Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. szeptember 06. 0 hozzászólás
 

Újabb két név tűnt fel a COunter-Strike: Global Offensive nemzetközi porondon és bár így elsőre lehet, hogy nem mond senkinek túl sokat ez a két név, azonban a felállások önmagukért beszélnek majd.

A folyamatos CSGO átállásokkal és a közösség újra szerveződésével, egy eddig talán még soha nem látott erős Counter-Strike közösség van kialakulóban. A CS1.6-ban és CSS-ben megedződött játékosok most egy új terepen új felállásokban és sokkal nagyobb számban találkoznak majd, aminek eredményeképpen 2013 szinte biztosan a versenyszerű Counter-Strike éve lesz az FPS kategóriában. Az elkövetkezendő pár hónapban még biztosan az átállásoké lesz a főszerep, amelyek között biztosan nagy neveket is felfedezhetünk majd. A napokban alakult meg a francia FranciaországYour Head formáció is, akik között például a korább aAa játékosát Jérôme "HeUkA" Bassat-ot is felfedezhetjük. A team nagy része eddig CS1.6-ban remekelt a már említett szervezetben, legalábbis három résztvevőt illetően. Hozzájuk csatlakozott még fRoyGe , aki  CSS szintéren azért már elég ismert név illetve végül, de nem utolsó sorban csatlakozott atlantis egykori csapattársa kioShiMa is. Így állt össze a Franciaország Your Head ötöse:

Franciaország Fabien "atLaNtis" Deguiraud
Franciaország Jérôme "HeUkA" Bassat 
Franciaország Rémy "RevZ" Prieur 
Franciaország Fabien "kioShiMa" Fiey
Franciaország Geoffroy "fRoyGe" Cannesson

A másik nemzetközi bejelentés Angliából érkezett, ahol a Anglia Good Looking Gamers néven játszó formáció döntött úgy, hogy átváltanak CSGO-ra. Az ötös neve a VYE szervezetből lehet ismerős számotokra, ahonnét elég nagy port kavarva távoztak. Az iSeries LAN 46 TOP8-ba bekerülő team a LAN után vált el eddig ismeretlen okok miatt a szervezettől, a pletykák szerint nem túl jó viszonyt maguk mögött hagyva. A GLG tagot ezek után vették fel és most hivatalosan is bejelentették, hogy átváltanak CSGO-ra, ahol már nem kívánnak megelégedni a TOP8-al. A Anglia Good Looking Gamers ötöse a következő:

Anglia Arveer 'limpz' Buray
Anglia Luke 'fearLess' Morris
Anglia Mark 'maarc' Hammond
Anglia Matt 'zesty' Linbourn
Anglia Scott 'ShiG' Hickling
Anglia Stewart 'w1p' Maclaren (6th)

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3190
 
1947
 
 
 
kép 298
 
2032
 
 
kép 4847
 
2493
 
 
 
kép 2839
 
1637
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu