Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. március 26. 2 hozzászólás
 

Jön és egyre csak közeledik a péntek, amikor is nagyjából este 8 óra magasságában már minden csapat a helyét elfoglalva várja a jelet Szokétől: Pöröghet a live! Viszont addig még van egy kis dolgunk nekünk is, és persze a csapatoknak is (felkészülés szempontjából), úgyhogy vágjunk is bele, jöjjön az ICL 15 esélylatolgatás második része!

Az ICL 15 esélylatolgatásunk első része nem nyerte el egészen az olvasók tetszését, sokan nem értettek egyet azzal, ahogyan meghatároztuk a top8-ba be nem kerülő csapatok végső helyezését. Az a sanda gyanúm, hogy ez még annyira sem lesz eltalálva, mint az előző, még több kérdés merülhet fel a „gyanútlan” olvasóban: Őket miért pont oda? X előrébb fog végezni… Y meg biztosan hátrébb…

Nem egyszerű még megtippelni sem, hogy ki hol fogja zárni a váci eseményt, tökéletes tipp majdhogynem nem fog születni. Ha meg mégis, akkor az illető ezentúl betöltheti a polip szerepét a CS2HU stábján belül. Na de el innen felesleges félrebeszélés, jöjjenek a lényegi dolgok!

Hungary KINGMAKERS.neverQuit

Hungary Huszti „gbk^” Gábor
Hungary Wolf „KARCSI” Károly
Hungary Samu „n3R0” Sándor
Hungary Kőszegi „SpeeDy” Tamás
Hungary Katona „stricken” Patrik

Sokakból megint sokféle érzelmet válthat ki a KINGMAKERS 7-8. helye is, de gyorsan tegyük helyre, miért gondoljuk úgy, hogy az ICL kvalifikáción a dobogó legalsó fokát megkaparintó alakulat nem fog előrébb végezni. Először is: Egy játékosuk hiánya miatt nem tudnak rendes, összeszokott felállásukkal megjelenni Vácon. A hiányzó, Gulyás „pozitive” Péter egyéb okok miatt nem tud a csapatával tartani, a helyén pedig az a Wolf „KARCSI” Károly fog játszani, aki meglepően kimagaslóan teljesített eddig csapatával, a Hungary KnockOutStars-szal a netes versenyeken.

Második indokunk szintén visszavezethető pozitive hiányára, hiszen nem teljesen csapat, de nem is egészen mix felállással érkezik a Hungary neverQuit CSGO squadja Vácra, előttük pedig az esélylatolgatásunkban olyan csapatok szerepelnek, akik vagy fix csapatként szerepelnek a hazai vagy a cseh/szlovák és legyen nemzeti mezőnyben, vagy pedig egyénileg magasabban képzett játékosok alkotják az adott együttest. Véleményünk szerint a KM nem fog előrébb végezni a kicsit lejjebb fellelhető helynél, ha viszont mégis, akkor tényleg csúcsformában kell játszania mind az öt játékosnak az event alatt.

Tipp: 7-8. hely

Szlovákia NecroRaisers Ozone Gaming

Szlovákia Tomas „benq1” Masaryk
Szlovákia Michal „KETUBOR” Csontoš
Szlovákia Matej „MoOnTy” Kandlbauer
Szlovákia Filip „snr” Melicher
Szlovákia Martin „STYKO” Styk

Nem volt egyszerű dolgunk a külföldi résztvevők esetlegesen pontos besorolásánál, de szerencsére segítségünkre voltak a PLAYzone.cz szerkesztői – ezúton is köszönöm a segítséget Přemek „huhy” Malinának! Nem oly’ régen rendeztek egy offline versenyt cseh és szlovák résztvevőkkel, ahol is a NecroRaisers nem szerepelt olyan kimagaslóan, ahogyan azt talán várták volna tőlük. Valószínűleg ebben közrejátszott az is, hogy a későbbi győztessel már hamar összefutottak, de ahogyan huhy is fogalmazott, véleménye szerint a 3 delegáltjuk közül ők a leggyengébbek.

Counter-Strike 1.6-ban benq1 elég nagy hírnévnek örvendett, míg Source-ből KETUBOR lehet ismerős néhány olvasónknak, aki a legutolsó BECUP-on is szerepelt – talán egy „le” jelzőt is biggyeszthetünk az iménti kifejezés elé. A véleményünk tehát az, hogy a rájátszás első körét túl fogja élni a szlovák játékosokból álló együttes, viszont ezután alsóágon már nem lesz túl sok esélyük az aktuális ellenfelükkel szemben.

Tipp: 7-8. hely

Csehország eEriness.E-BLUE

Csehország Michal „Bordel” Weiss
Csehország Dominik „KLOCEK” Klotzmann
Csehország Lukáš „Luka5” Zeman
Csehország Adam „Neci” Zoula
Csehország Matouš „pussyhead” Urban

Egy újabb külföldi csapat, akiktől van miért tartaniuk a magyar alakulatoknak. A másik szlovák együttessel (akik talán már kitalálhattátok, az utolsó epizódban fognak szerephez jutni) fej-fej mellett haladnak jelenleg a GIGABYTE League elnevezésű online tornán, ahol a legjobb cseh és szlovák együttesek szerepelnek – kivéve persze ebből a pakliból a Szlovákia 3DMAX felállását.

A Bordel és Luka5 fémjelezte cseh formáció szintén belefutott a már említett offline rendezvényen a későbbi győztes csapatba, így nekik sem volt túl sok sanszuk a jobb szereplésre, pedig bennük mindenképpen megvan a kellő potenciál ehhez. Cseh barátunk szerint nagyjából egy szinten vannak az Szlovákia east! gárdájával, viszont az a LAN eredmény utóbbi felé billentette a mérleg nyelvét. Mindenképpen számolni kell velük, akár még a dobogót is elcsíphetik, ha jó napot fognak ki, és véleményünk szerint arra most kisebb az esély, hogy az 1 évvel ezelőtti ICL-hez hasonlóan a Csehország BEASTS leszereplésének útjára tévedjenek.

Tipp: 5-6. hely

Lengyelország UniversalSoldiers

Lengyelország Sebastian „dark” Babiński
Lengyelország Adam „destru” Gil
Lengyelország Pawel „innocent” Mocek
Lengyelország Mateusz „mefiu” Gutarowski
Lengyelország Grzegorz „szpero” Dziamalek

Sokan és sokfélét meséltek erről a lengyel csapatról, de igazság szerint azon kívül, hogy ősszel még a lengyel ESL Pro Series szezon résztvevői voltak, sok mindent nem tudtunk meg róluk az információgyűjtés során. Többen azt állították, hogy az US fixen a lengyel scene legjobb 3 csapata között szerepel, de kapásból tudok 3 olyan együttest mondani, akik nemzetközileg is ismertek és elismertek azon felül, hogy az eredményeiket szépen vissza lehetett keresni.

Az viszont már talán kézzel fogható információnak számít, hogy néhány magyar csapatot sikerült elkapniuk pcw-k során – persze jobbára vesztesen hagyták el a lengyel srácok a pályát a mieinkkel szemben, de ez is mutatja, hogy elég egy kis kihagyás, és azt ki fogják használni az univerzális katonák. Többek szerint akár meg is nyerhetik az első magyarországi Counter-Strike: Global Offensive LAN-t, de kezeljük óvatosan ezeket a tippeket és hagyjuk meg a… Inkább most nem lőném le a poént, maradjon meg ez holnap estére!

Tipp: 5-6. hely

A következő, azaz a befejező rész tehát szerda, azaz holnap este lesz esedékes, ahol is a lényegi kérdések is eldőlnek – persze szigorúan csak a CS2HU esélylatolgatását tekintve, a LAN majd csak pénteken kezdődik. Hogy sikerül-e végre emberi időpontban posztolni az utolsó részt? Remélem igen!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

SAIID__-

márc. 27., 12:00
szerintem idáig reális ,)
 
 
 
 

Schizophrenia

márc. 26., 22:27
Komoly kis ICL lesz ez is már alig várom a nyárit :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3827
 
1390
 
 
 
kép 730
 
1556
 
 
kép 520
 
1453
 
 
 
CSO2 Inferno Art 3
 
1547
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu