-ba összesen. És engem oltototok h miért nem válogatott ? Azért mert 1000000x jobb playerek vannak az NT-be és mindenki jobb nála legalább ennyivel. És most tudom h én vok a PARASZT , de unom a hazudozást meg a fényezést. És 0 ellentét szülte ezt a kommentet.

 

P4TR1K

aug. 08., 23:53
a spanyol viasz valóban elég helytálló hasonlat volt! :D
 
 
 
 
noavatar

Deep

aug. 08., 23:33
Mivel nem engedi bemásolni ittvan : 


http://users3.ml.mindenkilapja.hu/users/deeplike/uploads/dev.txt


Oltsatok csak nyugodtan. De olyan emberrel allitotottok szembe aki 3 granatot nem tud megdobni csgo-ba összesen. És engem oltototok h miért nem válogatott ? Azért mert 1000000x jobb playerek vannak az NT-be és mindenki jobb nála legalább ennyivel. És most tudom h én vok a PARASZT , de unom a hazudozást meg a fényezést. És 0 ellentét szülte ezt a kommentet.

 
 
 
 
noavatar
DOLANN  értem én. de gondolom olvastad a deep interjút és hát megkell hagyni eléggé magasra tette a mércét ha az itthoni eredményeket nézzük, és hát szerintem egy dev csak erősítette volna ezt a keretet. igazából deep tudja mifolyik le a fejében, DE ha előre akarunk lépni akkor lehet hogy az egyéni sérelmeket ilyenkor félrekéne tenni
 

kHRIS

aug. 08., 15:09
az a baj, hogy ez több mint szimpla ellentét, de nem kivánom taglalni a részleteket, mint harmadik fél :D majd ha deep akarja elmondja, mit miért...
 
 
 
 
noavatar
M1LLR  Mindenki tisztában volt vele, hogy játéktudás és játékismeretben deep mindenki fölött állt a nevezők között, az már más kérdés, hogy morális szinten így egy csőd az egész, de ezt kell szeretni.

Ha már ellentét feszül, akkor fölösleges behívni mert úgyis szájtépés lesz, viszont akkor nem értem, hogy az ex-ancisok hogy kerülhettek oda, ha ugyanaz volt a probléma
 

DOLANN

aug. 08., 12:32
értem én. de gondolom olvastad a deep interjút és hát megkell hagyni eléggé magasra tette a mércét ha az itthoni eredményeket nézzük, és hát szerintem egy dev csak erősítette volna ezt a keretet. igazából deep tudja mifolyik le a fejében, DE ha előre akarunk lépni akkor lehet hogy az egyéni sérelmeket ilyenkor félrekéne tenni
 
 
 
 
M1LLR  Mindenki tisztában volt vele, hogy játéktudás és játékismeretben deep mindenki fölött állt a nevezők között, az már más kérdés, hogy morális szinten így egy csőd az egész, de ezt kell szeretni.

Ha már ellentét feszül, akkor fölösleges behívni mert úgyis szájtépés lesz, viszont akkor nem értem, hogy az ex-ancisok hogy kerülhettek oda, ha ugyanaz volt a probléma
 

P4TR1K

aug. 08., 12:29
Tipp: DEv  vs Deep probléma frissebb, a másik részleg pedig már lehet hogy rendeződött. Mint írtam: TIPP
 
 
 
 
DOLANN  

nemértem hogy ő miért nem lett a válogatottban, oké hogy összekaptak deepel de aki 1.6ba már évek óta a legjobb itthon még gyakorlás nélkül is, az go-ba miért nincs ott?

ezért se lesz ebből a go-ból semmi itthon,  gyerekes veszekedések miatt.

 

M1LLR

aug. 08., 11:40
Mindenki tisztában volt vele, hogy játéktudás és játékismeretben deep mindenki fölött állt a nevezők között, az már más kérdés, hogy morális szinten így egy csőd az egész, de ezt kell szeretni.

Ha már ellentét feszül, akkor fölösleges behívni mert úgyis szájtépés lesz, viszont akkor nem értem, hogy az ex-ancisok hogy kerülhettek oda, ha ugyanaz volt a probléma
 
 
 
 

TheOzi

aug. 08., 10:00
GG Hajrá DEv :D
 
 
 
 

DEv

aug. 08., 08:30
DOLANN, egyet értek :)
 
 
 
 
noavatar

DOLANN

aug. 08., 07:28

nemértem hogy ő miért nem lett a válogatottban, oké hogy összekaptak deepel de aki 1.6ba már évek óta a legjobb itthon még gyakorlás nélkül is, az go-ba miért nincs ott?

ezért se lesz ebből a go-ból semmi itthon,  gyerekes veszekedések miatt.

 
 
 
 

medve a maci

aug. 07., 20:03
a gear-ről kb két mondat volt (az is overpriced termék advert), a többi devről szól

gg


nagyobb értelmét látnám mondjuk egy 144hz-es benq monitor tesztnek. pl én nem rég vettem és csak merevedéssel tudok játszani olyan príma techonlógia.

 
 
 
 

N3R0

aug. 07., 15:50
mechanikus bill +1
 
 
 
 

GeRy

aug. 07., 15:38
Kicsit sok benne a reklám, de amúgy jó.

P. S. : Tényleg képes lennél lecserélni a 7g-t az apexre?

Szerintem aki valaha használt már mechanikus billentyűzetet annak eszébe se jut mást használni.

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 201
 
2213
 
 
 
kép 2633
 
2494
 
 
kép 4906
 
2554
 
 
 
kép 3803
 
1706
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu