Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. július 12. 11 hozzászólás
 

A címeres mezben való szereplés az élsportolók számára mindig egy pluszt jelent, melyet klubcsapataik szerelése nem feltétlenül tud megadni. Az eSportolók számára is valami hasonló érzés lehet az adott nemzet prefixét viselni a nickjük előtt, szeptember 1-től pedig CSGO-ban, illetve DotA 2-ben is megnyílik az esély erre a hazai játékosoknak is!

Csak idő kérdése volt, hogy a Counter-Strike: Global Offensive megjelenése után elstartol az első kimondottan a nemzeti csapatoknak indított online megmérettetés. A kérdés csak az volt, hogy melyik versenyszervező portál lesz az első, aki előrukkol a múltban hagyományként számon tartott bajnoksággal. A befutó pedig nem a már megszokott páros, azaz a ClanBase és az ESL közül került ki, hanem a KGB CM Storm LAN-t lebonyolító szerb portál, az E-Frag.net stábja gondolta úgy, hogy eljött az idő az első nemzeti bajnokság lebonyolítására.

Két versenyszámban fog elindulni a European Championship 2013 elnevezésű torna szeptember 1-én, CSGO mellett DotA 2-ben mérhetik majd össze tudásukat az adott nemzetek legjobbjai. A jelentkező válogatottak létszámának függvényében egy kvalifikációs torna is megrendezésre fog kerülni, kivéve abban az esetben, ha ez a szám pontosan 32-t fog mutatni a megmérettetésre való jelentkezés lezárta után. Az általános szabályzat is elérhető már, így bárki, aki érdekelt ebben, utána tud olvasni a legfontosabb kritériumoknak.

Kardinális kérdés a nemzeti együttes szövetségi kapitányi pozícióját betöltő személy kiléte, és valószínűleg most is sok fog múlni azon, hogy ki fogja betölteni ezt a szerepkört. Ki lesz az, aki összeállítja a majdani maximum 10 főből álló piros-fehér-zöld sereget, ki lesz az, aki a lehetőségekhez mérten pártatlanul tud hozzáállni a legkényesebb kérdésekhez is, ki lesz az, aki napi szinten tartja a kapcsolatot a szervezőkkel, más válogatottak kapitányaival – hogy csak néhány olyan feladatkört említsek, amihez a megfelelő hozzáállás és idő megléte elengedhetetlen lesz.

A mai napon megnyílik az út a válogatottság felé magyar Counter-Strike: Global Offensive közösség számára, a szövetségi kapitányi pozíció betöltésére bárki jelentkezhet. Aki úgy érzi, hogy el tudná látni a válogatott körüli feladatokat, és lelkiismeretesen tudná végezni a munkáját, az a n0rb1@counter-strike2.hu címen jelentkezhet egészen vasárnap 20:00-ig. A jelentkezéseket ezután lezárjuk, majd nyilvánosságra hozzuk a lobbizók listáját, akiknek ezután lesz még néhány napjuk összeállítani a programjukat, összefoglalni elképzelésüket, céljaikat, és leírni azt, hogy véleményük szerint miért ők lennének a legalkalmasabbak a feladat betöltésére. A döntés ezután a Ti kezetekben lesz, hiszen szavazás útján fogjuk eldönteni, hogy a pályázók közül kit ér a megtiszteltetés, ki vezetheti a magyar nemzeti CSGO csapatot az EC2013 megmérettetésén! Jelentkezésre fel!

Minden további információ megtalálható az EC2013 hivatalos oldalán, melyet a http://e-frag.net/euchamp útvonalon vagy ide kattintva érhettek el.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
jAke  de ez humor akart lenni
 

CSUTEEE

júl. 14., 12:41
legalább te érted :)
 
 
 
 
noavatar
gbk^.  rywald for president!
 

p*ityokA.!

júl. 14., 08:43
:DDD
 
 
 
 

gbk^.

júl. 14., 00:21
rywald for president!
 
 
 
 
SancheZsnz  dst mar nemjatszik
 

jAke

júl. 13., 21:26
de ez humor akart lenni
 
 
 
 
CSUTEEE  pawa :):):):)
 

SancheZsnz

júl. 13., 20:13
dst mar nemjatszik
 
 
 
 
SancheZsnz  kivancsi vagyok ki kapja meg a (c) szerepet:DDDDDDDDDD
 

CSUTEEE

júl. 13., 16:53
pawa :):):):)
 
 
 
 

SancheZsnz

júl. 13., 16:37
kivancsi vagyok ki kapja meg a (c) szerepet:DDDDDDDDDD
 
 
 
 

CSUTEEE

júl. 13., 11:13
Végre újra lesz TEAM HUNGARY :)
 
 
 
 

ToMMo

júl. 13., 10:53
Na hajrá-hajrá! :)
 
 
 
 

superr0x

júl. 13., 07:37
na, ez elég jó, gl!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5826
 
1879
 
 
 
kép 1181
 
1496
 
 
Gabe Newell
 
1496
 
 
 
kép 690
 
1430
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu