Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. november 19. 1 hozzászólás
 

Fény derült a nagy kérdésre, ami a fnatic háza táját lengte körbe: FYRR73 lett a távozó a DreamHack Winter előtt, míg az érkező a sok név közül a legvalószínűbb, azaz Rytter lett. A 24 éves játékos a múlt héten hagyta ott az EYES ON U együttesét, így már lehetett sejteni, hogy mi fog ebből kisülni…

Ahogy arról már múlt héten beszámoltunk, a Dánia fnatic együttese bejelentette, hogy még a DreamHack Winter előtt cserélni fog egyet a felállásában. A dán együttes még a DreamHack Bukarest rendezvényén kaparintotta meg a Winteren való részvételt biztosító első helyet, az ominózus verseny pedig ezen a héten csütörtökön veszi kezdetét Jönköpingben, Svédországban, szóval a cseréről szóló bejelentést nem mondhatni, hogy elsiette volna a csapat.

Sokan biztosra mondták már a bejelentés után is, hogy ki lesz a távozó és ki lesz az érkező. A legtöbben Emil „FYRR73” Karlsson és Finn „karrigan” Andersen nevét emlegették. Sok érv szólt egyik, illetve másik játékos mellett is, előbbi köztudottan nem volt túlságosan kibékülve a CSGO gondolatával sem, míg utóbbi egyetemi elfoglaltságai miatt már Kínába sem tudott elutazni társaival. Az irányító helyét ideiglenesen az együttes menedzsere, Patrick „cArn” Sättermon vette át, aki a K1-League-ben egy harmadik helyhez tudta segíteni csapatát.

Végül FYRR73 döntött úgy, hogy számára még nem jött el az idő a Counter-Strike 1.6-ról a Global Offensive-ra való váltásra. Helyét nem meglepetésre az Dánia EYES ON U-tól egy jobb ajánlat miatt távozó Dennis „Rytter” Rytter vette át, így most már a fnatic sem teljesen 1.6 játékosokból áll – hacsak nem vesszük figyelembe azt, hogy Rytter a Counter-Strike: Source előtt 1.6-ban próbálta bontogatni szárnyait.

Tehát sem Johan „face” Klassont, sem Marcus „delpan” Larssont, sem Frej „kHRYSTAL” Sjöströmöt, sem Bo „wantz” Vestergaardot, sem pedig a DreamHacken a ROCCAT képviseletében megjelenő Danny „zonic” Sørensent nem láthatjuk a fnatic színeiben Svédországban ezen a héten. Nem lesz éppen sétagalopp a fnatic számára a svéd túra, hiszen a nem éppen erejeteljében lévő Anglia mousesports mellett a lassan-lassan a játék minden új elemével megismerkedő Lengyelország ESC Gaming és a friss ESWC győztes Svédország Ninjas in Pyjamas is az ő csoportjukba kapott besorolást.

A távozó FYRR73 az alábbiakat nyilatkozta a fnatic.com oldalán:

Már megbarátkoztam a CSGO gondolatával, de jelenleg nem érzem azt, hogy a gép előtt kéne töltenem a szabadidőm nagy részét. Mondhatni a motivációm jelenleg elég alacsony szinteken stagnál, ez a fő indok a távozásom mellett igazság szerint. Nem azt mondom, hogy végleg bejezem a játékot, a visszatérésem valószínűsíthető, csak most szabadnak szeretném érezni magam.

Az újdonsült fnatic játékos, Rytter szavai:

Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy megkaptam az esélyt egy olyan csapatban szerepelni a DreamHacken, mint a fnatic. Nem minden nap adatik meg az esély, hogy a világ elitjéhez tartozó játékosokkal játszhatsz együtt, szóval elég könnyen igent tudtam mondani a felkérésükre.

Találkozunk Svédországban!

A fnatic felállása így fest:

Dánia Finn „karrigan” Andersen
Dánia Michael „Friis” Jørgensen
Svédország Andreas „MODDII” Frid
Dánia Dennis „Rytter” Rytter
Dánia Martin „trace” Heldt

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

MightyMask

nov. 19., 20:46
Nem ismerem ezt a Rytter-t, majd pár nap múlva kiderül, hogy hogy muzsikál így a csapat (meg úgy egyáltalán a GO-ba).. Reméltem, hogy Gux fog visszatérni, kár, hogy nem így alakult.. :(
Nagy harc lesz az A csoport 2. helyéért.. Go fnatic!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3314
 
1701
 
 
 
kép 3694
 
1514
 
 
 
kép 731
 
1416
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu