Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Tesztek 2013. május 10. 17 hozzászólás
 

A cím sokat elárul és egyben unalmassá is teszi már előre a hír tartalmát. Teszt. Ez a szó engem a nyers, számokkal és teljesen irreleváns adatokkal teletömött irományra emlékeztet. Megpróbálom ezt a tesztet minél érdekesebben és hasznosabban megszerkeszteni az olvasók számára.

Gondolom nem sokan hallhattak még erről a cégről itt Magyarország, aminek persze meg is van az oka. Talán először itt, a CS2HU hasábjain láthattátok először a logót az ICL 15 stream szüneteiben. Egy taiwani cég, amely 2010 óta gyárt kifejezetten gamereknek szánt perifériákat. Gondolná az ember ennek hallatán, „pff, van már millió egyszáz ilyen cég, Razer, Steelseries és még sorolhatnám”. Nem tesz rosszat a piacnak ha van más vetélytársa ezeknek a már elterjedt cégeknek, nem is kicsi vetélytársa. Talán már ebben a hónapban a boltok polcain fognak csücsülni ezek a termékek és mindenki ki fogja tudni próbálni őket.

Na de térjünk is rá a lényegre, a hardvertesztre. Egy trilógiát tervezek írni hírek formájában, amelyben a Tesoro Aegis X3 egérpadot, a Tesoro Gugnir H3 Optikai egeret és a Tesoro Durandal Ultimate mechanikus billentyűzetet fogom tüzetesebben áttekinteni.

Tesoro Aegis X3


Az X mellett a szám gyanúsan valamire rámutat, a méreteket a számok alapján lehet megkülönböztetni. Az X1 a kicsi(27x21cm), X2 közepes(30x24cm), X3 nagy(36x30cm) és X4(44x37cm) az extra nagy besorolást kapta.

Az egérpad maga egy négyzet alakra hasonlít, de mivel a Tesoro termékei hajaznak a futurisztikus kinézetre, az oldalán a levágások és a tetején lévő már-már kis LCD kijelző kimélyedésre hasonlító forma nagyon egyedivé teszi. Lehet elsőre furcsának tűnhetnek a színek, de meg kell mondjam, a lila és a fekete jól passzol egymáshoz. Az egérpad jobb és bal oldalán a Tesoro logója, amely egy akár a Marvel képregények egyik rossz fiújának maszkjához is hasonlítható, köszönt vissza a már említett lila-fekete kompozícióban.

Amikor először kézbe vettem, az anyaga, felülete a baba popsijához hasonlított. Sima, selymes felület amelyen kiválóan siklik az egér. Az alja a már megszokott gumis felületi anyagból van, amely teljes mértékben meggátolja az egérpad csúszását. Én csuklóból játszom és még egy nagy rántásnál sem voltam képes elmozgatni a helyéről az egérpadot, mintha oda lenne ragasztva. A széle egy nagyon vastag varrással van körbevéve, amely teljes mértékben meggátolja az anyag foszlását, vagy a felső réteg felvállását. Bizonyára sokak használnak Razer Goliathust, amelynek a szélein nincs semmiféle varrás, az én régi Goliathusom kettébe vállt a felület és a gumi között körülbelül 4 hónap használat után.

Sikerült már rövid használat után kólát, kakaót és egyéb folyadékot rálöttyintenem, de egy vizes törlőkendővel minden kijött belőle és az anyaga sem változott el.

Az egérpad összetekerve van a hosszú téglalap szerű dobozában, de vékony anyaga miatt, a dobozból kivétel után már alig voltak göröngyök az egérpadban, 10-20perc használat után pedig teljesen simává vállt a felülete. LAN-ra hordozásnál ez kifejezetten előny, utazás után is pár perc alatt már használhatóvá is válik ,pont úgy ahogy otthon megszoktad.

A Tesoro Gugnir optikai egérrel, amelyet a következő tesztben fogok bemutatni, próbáltam ki először az egérpadot és hát egy-két óra DM-ezés után észrevettem, hogy sokkal jobban tudok rántani az emberre és precízebben, mint azt a Goliathusommal tudtam. Mivel az anyag szálai annyira szorosak, nem tud semmiféle kosz, ételmaradék, folyadék bent ragadni, az egér szenzorának nem kell extrém mutatványokat művelnie, hogy pontosan belője az egér mozgását.

Amint azt az elején is megemlítettem, megpróbáltam hasznos szemszögekből és gamer szemmel körbejárni az egérpad adta élményeket és nem csalódtam ebben az új termékben. Az árát egyenlőre homály fedi, dollárból átszámolva körülbelül a 6 és 9 ezer forint közé fog beesni, méretétől függően. Az biztos, hogy a kopott, foszlott Goliathusom már nem fog előkerülni még egyszer és merem ajánlani bárkinek, aki járt már az én cipőmben a mostani, régi egérpadjával, mert egyenlőre semmilyen hibalehetőséget nem látok az egérpadban, de az idő majd hátha rácáfol.

10/10

 

 
stripzz
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 16 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

javie

máj. 15., 23:08
steelseries-el kapcsolatban annyit, hogy amit régen csináltak az remek volt, de az új szériás qck+ok a kukába valók szerintem, fél éve vettem egy általam rettentően kedvelt Fnatic-es qck+-t és 2 hónap után a teljes alsó részről +1 hónap után oldalról is lejött a széle, mindezt ugy h egy lant sem járt meg, táskában sem volt, csak hazahoztam, semmi extrém körülmény. Régi goliathusom nem volt, viszont az új szériának levan varrva a széle, ez már enged okot adni valamiféle előnynek, de ez meg bolyhosodik, ahogy tapasztalom.
 
 
 
 
noavatar
Szaki.  Gondolom semmi köze annak, hogy ott szerepel az icl támogatok között
 

stripzz

máj. 13., 21:37
milyen jól eltaláltad!

 
 
 
 

Szaki.

máj. 13., 20:27
Gondolom semmi köze annak, hogy ott szerepel az icl támogatok között
 
 
 
 
noavatar

stripzz

máj. 13., 18:50
ez egy egérpad, az én elvárásaimnak tökéletesen megfelel, főleg a rossz tapasztaltok után a nagyobb cégek termékeivel. nemigazán tudom mi rosszat lehet írni egy egérpadról és minden teszt az író saját megítélése alapján íródik...
 
 
 
 

RuSTy

máj. 13., 15:05
nem tudom, hogy milyen a goliathus ( árából ki indulva jobbnak kéne lennie) és hogy 4 hónap alatt szétválik az is csúnya de ki tudja. Nekem pl steelseries qck van már lassan két éves és még mindíg nem jött szét a széle, igaz kicsit kopott de az a legkisebb baj. Ja és a az ozone nem elég gagyi de én valahogy ráéreztem mert az egyik fülesük nagyon ott van és eddig semmi baj ára meg főleg jó (zsákbamacska?! :D).
 
 
 
 
_Ata_  "hát egy-két óra DM-ezés után észrevettem, hogy sokkal jobban tudok rántani az emberre és precízebben, mint azt a Goliathusommal tudtam"

Ez csak nekem nevetséges? :DDDD
 

kilinho

máj. 13., 15:02
Nem csak neked.


Kicsit elfogultnak érzem ezt a tesztet.

 
 
 
 

_Ata_

máj. 13., 09:41
"hát egy-két óra DM-ezés után észrevettem, hogy sokkal jobban tudok rántani az emberre és precízebben, mint azt a Goliathusommal tudtam"

Ez csak nekem nevetséges? :DDDD
 
 
 
 
noavatar
XeRox  én már talaltam hasonló egereket mint a tesoro. az ozone meg pont az az a ceg aki tömeg kakit ad el :D 
 

stripzz

máj. 12., 19:09
mutass :D
 
 
 
 

XeRox

máj. 12., 17:56
én már talaltam hasonló egereket mint a tesoro. az ozone meg pont az az a ceg aki tömeg kakit ad el :D 
 
 
 
 
noavatar
Dejavu  szerintem  az O-zone ground level is van ennyire jó mint a tesoro csak olcsóbb kb 3000Ft ért már hozzájutsz a large mérethez 
 

stripzz

máj. 12., 15:21
én az ozone termékeiről inkább nem nyilatkoznék, de mindenkinek saját izlése van, természetesen nincs mindenkinek ennyi pénze egy egérpadra, de lehet hosszabb távra megéri befektetni.
 
 
 
 
noavatar

Dejavu

máj. 12., 10:00
szerintem  az O-zone ground level is van ennyire jó mint a tesoro csak olcsóbb kb 3000Ft ért már hozzájutsz a large mérethez 
 
 
 
 
noavatar
XeRox  Manapsag mar barki kozuletek iscsinalhat gaming kiegeszitoket. Ahogy ez a ceg is egy bizonyos cegtol veszi a cuccokat mint megannyi masik csak ,as a logo stb. Ezek a termekek sem anyagban sem technikailag nem sorolhato a nagyobb markak koze...

Persze probalkozni lehet mert lehet jobbat csinalni. De addig mig egy gyujtobol (sablonbol) dolgozunk addig nincs fejlodes vagyis inovacio. Akit erdekel latogasson el a sved oldalra ahol megannyi eger, bill, fejhalgato van a paletan, csak az az erdekes hogy mind ugyan ugy nez ki szinte csak a logo mas. Ergonomia, anyag hasznalat az ugyan az. Ezt a commentett nem oltaskent irtam csak tapasztalat velemeny. Mas iparagakban jol mukodo bevalt dolog az hogy egy adott termekel olcson beszerezhetek egy cegtol mert az ezzel foglalkozik nagy mennyisegben eloallit, es ha kell logozza az adott termeket.


Az iromanyom kulalakjaert bocs, angol billes tablet....


Puszi mindenkinek

 

stripzz

máj. 11., 10:36
majd a következő teszteknél meglátod hogy a termékeikben semmiféle hasonlóság nem lelhető fel bármely más termékkel szemben, de amit leírtál az sok cégnél így van
 
 
 
 

XeRox

máj. 11., 09:12
Manapsag mar barki kozuletek iscsinalhat gaming kiegeszitoket. Ahogy ez a ceg is egy bizonyos cegtol veszi a cuccokat mint megannyi masik csak ,as a logo stb. Ezek a termekek sem anyagban sem technikailag nem sorolhato a nagyobb markak koze...

Persze probalkozni lehet mert lehet jobbat csinalni. De addig mig egy gyujtobol (sablonbol) dolgozunk addig nincs fejlodes vagyis inovacio. Akit erdekel latogasson el a sved oldalra ahol megannyi eger, bill, fejhalgato van a paletan, csak az az erdekes hogy mind ugyan ugy nez ki szinte csak a logo mas. Ergonomia, anyag hasznalat az ugyan az. Ezt a commentett nem oltaskent irtam csak tapasztalat velemeny. Mas iparagakban jol mukodo bevalt dolog az hogy egy adott termekel olcson beszerezhetek egy cegtol mert az ezzel foglalkozik nagy mennyisegben eloallit, es ha kell logozza az adott termeket.


Az iromanyom kulalakjaert bocs, angol billes tablet....


Puszi mindenkinek

 
 
 
 

TheOzi

máj. 11., 00:07
jól néz ki lehet Vevős lesz :D
 
 
 
 
noavatar
.LnB  Az első kép felett el van írva a neve Tesoro Ageis.
 

stripzz

máj. 10., 16:27
köszi, javítva :D
 
 
 
 

.LnB

máj. 10., 16:19
Az első kép felett el van írva a neve Tesoro Ageis.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5352
 
2278
 
 
 
kép 1238
 
1619
 
 
 
kép 1129
 
1367
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu