Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESWC 2013 - LIVE!

 
23
 
LAN · okt. 31., csütörtök
 
Ma reggel fél kilenctől kezdődik a 2013-as Electronic Sports World Cup, ahol közel 400 játékos méri össze tudását a közel 900,000 dolláros összedíjazásért. Hat játékban, hét kategóriában, ahol is két Counter Strike Global Offensive verseny lesz, már szokásosan CS-ben egy a nőknek és egy a férfiaknak lesz megtartva.
november 03.
Köszönjük a figyelmet! Meglepetésre a Franciaország Clan Mystik csapata nyerte a 2013-as ESWC-t, a Franciaország VeryGames és az Ukrajna Astana Dragons előtt.
 
november 02.
Az első meccsen majdnem mindegyik párosításnál érdekes eredmény várható, született! Franciaország Clan-Mytik vs. Anglia fm!eSports (16-5), Svédország Fnatic vs. Franciaország VeryGames (13-10), Dánia CPHWolves vs. Ukrajna Astana Dragons (5-16) és a Svédország NiP vs. USA compLexity (16-5)
 
november 02.
Szép jó Reggelt minden kedves nézőnek :) Hamarosan kezdünk!
 
 

ESWC 2013 - Csoportbeosztás

 
0
 
LAN · okt. 24., csütörtök
 
Mindannyiunk örömére készen vannak a 2013-as ESWC csoportok beosztásai, melyben mind a női, mind pedig a férfiakét megtudjátok tekinteni. Érdekes meccseknek nézünk elébe és reméljük, hogy akkor is velünk tartotok!
 

Az LGB eSports jut ki az ESWC-re

 
0
 
E-sport · okt. 15., kedd
 
Most már biztos, hogy az LGB eSports csapata jut ki az Electronic Esports World Cup-ra (ESWC), mivel a svéd kvalifikációs döntőben egy megsemmisítő győzelemmel búcsúztatta az SK Gaming csapatát.
 

ESWC Finals 2012 - The movie by MsTsN

 
4
 
Movie · nov. 18., vasárnap
 
Megérkezett az első hosszabb Counter-Strike: Global Offensive videó, ami mi másról, mint az ESWC-ről készült. Maxime "MsTsN" Goube megint kitett magáért, a francia filmkészítő több mint 20 percben örökítette meg a Paris Games Week keretei között megrendezett offline esemény legszebb jeleneteit.
 

ESWC Finals 2012 - GOTV demók

 
7
 
E-sport · nov. 05., hétfő
 
Tegnap ért véget csak a 2012-es ESWC, ám ma már akár vissza is nézhetjük többek között a döntőt is. Sőt, még a francia kvalifikáció mérkőzéseit is visszanézhetjük, ha lemaradtunk róluk csütörtökön!
 

ESWC Finals 2012 - Közvetítés

 
41
 
LAN · nov. 02., péntek
 
Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első nagyszabású Counter-Strike: Global Offensive tornát!
november 04.
Ezzel az ESWC Finals 2012 közvetítésünk is véget ért, köszönöm azoknak, akik nyomon követték a coverage-t a CS2HU-n, tartsátok meg jó szokásotokat legközelebb is!
 
november 04.
ESWC győztes a Svédország Ninjas in Pyjamas, innen gratulálunk nekik mi is!
 
november 04.
Végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames @ de_train_se 16-14, összesítésben 2-0.
 
 

ESWC - Esélylatolgatás

 
3
 
LAN · okt. 31., szerda
 
Elérkeztünk hát az első nagyszabású nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive rendezvényhez, mely a Paris Games Week keretein belül megrendezésre kerülő ESWC „lészen”. Nagy mérkőzéseknek nézünk elébe már a csoportmérkőzések során is, nézzük, ki milyen eséllyel vág neki a megmérettetésnek. Szubjektívan.
 

ESWC francia kvalifikáció - Közvetítés

 
10
 
LAN · okt. 31., szerda
 
Ma "kora" reggel kezdetét vette a francia ESWC-kvalifikáció, melyen összesen 8 csapat vesz részt. A Paris Games Week keretei között megrendezésre kerülő ESWC-re egyettlen egy szabad hely maradt már csak, és az a hely ezen 8 csapat valamelyikénél köt ki. Nézzük a történéseket.
november 01.
Így eldőlt az is, hogy a Franciaország Team VeryGames lesz a 10. csapat az ESWC-n. Én ezzel most búcsúzom is, holnap már az ESWC-ről fogunk nektek közvetíteni. További szép estét mindenkiNET!
 
november 01.
Az ESWC francia kvalifikációja ezzel véget is ért. A döntőben Franciaország Team VeryGames vs Franciaország BuyKey 2-0 de_inferno_se 16-13, de_train_se 16-8.
 
november 01.
Atyavilág! Ex6TenZ-t érthetetlen módon nem tudták lelőni a Franciaország BuyKey-es srácok, a bombát pedig már majdnem felszedte a társuk, ám a VG csapatkapitánya a semmiből került elő és győzelembe vezette csapatát!
 
 

Elkapta a VAC a holland ESWC résztvevő egyik játékosát

 
6
 
Külföldi scene · okt. 30., kedd
 
A Cadred.org a napokban kapott egy levelet, melyben felhívták a figyelmüket arra, hogy a korábban még ChillTeam néven futó, immáron a LowLandLions kötelékébe tartozó holland alakulat egyik játékosát a napokban bannolta a VAC. Ez a csapat pedig speciel egy ESWC résztvevő…
 

ESWC - Itt vannak a csoportok

 
5
 
LAN · okt. 29., hétfő
 
Nagy léptekkel közeledik a 2012-es ESWC, mely pénteken veszi kezdetét Franciaország fővárosában, Párizsban. A $20 000-os összdíjazású Counter-Strike: Global Offensive verseny csoportjai már meg is érkeztek. Kicsit rendhagyó módon egy röpke pillantást vethettek a többi FPS-versenyszám besorolásaira is a cikkben.
 

Az n!faculty lépett a RuSh3D helyére

 
0
 
LAN · okt. 29., hétfő
 
Megvan a 9. immáron fixnek tekinthető együttes az ESWC-n, mely talán meglepetésre az n!faculty lett. Ők lesznek tehát azok, akik a versenytől visszalépő orosz RuSh3D csapatát fogják úgymond helyettesíteni a Párizsban megrendezésre kerülő tornán.
 

ESWC - A kiemelések

 
0
 
LAN · okt. 28., vasárnap
 
Két csapat híján teljes az ESWC mezőnye, így bizony már ideje volt annak, hogy a szervezők elkészítsék a kiemeléseket. A 10 csapat 2 darab 5 fős csoportba fog kerülni a verseny során, mindkét csoportban 2-2 kiemelt fog szerepelni a 3 alacsonyabb kalapba sorolt együttes mellett.
 

Egy híján teljes az ESWC mezőnye

 
2
 
LAN · okt. 17., szerda
 
Az ESWC szervezői lezárták a nevezéseket, és meghozták a döntésüket azon 3 szabad helyet illetően. Némi meglepetés, hogy pont ezzel a hármassal töltik fel a 10-es mezőnyt, melyből már csak egy francia alakulat hiányzik. Íme az ESWC fix kilencese!
 

Egyet cserélt az angol ESWC-résztvevő

 
0
 
Külföldi scene · okt. 17., szerda
 
Miután kvalifikálta magát az ESWC párizsi döntőjére az fm-eSports angol Counter-Strike: Global Offensive felállása, kénytelen volt újra ötödik játékos után nézni. A kiszemelt pedig egy magyar érdekeltségű svéd csapat svéd játékosa lett.
 

ESWC 2012 Selejtezők

 
0
 
E-sport · okt. 07., vasárnap
 
Szépen lassan a végéhez érnek az első ESWC 2012 selejtezők itt a kontinensen is így meglesz további három csapat, aki képviseltetheti majd magát az ESWC 2012 Final-on Párizsban. Ebben a cikkben megtalálhatjátok az észak, az angliai és a német selejtezők jelenlegi állását és eredményeit.
 

ESWC meghívások és közvetítés infók

 
0
 
E-sport · okt. 05., péntek
 
Az ég legjobban várt Counter-Strike: Global Offensive eseménye az ESWC, ahova az eredeti 8 csapat mellé még kettőnek lesz lehetősége bejutni köszönhetően annak, hogy rengeteg igen jó nevű csapat pályázik arra, hogy ott legyen november 1-4-ig Párizsban.
 

ESWC potya hely

 
0
 
LAN · okt. 04., csütörtök
 
Egyetlen szerencsés csapat számára minden erőlködés – ha a regisztrációs lap kitöltését nem vesszük annak – nélkül nyitottá vált az út az ESWC Final-on való szereplésre. Gyakorlatilag bárki jelentkezhet, de a versenybírák igen szigorúan átnézik majd a csapatokat.
 

ESEA ESWC Nordic kvalifikáció - Meccsek

 
1
 
E-sport · okt. 02., kedd
 
Ma este 4, illetve holnap este szintén 4 mérkőzéssel várja az érdeklődőket az ESEA, hiszen kezdetét veszi az ESWC Nordic, azaz az északi csapatok online kvalifikációja a novemberi párizsi tornára. Pályán a NiP, a ROCCAT, a WinFakt, az Absolute Legends és a 3DMAX.Tt is!
 

ESWC selejtezők az ESEA-tól

 
0
 
E-sport · szept. 20., csütörtök
 
Az ESEA bejelentette, hogy hivatalosan is indít selejtezőket az év legjobban várt és legnagyobb Counter-Strike: Global Offensive eseményére az ESWC Final-ra. Ezúttal a skandináv, brit és német fanatikusak jártak jól.
 

ESWC francia selejtezők

 
0
 
E-sport · szept. 03., hétfő
 
Hatalmas az összefogás Franciaországban az ESWC kapcsán. A legnagyobb médiák és szervezetek fogtak össze, hogy az ESWC francia selejtezői a lehető legnagyszabásúbbak legyenek. 400 francia játékosból 27-nek lesz lehetősége ott lenni a nemzetközi rangadón.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
ESWC 2013 - LIVE!
Ma reggel fél kilenctől kezdődik a 2013-as Electronic Sports World Cup, ahol közel 400 játékos méri össze tudását a közel 900,000 dolláros összedíjazásért. Hat játékban, hét...
9820 megtekintés
ESWC Finals 2012 - Közvetítés
Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első...
8039 megtekintés
Elkapta a VAC a holland ESWC résztvevő egyik játékosát
A Cadred.org a napokban kapott egy levelet, melyben felhívták a figyelmüket arra, hogy a korábban még ChillTeam néven futó, immáron a LowLandLions kötelékébe tartozó holland alakulat...
5662 megtekintés
ESWC Finals 2012 - GOTV demók
Tegnap ért véget csak a 2012-es ESWC, ám ma már akár vissza is nézhetjük többek között a döntőt is. Sőt, még a francia kvalifikáció mérkőzéseit is visszanézhetjük, ha...
5622 megtekintés
Az LGB eSports jut ki az ESWC-re
Most már biztos, hogy az LGB eSports csapata jut ki az Electronic Esports World Cup-ra (ESWC), mivel a svéd kvalifikációs döntőben egy megsemmisítő győzelemmel búcsúztatta az SK Gaming...
5129 megtekintés

Beszéd téma

 
ESWC Finals 2012 - Közvetítés
Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első...
41 hozzászólás
ESWC 2013 - LIVE!
Ma reggel fél kilenctől kezdődik a 2013-as Electronic Sports World Cup, ahol közel 400 játékos méri össze tudását a közel 900,000 dolláros összedíjazásért. Hat játékban, hét...
23 hozzászólás
ESWC francia kvalifikáció - Közvetítés
Ma "kora" reggel kezdetét vette a francia ESWC-kvalifikáció, melyen összesen 8 csapat vesz részt. A Paris Games Week keretei között megrendezésre kerülő ESWC-re egyettlen egy szabad hely...
10 hozzászólás
ESWC 2012 - Információk
A mai napon közölték hivatalosan is az Electronic Sports World Cup következő állomásának legfőbb információit. Számunkra a legszembetűnőbb tényező, hogy nem lesz sem Counter-Strike...
9 hozzászólás
ESWC Finals 2012 - GOTV demók
Tegnap ért véget csak a 2012-es ESWC, ám ma már akár vissza is nézhetjük többek között a döntőt is. Sőt, még a francia kvalifikáció mérkőzéseit is visszanézhetjük, ha...
7 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2664
 
2248
 
 
 
kép 1019
 
1470
 
 
kép 2810
 
1525
 
 
 
kép 566
 
1482
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu