Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

DreamHack Summer 2014

 
0
 
Általános · máj. 30., péntek
 
Idén június 14-én veszi kezdetét a nyár legnagyobb CS:GO-s rendezvénye, a DreamHack Summer 2014. A nevezett csapatok kvalifikáción vesznek részt, melyet a mai napon már meg is kezdtek.
 

LIVE! DH Stockholm a newareTV-n

 
2
 
E-sport · febr. 20., csütörtök
 
Holnap kezdődik a DreamHack SteelSeries CS:GO Invitational néven ismert torna. A rendezvényen részt vevő csapatokat meghívás alapján a DreamHack Winter 2013 legjobbja közül választották. Ők nem mások, mint a NiP, a Titan eSports, az fnatic és természetesen az überG33KZ, akik immáron a Dignitas égisze alatt fognak szerepelni.
 

NiP DreamHack Winter movie

 
4
 
Movie · febr. 17., hétfő
 
Kevin „tweeday” Tweedale bemutatta a régóta várt movieját, amiben a NiP a DreamHack Winteren nyújtott teljesítményét mutatja be. A movie a „DREAM” nevet kapta.
 

Dokumentumfilm Devilwalkról és az fnaticról!

 
0
 
Külföldi scene · febr. 10., hétfő
 
21 perces dokumentum film Devilwalk és az fnatic, a DreamHack Winteren nyújtott teljesítményéről, és annak kulisszák mögötti részleteiről.
 

DreamHack Winter 2013 - Közvetítés!

 
7
 
LAN · nov. 28., csütörtök
 
Elérkeztünk az év legnagyobb CSGO eseményéhez, mely egyben a Dreamhack széria idei utolsó versenye is, a Winter. Nem kevesebb, mint 250,000 dollár az összdíjazás és tizenhat csapat küzd meg érte. Jelen állás szerint még két csapat nincs a listán, mivel ők a helyszínen vívhatják ki indulási jogukat.
 

Dreamhack Winter 2013 Előzetes

 
0
 
LAN · okt. 05., szombat
 
A világ egyik legnevesebb versenye a DreamHack Winter, mely 2013. november 28. és december 1. között kerül megrendezésre a svédországi Jököpingben. Most kaptuk a szervezőktől a legfrissebb beharangozó, ún. kedvcsináló videót.
 

Dreamhack Winter 2013 - $250,000

 
0
 
LAN · szept. 18., szerda
 
Eszméletlen magas díjazás a DramHack Winter-en, és az idei utolsó Dreamhack verseny. Ez a két tényező biztosan megemlíthető, mikor erről verseny-szériáról beszélünk! Nemrég ért véget a Dreamhack Bukarest, ám a szervezők már gőzerővel készülnek az idei év utolsó megmérettetésükre.
 

DreamHack Valencia ízelítő

 
5
 
LAN · jún. 24., hétfő
 
A DreamHack szervezői kiadták a valenciai versenyük csalogató videóját. A spanyolok versenyére 16 CS:GO csapatot várnak, akik az 5.000€-s összedíjazásért küzdhetnek majd meg.
 

DreamHack Summer 2013 - Közvetítés

 
81
 
LAN · jún. 14., péntek
 
Egy újabb nagy nemzetközi torna, ahol a legnevesebb Counter-Strike: Global Offensive csapatok is megméretik magukat - itt a DreamHack Summer 2013, amely ezen a hétvégén kerül megrendezésre Jönköpingben, Svédországban. Három napon keresztül figyelhetjük a legjobbakat, az eredményekről, a legfontosabb történésekről pedig itt, a CS2HU hasábjain is beszámolunk!
június 17.
További szép napot mindenkiNET! :)
 
június 17.
Ezzel a DreamHack Summer 2013 közvetítésünk is a végéhez ért, köszönjük mindenkinek, aki minket választott, aki követett minket az elmúlt 3 napon. Svédországban még levezetésként egy 2v2 torna várja a csapatokat, erről majd a HLTV.org oldalán találhattok bővebb infót.
 
június 17.
Hiába a sok megingás a csoportkör és a rájátszás során, hiába a több elveszített map, így is a Svédország NiP-é az első hely a DreamHack Summer 2013 megmérettetésén.
 
 

Aftermovie - VeryGames at DH Winter

 
9
 
Movie · márc. 23., szombat
 
A SPART Production jóvoltából elkészült a Team VeryGames szereplését 22 percbe tömörítő aftermovie. A DreamHack Winteren a francia alakulat "csak" a második helyen futott be, az offline még mindig veretlen Ninjas in Pyjamas játékosain nem tudtak kifogni - de persze így is volt miből dolgoznia sp4rtnak!
 

DHW 12 Movie by MsTsN

 
1
 
Movie · jan. 23., szerda
 
MsTsN a VaKarM.net videó készítője újra munkához látott és elkészített egy hihetetlen múvit a tőle megszokott módon. Helyszín DreamHack Winter 2012, a játék pedig nem más, mint a CS:GO.
 

DreamHack Winter - Közvetítés

 
32
 
LAN · nov. 21., szerda
 
A DreamHack Winterrel kapcsolatosan több kérdés is felmerülhet: Meg tudják-e állítani a NiP-et? Felsorakozik-e más csapat a két óriás mellé? Mire lesznek képesek az ESWC-ről lemaradó csapatok? Illetve még mindezek előtt kik csatlakoznak a 14 csapat mellé a BYOC-kvalifikáció során? A kérdésekre a válaszokat a közvetítésünkben megtaláljátok!
november 24.
Véget ért a DreamHack Winter CSGO 2012. A nyertes pedig magabiztosan nyerte meg a LAN-t. Gratulálunk az 1. helyezettnek ( Svédország NiP - Fifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt), illetve a 2. helyezettnek( Franciaország VeryGames - Ex6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz ) is. Köszönjük, hogy velünk tartottatok és követtétek a közvetítést. További szép estét kívánok mindenkinek. Bye.
 
november 24.
Az első féidő eredménye a következő : Svédország NiP 14-1 Franciaország VeryGames
 
november 24.
A következő map információim szerint 18:00-kor kezdődik.
 
 

fnatic - FYRR73 ment, Rytter jött

 
1
 
Külföldi scene · nov. 19., hétfő
 
Fény derült a nagy kérdésre, ami a fnatic háza táját lengte körbe: FYRR73 lett a távozó a DreamHack Winter előtt, míg az érkező a sok név közül a legvalószínűbb, azaz Rytter lett. A 24 éves játékos a múlt héten hagyta ott az EYES ON U együttesét, így már lehetett sejteni, hogy mi fog ebből kisülni…
 

Dreamhack Winter - Csoportok

 
18
 
LAN · nov. 16., péntek
 
Jövő héten ilyenkor már az 'A' és a 'B' csoport mérkőzései véget is értek a DreamHack Winteren, míg a 'C' és a 'D' kvartett is a végéhez fog közeledni. Az említett 4 csoport beosztásait el is készítették a szervezők, lássuk hát!
 

Cserélni fog a fnatic a DreamHack előtt

 
0
 
Külföldi scene · nov. 14., szerda
 
Tegnap este jelentette be a fnatic szervezete, hogy egykori Counter-Strike 1.6 csapatuk ezentúl Global Offensive-ben fogja riogatni az ellenfeleket – bár azt már egy ideje tudtuk, hogy a váltásuk 99,99%-ban garantálható. Emellett azt is nyilvánosságra hozták, hogy felállásukban még a DreamHack Winter előtt változás fog történni, ám az egyelőre képlékeny, hogy ki fog távozni és ki fog érkezni az illető helyére.
 

DreamHack Winter – HLTV.org kvali közvetítés

 
0
 
E-sport · nov. 12., hétfő
 
Éjfél után néhány perccel nyilvánosságra hozták a DreamHack Winterre igyekvő csapatok listáját, akik a HLTV.org port által rendezett kvalifikáció által juthatnak közelebb az alig 2 hét múlva megrendezésre kerülő rendezvényhez. Íme a résztvevők és az első kör párosításai, na meg az ágrajz is!
 

DreamHack Winter – HLTV.org kvalifikáció

 
0
 
E-sport · nov. 09., péntek
 
Két hét múlva már javában zajlani fognak a mérkőzések Jönköpingben a DreamHack Winter rendezvényén. Még 4 hely kiadó a Counter-Strike: Global Offensive tornára, melyre 2 helyet a HLTV.org biztosít egy selejtező formájában, amire bárki nevezhet.
 

DreamHack Winter dán selejtező csapatok

 
0
 
E-sport · nov. 06., kedd
 
Pénteken kezdődnek meg a DreamHack Winter dán selejtezői, ahova végül 16 csapatot választottak ki, akiket három kategóriába seed-eltek. Úgy néz ki a dán elit végre összeállni látszik a kezdeti zűrzavarból, amit a CSGO okozott.
 

Újabb infók a DreamHack Winterről

 
1
 
LAN · okt. 25., csütörtök
 
November utolsó hétvégéjén Svédországban kerül majd megrendezésre a 2012-es év egyik legnagyobb Counter-Strike: Global Offensive tornája, a DreamHack Winter, amelyről újabb infókat közöltek a szervezők. Többek között 6 meghívott csapatot és a shoutcasterek listáját is megtaláljátok a cikkben, na meg azt is, hogy milyen gépeken fognak játszani a résztvevők a verseny ideje alatt.
 

NiP at DreamHack Valencia

 
3
 
Movie · okt. 18., csütörtök
 
Elkészült a Ninjas in Pyjamas DreamHack Valencia menetelését felelevenítő videó, melyet az Infected Productions egyik moviemakere hozott el nekünk. A három és fél perces kisfilmben láthatjuk, hogy miért is ül jelenleg Európa trónján a svéd csapat.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
DreamHack Winter – HLTV.org kvalifikáció
Két hét múlva már javában zajlani fognak a mérkőzések Jönköpingben a DreamHack Winter rendezvényén. Még 4 hely kiadó a Counter-Strike: Global Offensive tornára, melyre 2 helyet a...
18034 megtekintés
fnatic - FYRR73 ment, Rytter jött
Fény derült a nagy kérdésre, ami a fnatic háza táját lengte körbe: FYRR73 lett a távozó a DreamHack Winter előtt, míg az érkező a sok név közül a legvalószínűbb, azaz Rytter...
10874 megtekintés
DreamHack Summer 2013 - Közvetítés
Egy újabb nagy nemzetközi torna, ahol a legnevesebb Counter-Strike: Global Offensive csapatok is megméretik magukat - itt a DreamHack Summer 2013, amely ezen a hétvégén kerül megrendezésre...
10609 megtekintés
DreamHack Winter – HLTV.org kvali közvetítés
Éjfél után néhány perccel nyilvánosságra hozták a DreamHack Winterre igyekvő csapatok listáját, akik a HLTV.org port által rendezett kvalifikáció által juthatnak közelebb az alig 2...
8672 megtekintés
DreamHack Winter - Közvetítés
A DreamHack Winterrel kapcsolatosan több kérdés is felmerülhet: Meg tudják-e állítani a NiP-et? Felsorakozik-e más csapat a két óriás mellé? Mire lesznek képesek az ESWC-ről...
8542 megtekintés

Beszéd téma

 
DreamHack Summer 2013 - Közvetítés
Egy újabb nagy nemzetközi torna, ahol a legnevesebb Counter-Strike: Global Offensive csapatok is megméretik magukat - itt a DreamHack Summer 2013, amely ezen a hétvégén kerül megrendezésre...
81 hozzászólás
DreamHack Winter - Közvetítés
A DreamHack Winterrel kapcsolatosan több kérdés is felmerülhet: Meg tudják-e állítani a NiP-et? Felsorakozik-e más csapat a két óriás mellé? Mire lesznek képesek az ESWC-ről...
32 hozzászólás
Dreamhack Winter - Csoportok
Jövő héten ilyenkor már az 'A' és a 'B' csoport mérkőzései véget is értek a DreamHack Winteren, míg a 'C' és a 'D' kvartett is a végéhez fog közeledni. Az említett 4 csoport...
18 hozzászólás
DreamHack Valencia: A döntőben VG vs NiP!
Elérkeztünk az idei év első nagyobb összecsapásához, Spanyolországban, Valencia városában talán a jelenlegi CSGO mezőnyt figyelembe véve a két legjobb csapat csap össze a DreamHack...
10 hozzászólás
Aftermovie - VeryGames at DH Winter
A SPART Production jóvoltából elkészült a Team VeryGames szereplését 22 percbe tömörítő aftermovie. A DreamHack Winteren a francia alakulat "csak" a második helyen futott be, az...
9 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 171
 
2277
 
 
 
kép 4984
 
2294
 
 
kép 243
 
2026
 
 
 
kép 4948
 
2295
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu