Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. március 27. 4 hozzászólás
 

Biggyesszük oda akkor azt a bizonyos pontot a CS2HU ICL 15 esélylatolgatás végére, jöjjön a top4 egy dobogóról lemaradó és három dobogós csapattal. Itt van tehát az utolsó, lezáró epizód, öveket becsatolni, vigyázz, kész, rajt!

Nem tudom a játékosok vagy éppen a potenciális nézők hogy vannak vele, de én személy szerint már alig várom a pénteket, tűkön ülök az ICL 15 startját várva. Egy igen erősnek mondható mezőny, belegondolni is „rossz”, hogy milyen parázs hangulatú mérkőzések várnak ránk a hétvégén.

Az eddigi 2 esélylatolgatós cikkben sem volt éppen könnyű dolgunk meghatározni, hogy ki hol végezhet, de aztán az élmezőnnyel végképp meggyűlt a bajunk. Ki legyen az, aki a CS2HU tippje alapján lemarad a dobogóról? Ki legyen a harmadik? És a döntőt ki nyerje? Számtalan szebbnél-szebb kérdés merült fel bennünk, melyek megválaszolásába vágjunk is bele!

Hungary iNcentive

Hungary Hermann „Chris” Krisztián
Hungary Herczegh „HsP[A]” Csaba
Hungary Magyar „MIKO” Miklós
Hungary Poros „PDZ” Dániel
Hungary Szilágyi „West” Tibor

Az ICL 13. versenyén övék volt az első hely, az iNcentive akkor zsebelte be első aranyérmét offline. Akkor még persze Counter-Strike: Source versenyszámban utasítottak maguk mögé mindenkit, ez viszont már egy globális támadás, ahol nem biztos, hogy elsőre elkapják a fonalat a srácok. Persze ha valakiben, hát bennük biztosan megvan az, ami akár a végső győzelemhez is elegendő lehet, de talán az előttük végzők jobban felkészültek a váci megmérettetésre és talán többet is foglalkoztak a játékkal, mint az iNcentive fenegyerekei.

Hogy mivel billenhet mégis a mérleg nyelve feléjük? Talán azzal, ha sikerül megint az említett LAN győzelmük során mutatott játékot hozniuk, csapatként együttműködve, mindenre odafigyelve, az esetleges kommunikációs gátakat leküzdve, a maximális fordulatszámon pörögve bármire képesek lehetnek. Arra talán mérget is vehetnénk, hogy ennél alább nem fogják adni, arra nagyobbnak látjuk az esélyt, hogy odaérjenek a végén, mint arra, hogy ne érjenek oda legalább a 4. helyre, ami a CS2HU tippje is.

Tipp: 4. hely

Hungary volgare

Hungary Fodor „FoDa” Dániel
Hungary Málovics „mage” Gábor
Hungary Hudi „huss” Viktor
Hungary Rácz „niuk” Márkó
Hungary Németh „spinner” Ádám

Furcsa lehet egy olyan csapatot az esélylatolgatás harmadik helyén látni, akiket igazság szerint együtt játszani még nem igazán láttunk sem az ICL kvalifikáción, sem pedig az első ESL egyestés versenyen. Mégis az a benyomásunk, hogy a volgare oda fogja tenni magát Vácon és egészen a harmadik helyig fognak repülni. Sőt, még egy döntőzés is erősen ott van a levegőben.

A FoDa és mage páros már jó pár hónapja, gyakorlatilag talán a CSGO megjelenése óta együtt játszanak, ha volt esetleg valami csapatnak mondható kezdeményezés, akkor ott biztosan egymás oldalán tűntek fel. A másik három úriember pedig letett már ezt-azt a hazai Counter-Strike 1.6 scene asztalára, bár niuk azért CSGO-ban nem sokat mutatott eddig magából, míg huss a Hungary Budapest Lycans nevű tiszavirág életű csapatban feltűnt, spinner pedig egy korábbi volgare felállásban tevékenykedett, ami szintén nem tartott túl sokáig. Ám ezek ellenére is azt sugallja nekünk ez a csupa-csupa volt 1.6 játékosból kialakult formáció, hogy ott lesznek a dobogó legalsó fokán az eredményhírdetésnél.

Tipp: 3. place

Szlovákia east!

Szlovákia Ján „dzony” Pachinger
Szlovákia Martin „giotive” Brumerčík
Szlovákia Marek „Rusel” Račko
Szlovákia Peter „uno” Lipowski
Szlovákia Tomáš „xrayL” Ostrožlík

Az előző esélylatolgatós részben már tettem utalást az east! együttesére. Ők voltak azok, akik mind az Csehország eEriness.E-BLUE, mint pedig a Szlovákia NecroRaisers Ozone Gaming csapatát elkapták azon az ominózus LAN-on, amit végül meg is nyertek. Van miért tehát félni a szlovák csapattól, akikben nemcsak a PLAYzone.cz szerkesztői, hanem mi is látjuk a kellő potenciált ahhoz, hogy a döntőig eljussanak.

Az east! gárdáját egyébiránt olyan játékosok alkotják, mint uno, aki korábban a Szlovákia 3DMAX, akkor még Szlovákia myDGB.net néven játszó együttesben is tevékenykedett, egészen pontosan az irányítói szerepkört töltötte be, míg xrayL szintén feltűnt az ősz folyamán a Ladislav „GuardiaN” Kovács által fémjelzett alakulatban. Egyébiránt ez az ötös majdnem megegyezik azzal a Szlovákia BEASTS felállással, akik a 2011-es BECUP-on még 1.6-ban az 5-6. helyet csípték meg. Akkor az az együttes az első körben sima, 16-3-as vereséget szenvedett a későbbi döntős volgare-tól. De ez egy új játék, az east! gárdájával pedig szerintünk komolyan kell számolni.

Tipp: 2. place

Hungary ancients

Hungary Kovács „boE” Richárd
Hungary Vas „cmn-” Balázs
Hungary Vörös „Deep” Lajos
Hungary Iváncza „kHRIS” Kristóf
Hungary Kaposvári „V1CE” Csaba

Minden jel arra mutat, hogy nem fog meglepetés születni az ICL-en, legalábbis ami az első helyezett kilétét illeti. Az oldal látogatóinak nagyobb hányada is azon a véleményen van, hogy ez az ancients LAN-ja lesz, a cikktől balra található szavazás alapján a voksolók 67%-a szerint a Deep által irányított ICL kvali győztes együttes fogja bezsebelni az aranyérmeket, az ezzel járó elismerést és az ezért járó nyereményeket is.

Elég szép felfelé mutató íven halad az új ancients karrierje, nagy terveket is szövögetnek, melyek eléréséhez elengedhetetlen lenne a pénteken kezdődő magyar offline eventen való kimagasló szereplés. Eddig online páratlanul szerepeltek, most pedig eljött az idő az első komolyabb erőpróbára. Hogy valóban összejön-e nekik a tökéletes teljesítmény, azt majd az idő eldönti, mindenesetre mi itt, a CS2HU-nál a legfényesebb érmet adnánk oda látatlanban is az ancients-nek.

Tipp: 1. place

Véget ért tehát a CS2HU ICL 15 esélylatolgatás, ám még mindig van valami a tarsolyunkban, ami erősen érinteni fogja a csapatok szereplését. Ez pedig nem más, mint a csoportok beosztása, amit ha minden igaz, holnap, azaz csütörtökön este élőben fogunk kisorsolni! Maradjatok tehát velünk, tapadjatok a monitorra a CS2HU hasábjait böngészve, hiszen ha minden a terveink szerint alakul, akkor a seedektől kezdve egészen a sorsolásig mindent élőben követhettek majd nyomon holnap este!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

SULTINO

márc. 28., 12:06
sztem ez még korai.
 
 
 
 
noavatar

gabesson

márc. 28., 01:49
mage meghalt


 
 
 
 

SAIID__-

márc. 27., 19:44
gyerünk VOLGARE!!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5324
 
2307
 
 
 
kép 6023
 
1568
 
 
kép 2959
 
1445
 
 
 
kép 5808
 
1913
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu