Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. április 24. 2 hozzászólás
 

Érdekes dönts rázta meg a dán esport világát tegnap, ugyanis az ország második legjobb csapatát a Copenhagen Wolves-t szélnek eresztette a szervezet. Az okok igen érdekesek, hiszen a majdnem egy éve a szervezetet erősítő CSS team egészen jól kezdte az idei szezont most mégis menniük kell.

A döntés mindenképpen érdekes, hiszen azt nem lehet pontosan tudni, hogy mi áll a hátterében. A Coppenhagen Wolves egy új Counter-Strike: Source csapattal bővülni, és nyilatkozatuk alapján más projektekre is jobban fognak koncentrálni látván a Copenhagen Games egyre nagyobb sikerét. De ennyire ne szaladjunk előre, hanem lássuk mit is sikerült elérnie a Copenhagen Wolves csapatának az együtt a szervezetben töltött 10 hónap alatt lista szinten, hiszen szinte havonta részt vettek egy-egy LAN-on és közben még az online tornákban is remekül szerepletek.

1. hely: SLAP #24
2. hely: ONIC 1
2. hely: Gaming4Life 
2. hely: HKLAN 2012 
2. hely: Winter Assembly 2012 
2. hely: ONIC 2 
3. hely: Northcon 2011 
3. hely: EMS Season IX
5.-6. hely: Copenhagen Games 2012

AZ utolsó LAN után Nicolaj „Nico” Jensen azonban kilépett a csapatból egy másik team megkeresésére, helyét pedig Nichlas „Nille” Busk vette át. A felhők azonban csak gyűltek a fejük fölött míg a végén a szervezet és a szponzoraik úgy döntöttek, hogy közös megegyezés alapján elküldik a teljes Cunter-Stikre:Source felállást. A Hír sokkolta a dánokat, amiről a csapatkapitány  Tomas "xlo" Falden  a következőket nyilatkozta:

„Helló mindenki,
A mai naptól egy új fejezetet nyitunk a csapatunk életében.
A továbbiakban már nem vagyunk tagjai a Wolves szervezetének, ugyanis a Wolves egy másik csapat számára ajánlotta fel a lehetőséget, hogy játszanak a színeik alatt.

Ez egy nagyon hosszú és élményekben gazdag utazás volt, amely majdnem egy évig tartott és bár voltak hullámvölgyek, nagyon sok szép emlékkel lettünk gazdagabbak. Bár igen nagy munka volt mindannyiunk számára ez az időszak, hatalmas élménnyel lettünk gazdagabbak, és ezúton szeretnénk megköszönni a Wolves-nak az együtt működést és kívánunk nekik sok sikert a jövőben.

A döntés igen nagy meglepetés volt számunkra és azóta sem tértünk igazából azóta sem tértünk magunkhoz. Azt azonban tudjuk, hogy a csapatnak így nem lehet vége.

Mi együtt fogunk maradni a továbbiakban és folyamatosan haladunk az eltervezett úton, ahogy azt már az első nap óta tesszük, most egy új saját névvel fogunk játszani, ami a Yourname? lesz egészen addig, amíg nem találunk új otthont magunknak.

Továbbra megpróbálunk minden egyes rendezvényen, bajnokságon, versenyen részt venni amennyin csak lehet, jelenleg a Gaming.dk bajnokságában és az EMS-en belül is játszunk, és ott leszünk a The Blast 4 LAN-on is.

Amikor 10 hónappal ezelőtt megalakítottuk a csapatot azt mondtam, hogy egy dologra pontosítsunk a leginkább és az a stabilitás legyen. Ez a legfontosabb. Összesen két változás volt a 10 hónap alatt ugyanis purity a tanulmányai miatt vált ki illetve Nico, egy másik csapathoz szerződött és ez a kevés változás szerintünk bizonyítja, hogy egy stabil csapat vagyunk együtt. Továbbra is a stabilitásra fogunk törekedni és folyamatosan azon fogunk keményen dolgozni, hogy fejlesszük magunkat és a legjobb csapat legyünk Dániában és feljebb csússzunk a nemzetközi ranglétrákon is.

A legújabb játékosunk, akivel együtt játszunk az Nille, akit a Coipenhagen Games-en ismertünk meg, játékos stílusa jól illik a csapatunkhoz és minden kétséget kizáróan egy nagyon jól képzett játékos. Az egyetlen ok ami miatt tesztelnünk kell, az az hogy társadalmilag, emberileg, képes-e beilleszkedni a felállásba. A végleges döntést hamarosan közzé tesszük.

Mi még erősebbek leszünk!

Ahogy említettük nyitottak vagyunk egy esetleges együttműködésre is szervezetekkel, tehát ha valakinek a fentiek felkeltették az érdeklődését az írjon egy levelet a flakken@hotmail.com címre.

Még több információt találhattok az átmeneti honlapunkon a www.yourname.titanmedia.dk címen.

Ezzel tehát úgymond megalakult a Dánia Yourname? formáció, akik szinte biztosan nem maradnak sokáig anyaszervezet nélkül ilyen hozzáállással az esporthoz. A pontos lineup a következő:

Dánia Tomas "xlo" Falden
Dánia Danni "smF" Dyg
Dánia Ian "AnK" Møller
Dánia Søren "socN" Falke
Dánia Nichlas "Nille" Busk

A Copenhagen Wolves hivatalos nyilatkozata sokkal szűkszavúbb volt mint az egykori csapatkapitány által megfogalmazott tények, íme a bejelentés:

A mai napon úgy döntöttünk, hogy elbocsájtjuk a Counter-Strike Source csapatot, akik közel egy éve szolgáltak a Copenhagen Wolves név alatt. Nehéz lenne szavakba önteni, hogy milyen boldogok vagyunk, hogy ezekkel a srácokkal tudtunk együtt működni és mennyire szórakoztató volt a negatív és pozitív élményeket átélni velük.

Különös képen meg kell jegyeznünk, hogy keresve sem találhattunk volna jobb embert a csapatkapitány Tomas Falden-nél, aki jobb és erősebb esportos képet állíthatott volna fel a csapatról.

A döntésünk korántsem volt egyszerű, de a partnereinkkel történt egyeztetések után a legjobb döntésnek bizonyult a kitűzött új céljaink és projektjeink jövőbeli megvalósítása érdekéven. A Copenhagen Wolves egy igazán nagy fejlesztési időszak elé néz, és boldogak vagyunk hogy olyan nagy projekteket jelenthetünk majd be hamarosan, amik biztosan minden rajongónk számára tetszeni fognak és amelyek a színfalak mögött már dolgozunk.

Természetesen továbbra is keményen dolgozunk, hogy a legjobb esport szervezet legyünk Dániában és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy tovább terjesszük és fejlesszük az esportot Dániában. Végezetül csak annyit mondhatunk, hogy nagyon köszönjük a srácoknak et a fantasztikus időszakot, amit együtt tölthettünk és sok sikert kívánunk nekik a jövőben.

Bár dicsérő szavakban nem volt hiány az eredeti dán nyelvű bejelentésben, mégis úgy tűnik, hogy Tomas „xlo” Falden és csapata mégsem illik bele a Copenhagen Wolves jövőbeli terveibe. A döntés mindenképp érdekes, és kíváncsian várjuk, hogy kik lépnek a helyükre, hiszen a stabilitás manapság megfizethetetlen és pont ebben erősek a Yourname? tagjai. Szerintetek jó döntést hozott a CW vezetősége?

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

иucleaя

ápr. 24., 14:08
jaja nekem is, bár "nem"-el szavaztam, ugyis a későbbiekben dől el mennyire lesz ütöképes az uj team.
mindenesetre érdekes húzás volt..
 
 
 
 

GoldBalls

ápr. 24., 13:48
Szerintem nagyon rossz döntést hoztak, ahogy a cikkben is le van írva az hogy a team 10 hónapon át két ember cserével meguszta, az kb páratlan a Source sceneben... ezt meg kellett volna becsülni. Kiváncsi leszek ki lesz az új ötös nagyon. Kicsit olyan pénz beszél feelingem van...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4651
 
1409
 
 
 
kép 4973
 
2362
 
 
kép 5773
 
1833
 
 
 
kép 5712
 
1802
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu