Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2013. március 05. 15 hozzászólás
 

A VakarM.net oldalán felkérték Adil "ScreaM" Benrlitom-ot egy interjúra, ahol a fő téma az volt, hogy hogyan telt az elmúlt időszaka a Team VeryGames-nél.

Az új év nagy eseményeket hozott a Franciaország Team VeryGames házánál, a legnagyobb változás januárban következett, amikor Cédric "RpK" Guipouy befejezte pályafutását és más vízekre evezett. Itt jött képbe Adil "ScreaM" Benrlitom, hiszen nem sokkal RpK távozása előtt elhagyta az Franciaország Imaginary Gaming csapatát és a rendkívül jó időzítésnek hála (ami talán nem volt véletlen) hamarosan csatlakozott a VeryGames csapatához.

Miután ScreaM csatlakozott a francia felálláshoz, mondhatni gyökeresen megváltozott a csapat arculata. A belga játékos rendkívül hatásos volt és még az is, így a VG rendkívül jó cserét vitt véghez, hiszen nyugat európa egyik legtehetségesebb játékosáról beszélünk a korához képest (18).

Habár ő egyre jobb és jobb lesz, a csapatánál valami megváltozott... Nem régiben zajlott le a Mad Catz CS:GO Invitational torna és csak a harmadik helyre voltak képesek - ha ez nem lenne elég, online is több fontos meccset elveszítettek. Az okokat nem tudni, de egy biztos, néha talán hiányzik RpK tapasztalt játéka és hidegvére a húzós helyzetekben.

Most itt van egy kis szösszenet ScreaM "tollából":

A múltban, mikor még nem jártál offline versenyekre rengetegszer vádoltak meg azzal, hogy csalsz. Sokan azt állítják még mindig használsz néha segédprogramokat, tudnál egy-két szót mondani ezzel kapcsolatosan?

Igen régeben sokszor megvádoltak csalással mikor még ismeretlen voltam a scene számára, viszont mikor lementem életem első LAN-jára megmutattam, hogy offline is ugyan olyan szinten vagyok. Ez mindíg is csak pletyka volt valós bizonyítékok nélkül. Az embereknek jobban oda kellene figyelniük mielőtt hamisan vádolnának.

Van benned félsz GeT_RiGhT és f0rest játékától? Mit gondolsz te jobb vagy náluk?

Az említett két játékos rengeteg tornát megnyert már és ezért nagyon tisztelem őket. Nagyon tapasztaltak és ezáltal a legnehezebb szituációkban is jobban teljesítenek mint bármelyik más játékos, de igazából nem félek tőlük különösebben. Ha félsz valakitől, az esélye annak, hogy legyőzöd, kevesebb lesz a tudat miatt, hogy ő jobb.

Már sok tehetséges irányító keze alatt játszottál, pl.: maLeK, AsP-, Shokkk és Ozstrik3r. Azután, hogy a VG-vel egy pár hét gyakorlás után LAN-t tudtatok nyerni (Epsilan), mi a külömbség Ex6 és Oz között? Van különbség egyáltalan Source-os és 1.6-os irányító között?

Igazából rendkívül élveztem a játékot Ozstrik3r irányítása alatt is. Sok dolgot megtanított nekem, például a fordítások és "fake" támadások kivitelezését. Ami igazán megkülönbözteti Ex6TenZ-et a többi irányítótól, az az, hogy ő nagyon komolyan veszi a dolgát és ha valami nem működik a csapatban, megpróbálja kideríteni mi az és hogyan lehet megoldani azt. Ami jó dolog és sok irányítóból hiányzik, de mostanában van 1-2 probléma, ezért a közeljövőben Ozstrik3r elgondolására gyúrunk rá: egyéniségek, ahogy az angol mondaná "individualities".

Az interjú teljes egészét elolvashatjátok a VaKarM.net oldalán vagy egyszerűen ide kattintva.

 

 
RuSTy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 14 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

DRz

márc. 04., 15:04
És pedig még nincs is április 1. :D
 
 
 
 

ReSeTANK

márc. 04., 15:03
Sírok. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 

b05co

márc. 04., 14:17
Ja hát angolul elolvasva kicsit más a téma :D . Egyébként ettől függetlenül sajnos bevett szokás fps-ekben, hogy valaki wh-val felskillesedik és tudja tartani a szintet, ettől az még unfair szerintem azokkal szemben, akik mondjuk wh nélkül tapogatják ki hogy mikor hova érédemes heget dobni vagy hol kell lőni a falat stb stb... De a "pro"-k már ezer éve így nyomják minden fps-ben ahol ez számít, szóval nincs ezen mit meglepődni...
 
 
 
 
jason  dehát nem csalt a gyerek omg. kibszott félrebeszélés ez a cikk.
 

gbk^.

márc. 04., 14:08
ja akkor viszont eléggé fail :D eredetit nem olvastam :O
 
 
 
 
noavatar
gbk^.  pontosabban: wh-val 'elért' egy szintet és eléggé ott van a toppon wh nélkül is...
 

jason

márc. 04., 14:02
dehát nem csalt a gyerek omg. kibszott félrebeszélés ez a cikk.
 
 
 
 
gbk^.  hidd el, hogy Magyarországon is van ilyen. És amugy meg mi ezzel a probléma?  Mint látjuk elért egy bizonyos szintet wh nélkül is....
 

gbk^.

márc. 04., 13:52
pontosabban: wh-val 'elért' egy szintet és eléggé ott van a toppon wh nélkül is...
 
 
 
 
b05co  Most komolyan, ilyen ember még mehet CS közelébe? Ki tudja mennyit tolt WH-val, aztán meg essünk hasra, hogy tudja hova kell lőni? Na nem mint ha a többi nem ezt csinálná, de csak én érzem ezt gusztustalannak? Igazi féreg...
 

gbk^.

márc. 04., 13:50
hidd el, hogy Magyarországon is van ilyen. És amugy meg mi ezzel a probléma?  Mint látjuk elért egy bizonyos szintet wh nélkül is....
 
 
 
 
noavatar

stripzz

márc. 04., 13:50
holy mother of google translate god!


 
 
 
 
jason  :D:D:D:D:D:D:D:D:D.d.d.d

ember te mit élsz át? úgy 'fordítottad' le a cikket, hogy téveszmét keltesz az emberekben. egyáltalán nincs szó ilyenről, hogy lebukott volna a gyerek, épp azt írja, hogy mindig vádolták (suspected) csalással, persze bizonyíték nélkül. lement LANra és ott bebizonyította, hogy ugyanazon a szinten van offline is, mint neten. 'Az embereknek figyelmesebbnek kéne lenniük, mielőtt vádaskodnak'. hát neked pedig figyelmesebbnek kéne lenned, mielőtt össze akarsz hozni egy ilyen 'szösszenetet'. 


'Yes, I have always been suspected of cheating because I did not have the level of an unknown player. But then I played my first LANs and I proved my level was the same. It has always been only rumours, without any proof. People should be more cautious before doing accusations.'







 

RNB -D-

márc. 04., 13:03
sakadookkkkkkkk
 
 
 
 

gran1t

márc. 04., 12:31

google translate(nem hazudik):


Igen, én mindig is gyanús a csalás, mert nem rendelkezik a szint egy ismeretlen játékos. De aztán játszottam az első LAN és bizonyítottam a szint azonos volt. Ez mindig is csak pletykák, anélkül, hogy bármilyen bizonyíték. Embereknek kell sokkal óvatosabb mielőtt vádakat.
 
 
 
 
noavatar

jason

márc. 04., 11:50
:D:D:D:D:D:D:D:D:D.d.d.d

ember te mit élsz át? úgy 'fordítottad' le a cikket, hogy téveszmét keltesz az emberekben. egyáltalán nincs szó ilyenről, hogy lebukott volna a gyerek, épp azt írja, hogy mindig vádolták (suspected) csalással, persze bizonyíték nélkül. lement LANra és ott bebizonyította, hogy ugyanazon a szinten van offline is, mint neten. 'Az embereknek figyelmesebbnek kéne lenniük, mielőtt vádaskodnak'. hát neked pedig figyelmesebbnek kéne lenned, mielőtt össze akarsz hozni egy ilyen 'szösszenetet'. 


'Yes, I have always been suspected of cheating because I did not have the level of an unknown player. But then I played my first LANs and I proved my level was the same. It has always been only rumours, without any proof. People should be more cautious before doing accusations.'







 
 
 
 

b05co

márc. 04., 03:53
Most komolyan, ilyen ember még mehet CS közelébe? Ki tudja mennyit tolt WH-val, aztán meg essünk hasra, hogy tudja hova kell lőni? Na nem mint ha a többi nem ezt csinálná, de csak én érzem ezt gusztustalannak? Igazi féreg...
 
 
 
 

kilinho

márc. 04., 03:00
Nem bántásból, de ez a cikk elég nagy fail. Lefordítottad azt ami hltv.orgra kikerült. Viszont az csak egy kis ízelítő és van is tovább link az interjú teljes egészéhez a vakarm oldalára.
 
 
 
 

phobiq

márc. 04., 00:36
ennyi?:D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3239
 
1513
 
 
 
kép 3179
 
1635
 
 
kép 1101
 
1411
 
 
 
kép 4930
 
2353
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu