Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. március 26. 31 hozzászólás
 

Már csak 4-et kell aludni és itt az első magyar Counter-Strike: Global Offensive offline verseny. Hangoljunk mi is a váci eseményre egy 3 részes esélylatolgatással. Az első, azaz a mostani epizódban azokat a csapatokat vesszük górcső alá, akik kisebb eséllyel pályáznak egy esetleges top8-as helyezésre.

Az ICL 15 oldala szerint az említett versenyszámra összesen 16 CSGO csapat fizetett be, ám ezek közül már tudjuk néhányról, hogy nem lesznek ott Vácon. Ezek alapján összesen 13 együttes fix részvételére lehet számítani, hacsak meg nem gondolja magát valamelyik brigád és pénteken nem kopogtat a csarnok ajtaján…

Két kezünk mellé kell még egy harmadik is, hogy össze tudjuk számolni a résztvevőket – természetesen még ez sem túl sok, ám ennek ellenére elég jó mezőnyt fog felvonultatni az első magyarországi Counter-Strike: Global Offensive LAN. Láthatunk a nevezettek között cseheket, szlovákokat és egy lengyel alakulatot is, így nemzetiségileg is egy elég színes versenynek nézünk elébe.

Egy 3 részes esélylatolgatással szeretnénk még nagyobb kedvet csinálni az érintett csapatoknak és persze az eseményeket otthonról követőknek is az ICL-hez. Az első részben azokat a csapatokat fogjuk nagyítóval megvizsgálni, akik véleményünk szerint nem fognak bekerülni a legjobb 8 közé.

Hungary PROvocateamGigabyte

Hungary Tóth „fille” Nikoletta
Hungary Bakó „Leyla” Lejla
Hungary Vörös „Naomi” Noémi
Hungary Keszeli „nici” Nikolett
Hungary Kiss „smuci” Virág

Úriemberek vagyunk mi is, néha-napján virággal is meglepjük őket amellett, hogy a lányokat a megfelelő helyen előreengedjük. Van, ahol illik és előnyös, van, ahol viszont az udvariasság nem illendő dolog. Lehet ez az esélylatolgatás is ebbe az utóbbi kategóriába tartozik, szóval pénteken mi leszünk meglocsolva, még mielőtt a leányzókat április elsején a megbolondult férfiúk szódával, vödör vízzel vagy éppen kölnivel ébresztenék.

Nem lesz könnyű dolga a PROvocateamGigabyte-nak Vácon – azt már megszokhatták, hogy egyedül lány csapatként érkeznek a hazai LAN-okra, ám általában akad néhány férfiú brigád, akiknek kioszthatnak néhány pofont. Most viszont lehet másként alakulnak a dolgok, nagyon nehéz dolguk lesz a csajoknak, ám mindegyik lány hordja azt a bizonyos nadrágot, szóval a meglepetés erejével „kisüthetnek” majd valamit. Ám véleményünk szerint most nyeretlenül fogják elhagyni a csarnokot.

Tipp: 13. hely

Hungary Here2Stay.eu

HungaryKiss „BandeSZ” Bertalan
Hungary Lévai „Kamka” Szabolcs
Hungary Bölcskei „luqas_” Ádám
Hungary Nemes „PhysX” Marcell
Hungary Fördős „silEnt” Gergő

Meglepően jól szerepelt a csapat a NetCups ICL kvalifikációs tornán, egészen a top6-ig meneteltek azok után, hogy csak harmadikként jutottak ki a csoportjukból (ahol egyébként összesen 4, a végén pedig már csak 3 aktív csapat maradt). A srácok meglepetésre elkapták a Hungary ZSAKKRUMPLI-t, a hosszabbításba torkolló mérkőzést 22-18 arányban nyerték meg, ezzel pedig a torna egyik nagy meglepetését okozták.

Hogy mire lesznek képesek az ICL-en? Egy nagy kérdőjel áll ezen kérdés alatt szereplő válasz mezőben. Meglepetés bőven benne van a H2S-ben, az előző ICL-eken is szépen helytállt a csapat, szóval még az is benne van a pakliban, hogy megint elkapnak egy nagyobb névnek számító csapatot, csak most ezt már offline tehetik meg. A nevezettek listájára pillantva viszont az a benyomásunk, hogy a lányokhoz hasonlóan a Here2Stay Counter-Strike: Global Offensive alakulata is szomorú szájízzel fog hazakullogni valamikor szombat délután – hacsak nem maradnak a helyszínen a még játékban lévők mérkőzéseit nézegetni.

Tipp: top12

Hungary As Soon As Possible

Hungary Kecskeméthy „faun” Zoltán
Hungary Baumgartner „jason” István
Hungary Unger „PLAZMA” Ádám
Hungary Eck „RNB /D/” Dániel
Hungary Lőrinczi „trizden” Attila

Kicsit talán meglepetés, hogy a mostani ICL-en többségben lesznek a csapatnak titulálható résztvevők – viszont az ASAP nem tartozik ezek közé. Gyakorlatilag ezt a formációt visszavezetni sem könnyű egy korábbi felálláshoz sem, a legközelebb talán a Hungary Sixth Sense ICL kvalis felállásához van a fenti leírt ötös, hiszen jason, RNB és trizdeN is szerepelt az imént említett versenyen a dobogóról épphogy lemaradó együttesben – persze nem egyszerre.

Ők mindenképpen egyéni képességeikre fognak hagyatkozni, bár azt azért túlzás lenne kijelenteni, hogy csapatként ne tudnának együtt működni a „fiatalok” – de bizonyára lesz olyan is, amikor öten öt felé fognak rohangálni (enyhe költői túlzással). Mindenképpen hátránnyal indulnak a csapatnak nevezhető felállások ellen, talán 1-1 győzelem szerepelhet a nevük mellett a végelszámolásnál, de a top8-ba való bejutáshoz (megint egy kis „túllövés a célon” következik) vért kell izzadniuk.

Tipp: top12

Hungary haxxitas

Hungary Valach „APACS” Viktor
Hungary Sztraka „BladE” Gábor
Hungary Fülöp „daeroN” Ádám
Hungary Klemanovits „KLO” Ádám
Hungary Mayer „zeeN” Tamás

A haxxitas névre szinte és majdnem mindenkinek a 2009-es sikerkorszak ugrik be, amikor egymás után zsebelte be az aranyérmeket az akkor még nagyon fiatal csapat. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán, Counter-Strike: Source-ról Global Offensive-re váltott a csapat egy igen hosszúnak mondható inaktivitás után, és nem is egészen az említett szép eredményeket elérő lineuppal sikerült visszatérniük a tettek mezejére.

Lehet, hogy az új játék szokatlansága miatt, lehet az új felállás miatt, lehet a túl hosszú inaktivitás miatt, de egyelőre (maradva az aktuális dolgoknál) nem úgy csúszik a haxxitas szánkója, ahogyan annak kéne. Az ICL kvalifikáció előtt sokan és sokat vártak valószínűleg a csapattól, ám teljesen áthúzták a számításainkat és váratlanul már a legjobb 16 között kiestek. Az ICL-re sem tippeltünk nekik kiemelkedő eredményt, sőt, Vácon a rájátszás első körében ki fognak zuttyanni – természetesen szigorúan csak a mi esélylatolgatásunk szerint.

Tipp: top12

Hungary MTeaM

Hungary Pintér „Devo” Levente
Hungary Nagy „K4THOOO” Márk
Hungary Tóth „kilinho” Bálint
Hungary Nagy „rAndo” Ákos
Hungary Baradlay „Rotschild” Viktor

Sokat gondolkodtunk azon, hogy ki legyen az a csapat, aki még az esélylatolgatásunkban nem érhet oda vízválasztó top8-ba. Végül úgy döntöttünk, hogy az MTeaM lesz az, akik nem érik meg a második epizódot. Ezzel a húzásunkkal akár egy óriási baklövést is elkövethetünk, ám az is bőven benne van a pakliban, hogy valóban nem úgy fog sikerülni a rAndo vezette csapatnak ez a LAN, ahogyan azt előzetesen várták volna.

Természetesen alapként náluk is az ICL kvalifikáció szolgált, ahol teljesen másképp is alakulhattak volna a dolgok, ha… De ebbe most nem szeretnék újra belemászni. Az Hungary iNcentive ellen kiválóan játszottak, két pálya is csak hosszabbítás után dőlt el, még az utolsó is csak a legminimálisabb különbséggel billent az iNc oldalára, úgyhogy megvan a játékosokban az a potenciáli, ami akár egy kiemelkedő eredményhez is elég lehet. A puding próbája az evés, tartja a mondás, az MTeaM bizonyára ezen a megmérettetésen megpróbálja a szárnyait a lehető legnagyobb sikerrel bontogatni, hogy aztán ebből lesz-e legjobb „nyóc”, avagy sem, az szombat estére ki fog derülni.

Tipp: top12

A következő rész holnap estére lesz esedékes, igyekszem emberi időpontban kidobni azt a részt, amiben a top8-tól egészen a top6-ig fognak szerepelni a csapatok – hogy aztán az utolsó rész már a dobogósoké és az onnan éppen lemaradóé legyen.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 31 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

HsP[A]

márc. 26., 22:44
https://www.youtube.com/watch?v=SVp-zIONsrs
 
 
 
 

dikioneR

márc. 26., 21:05
kercsa
 
 
 
Szoke  De egyébként nem értem minek neked net amikor LAN serveren kell játszani.

STEAM nek elég ha be tud jelentkezni meg nem dobja el a kapcsolatot pitiáner sávszél/fő

 

márc. 26., 17:49
biztos torrent függőő
 
 
 
 
Livius  Lehet OFF a kérdés, de a LAN helyszínen a fel/le sávszél az ottani NET-nek milyen lesz? Eddig mi volt a megszokott?
 

Szoke

márc. 26., 17:47
De egyébként nem értem minek neked net amikor LAN serveren kell játszani.

STEAM nek elég ha be tud jelentkezni meg nem dobja el a kapcsolatot pitiáner sávszél/fő

 
 
 
 
Livius  Lehet OFF a kérdés, de a LAN helyszínen a fel/le sávszél az ottani NET-nek milyen lesz? Eddig mi volt a megszokott?
 

Szoke

márc. 26., 17:46
100/100 net jön be a csarnokba,azt osztjuk le a játékokra.
 
 
 
stricken  milyen "internet"?
 

márc. 26., 17:45
:-D
 
 
 
 
Livius  Lehet OFF a kérdés, de a LAN helyszínen a fel/le sávszél az ottani NET-nek milyen lesz? Eddig mi volt a megszokott?
 

stricken

márc. 26., 17:38
milyen "internet"?
 
 
 
 

Livius

márc. 26., 16:37
Lehet OFF a kérdés, de a LAN helyszínen a fel/le sávszél az ottani NET-nek milyen lesz? Eddig mi volt a megszokott?
 
 
 
 

kilinho

márc. 26., 16:34
Egyébként hanyagoljuk már a flame warokat legalább a lanig. Ott majd mindenki személyesen lejátszhatja, ha valakivel baja van.
 
 
 
Deep  Rosszul látod. A szlovák top5 böl 2 csapat is lesz, a lengyel top3 bol 1 csapat. Nem egy dreamhack de nem lesz olyan gyenge ez a mezöny.. Meg nem azért de mi is odapiritottunk már 1-2 eu top8 csapatnak....
 

márc. 26., 16:31
1. a magyarokra értettem tisztában vagyok a 3 külföldi csapattal.

2. írtam még azt is " tisztelet a kivételnek ". :)))))))))

 
 
 
 
noavatar
  nem viszonyítás kép, de 13-14 csapat van oké " nagyjából ki egyenlítettek az esélyek " de kétlem, hogy más lanon bárki is meg állná a helyét. DE tisztelet a kivételnek! 
 

Deep

márc. 26., 16:29
Rosszul látod. A szlovák top5 böl 2 csapat is lesz, a lengyel top3 bol 1 csapat. Nem egy dreamhack de nem lesz olyan gyenge ez a mezöny.. Meg nem azért de mi is odapiritottunk már 1-2 eu top8 csapatnak....
 
 
 
 
SULTINO  Úúúúgy éreztem hogy ezt írod! :D ezen a lanon nem leszek ott, úgyhogy elmarad a vendetta, majd legközelebb! :)
 

kilinho

márc. 26., 16:28
Elfutsz a kötelességed elől? Pedig még alkoholban is fogadtunk.
 
 
 
SULTINO  hé kishaver, szerintem fordítva ülsz a lovon...
 

márc. 26., 16:26
:DD szerintem meg a magaslati levegő nem tesz jót neked. 
 
 
 
 
kilinho  :)
 

SULTINO

márc. 26., 16:21
Úúúúgy éreztem hogy ezt írod! :D ezen a lanon nem leszek ott, úgyhogy elmarad a vendetta, majd legközelebb! :)
 
 
 
 
  Ettől függetlenül bárki elérhet jó eredményt egy lanon főleg ilyen gyenge mezőnnyel. 

Mert ha teszem azt van 3-4 erős csapat és ott ki is fújt. 

Sultánka menyél inkább havat lapátolni..

 

SULTINO

márc. 26., 16:20
hé kishaver, szerintem fordítva ülsz a lovon...
 
 
 
 
BladE  rohadjon szét a beled nOrbi
 

RNB -D-

márc. 26., 16:12
:DDDDDDDDDDDDDDddddd
 
 
 
n0Rb1  Mihez képest gyenge ez a mezőny? Egy CPHGames-hez?
 

márc. 26., 16:05
nem viszonyítás kép, de 13-14 csapat van oké " nagyjából ki egyenlítettek az esélyek " de kétlem, hogy más lanon bárki is meg állná a helyét. DE tisztelet a kivételnek! 
 
 
 
 
SULTINO  kili lan0
 

kilinho

márc. 26., 15:45
:)
 
 
 
 

TWER

márc. 26., 15:41
Háááát, ez szerintem nem így lesz az ICL-en.. D: am ezt beszívva írtátok ?! :DDDDDD
 
 
 
 

gbk^.

márc. 26., 15:34
szerintem egész jó kis mezőny jön lanra... pár csapaton kivül szerintem mindenki leverhet mindenkit.
 
 
 
 
  Ettől függetlenül bárki elérhet jó eredményt egy lanon főleg ilyen gyenge mezőnnyel. 

Mert ha teszem azt van 3-4 erős csapat és ott ki is fújt. 

Sultánka menyél inkább havat lapátolni..

 

n0Rb1

márc. 26., 15:25
Mihez képest gyenge ez a mezőny? Egy CPHGames-hez?
 
 
 
SULTINO  kili lan0
 

márc. 26., 15:04
Ettől függetlenül bárki elérhet jó eredményt egy lanon főleg ilyen gyenge mezőnnyel. 

Mert ha teszem azt van 3-4 erős csapat és ott ki is fújt. 

Sultánka menyél inkább havat lapátolni..

 
 
 
 
Deep  Hát ennél nem lesz nehéz jobb eredményt elérni az MteaM nek.... Honnan jutott eszetekbe ez a top12 ? 
 

SULTINO

márc. 26., 14:32
kili lan0
 
 
 
 
noavatar

Deep

márc. 26., 12:50
Hát ennél nem lesz nehéz jobb eredményt elérni az MteaM nek.... Honnan jutott eszetekbe ez a top12 ? 
 
 
 
b05co  MTeaM bőven előrébb lesz :)
 

márc. 26., 09:01
+1
 
 
 
 

b05co

márc. 26., 05:44
MTeaM bőven előrébb lesz :)
 
 
 
 
noavatar

APACS[BrainKicker]

márc. 26., 01:43
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 

BladE

márc. 26., 01:43
rohadjon szét a beled nOrbi
 
 
 
 

RNB -D-

márc. 26., 00:50
Ezt úgy megcáfolom majd, hogy az nem igaz :DDDDDDDDDDd
 
 
 
 
  xD
 

SancheZsnz

márc. 26., 00:44
ezen most mivolt vicces?!:D


egyebkent korrekt iromany, bar sztem kiliek elorebb vegeznek

 
 
 

márc. 26., 00:31
xD
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 740
 
1557
 
 
 
kép 703
 
1364
 
 
kép 274
 
1792
 
 
 
kép 1094
 
1419
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu