Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Harcedzett medvekarom - KODIAK interjú

 
1
 
Interjú · szept. 19., péntek
 
Legenda vagy jelenség? Játékosok generációi nőttek fel pályafutása alatt, de még mindig nem hajlandó elengedni a ravaszt. A játék elvett tőle, a játék megajándékozta. Nem feltétlenül világklasszis adottságokkal, inkább megoldja észből.
 

de_hotelgellert bemutató by KODIAK

 
0
 
Letöltés · aug. 03., vasárnap
 
KODIAK mostanában ismét mondhatjuk, hogy aktívan visszatért a Counter-Strike világába. Nevét szerintem senki nem felejtette el, aki pedig nem tudja ki ő, keresgéljen az arhivumban. KODI mostanában sűrűn látható stream közben, a saját hivatalos Twitch csatornáján, de olyan jó ügyeket is tol előre, mint például a 3 évig készült lélegzetelállítóan szép pálya, amely a főváros egyik csodás fürdőjét dolgozza fel CS módra.
 

A ClanBase bezárta kapuit!

 
0
 
E-sport · dec. 25., szerda
 
A ClanBase, az egyik legismertebb név az eSport történelemben. Az üzemeltetők megerősítették, bezárja kapuit a portál!
 

Rock: Segítünk ha tudunk!

 
12
 
Hazai scene · nov. 19., kedd
 
Talán ti is olvastátok Vigh "Makesz" Mátyás hihetetlen és elképesztő történetét, amit az esportsgear tett nemrégiben közzé. Ennek a 17 éves srácnak születésétől fogva van egy betegsége, úgynevezett "végtaghiányosság", ami legtöbb ilyen sorsú fiatal számára kizárná az esport lehetőségét, de nem neki!
 

CS:GO Update - 2013.09.19.

 
5
 
Általános · szept. 24., kedd
 
Pár nappal ezelőtt a Valve egy újabb frissítést adott ki a Counter-Strike: Global Offensive játékhoz. Ebben az updateben megtalálható az Operation Bravo, melyhez ismét érmeket lehet gyűjteni, illetve új fegyverek vannak, valamit pályaelem módosítások. Kezdjük is a legszembetűnőbbel:
 

seizeddel és kibakennel egészül ki a Na`Vi

 
2
 
Külföldi scene · aug. 20., kedd
 
A volt orosz Begrip felállás két tagjával, Denis "seized" Kostinnal és Anton "kibaken" Kolenikovval egészül ki a Natus Vincere CS:GO csapata.
 

EC2013 - A szlovák, a cseh és a dán keret

 
0
 
Külföldi scene · júl. 18., csütörtök
 
A tegnapi nap folyamán még újabb 3 válogatott hozta nyilvánosságra a European Championship 2013-ra készülő keretét. Itt van a szlovák, a cseh és a dán keret is!
 

Több milliót is lehet keresni videojátékkal

 
2
 
E-sport · júl. 17., szerda
 
A legtöbb 20-40 éves ember csak álmodozik arról, hogy számítógépes játékkal keresse meg a kenyérre valót, vannak azonban olyanok a világon, akiknek ez összejön. Egyrészt ott vannak a játékokról hírt adó újságok és internetes oldalak munkatársai (mint például mi), bár az ő esetükben a munka nem kizárólag abból áll, hogy játszanak, valamikor az újságot is össze kell rakni, ami bár még mindig nem uránbányászat, azért nem is olyan vidám, mint sokan gondolják.
 

Oroszokkal a tettek mezejére - Itt a Begrip

 
11
 
Külföldi scene · júl. 07., vasárnap
 
Már egy ideje beszédtéma a hazai közösségben a Begrip Gaming név feltűnése, a napokban pedig az is hivatalossá vált, hogy hiába az új vezetőség, nem magyar csapattal fog visszatérni a köztudatba a Begrip. A legutóbb még a zNation színeiben játszó egykori orosz válogatott játékosok nagy reményekkel érkeznek a szervezetbe.
 

Delpan és a citromkutyák

 
3
 
Külföldi scene · máj. 17., péntek
 
Nem mondható éppen új keletű névnek a Lemondogs a Counter-Strike térképén, hiszen 1.6-ban már több nagy nevekből álló felállás is megfordult a szervezet zászlaja alatt. Counter-Strike: Global Offensive-ben is letettek már ezt-azt az asztalra, és még nagyobb sikerekre hivatottak új felállásuknak köszönhetően.
 

Visszatért a Reason Gaming

 
7
 
Külföldi scene · febr. 25., hétfő
 
Sok idő telt el azóta, hogy a Reason Gaming felállása szétoszlott, ami után egy hír zárlat következett a szervezetnél, hiszen a nagy fellendülés után hamar a feledés homályába került a nem túl hosszú életű brit delegáció.
 

Visszatért és vált a BBoMM

 
0
 
Általános · dec. 06., csütörtök
 
Folytatódik az angolok csapatának átállása Counter-Strike: Global Offensive-re. Egyre több ismertebb csapat jelenti be a végleges átállást, amely ezúttal a BBoMM team-et is elérte, akik zeo-val kiegészülve az eredeti felállásukban tértek vissza.
 

de_cache, új pálya Volcano-tól

 
2
 
Letöltés · dec. 03., hétfő
 
Volcano nagyon belejött a pályakészítésbe, miután a Valve több ízben is felkérte, hogy a Counter-Strike: Global Offensive-ben található pályákat véleményezze, és ha kell alakítsa át olyanra, hogy az versenyszerűen játszható legyen. Most egy új versenypályával rukkolt elő, amely már tőlünk is letölthető.
 

CSGO most féláron!

 
4
 
Általános · nov. 27., kedd
 
Még pár órán át lehetősége van mindenkinek, akinek nincs a birtokában a Counter-Strike legújabb verziója, hogy mindössze féláron eredeti példányra tegyen szert! Az akció limitált ideig tart részletek a hírben!
 

Elfogyott a ROCCAT

 
0
 
Külföldi scene · okt. 05., péntek
 
Mostanság leginkább újabb és újabb Counter-Strike: Global Offensive csapatok feltűnéséről számolhattunk be Nektek, ám most ez jelen cikkünkkel változik: A Juha „aNGeldusT” Kurppa fémjelezte Team ROCCAT eltűnik a föld színéről.
 

CSGO frissítés, itt a de_vertigo

 
2
 
Steam · okt. 02., kedd
 
Ahogy azt beharangozták megérkezett a legújabb Counter-Strike: Global Offensive frissítés a Valve-tól. A játékba bekerült két új pálya a de_vertigo és az as_monastery, továbbá elkészült a team matchmaking is sok más egyéb javítás mellett.
 

Fake Out, avagy kidobtunk pár usert

 
0
 
CS2HU · szept. 25., kedd
 
Már majdnem elérte a regisztrált felhasználók száma az 1000-et, azonban itt az új CS2HU-nál kínosan törekszünk arra, hogy csak azok járjanak köztünk, akiknek legalább az email címe működő képest, akinek nem az megy.
 

Már a WinFakt is...

 
0
 
Külföldi scene · szept. 06., csütörtök
 
A belga felmenőkkel rendelkező szervezet kissé megreformálta korábbi Counter-Strike 1.6 felállását – így lett a WinFakt.CSGO.
 

aim_map CSGO

 
6
 
Letöltés · aug. 30., csütörtök
 
Egy pálya van, amit talán senkinek nem kell bemutatni. Soha nem volt hivatalos, de mégis töretlen népszerűégnek örvendett sokak körében már a CS1.6 óta. A neve is mutatja egyetlen dologra lett kitalálva és az nem más, mint a célzás gyakorlása. Nos, CSGO alá is megérkezett végre.
 

GuardiaN visszatért

 
8
 
Külföldi scene · aug. 30., csütörtök
 
Na mi is a trendi mostanság? Visszatérni és CSGO-ra váltani! Igen! Ezúttal ismét egy nagy név került a rivaldafénybe, hiszen a hazánkat is többször megjárt egykori Reason Gaming AWP-se bejelentett visszatér, új csapatban új játékkal.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
CS:GO pályák Source-ra

Összeszedtük az összes Counter-Strike: Global Offensive pályát, amit tudtok használni Counter-Strike: Source alatt. Ezeket letölthetitek egyesével is tőlünk, de készítettünk egy nagy...
13857 megtekintés

Harcedzett medvekarom - KODIAK interjú
Legenda vagy jelenség? Játékosok generációi nőttek fel pályafutása alatt, de még mindig nem hajlandó elengedni a ravaszt. A játék elvett tőle, a játék megajándékozta. Nem...
12341 megtekintés
#CS2HU.5ON5 a magyar warszervező csatorna!
Eljött hát a nagy nap, még két óra és mindenki kidobja a bétáját az ablakon, és kezdődhet végre az igazi harc! De hogy kik ellen? Debütál a #cs2hu.5on5, a magyarok warszervező irc...
10893 megtekintés
Az új CSGO pályák

Ahogy arról tegnap beszámoltunk egy új frissítés érkezett a Counter-Strike: Global Offensive-hez, amiben négy új pályát is találhattunk. Most egy kicsit kivesézzük, hogy mik is ezek a...
10423 megtekintés

Oroszokkal a tettek mezejére - Itt a Begrip
Már egy ideje beszédtéma a hazai közösségben a Begrip Gaming név feltűnése, a napokban pedig az is hivatalossá vált, hogy hiába az új vezetőség, nem magyar csapattal fog...
8805 megtekintés

Beszéd téma

 
Az új CSGO pályák
Ahogy arról tegnap beszámoltunk egy új frissítés érkezett a Counter-Strike: Global Offensive-hez, amiben négy új pályát is találhattunk. Most egy kicsit kivesézzük, hogy mik is ezek a...
16 hozzászólás
De déjá vu a CSGO pályáknál
Megérkeztek az új pályák, a Counter-Strike:Global Offensive-hez, azonban valahogy már a megjelenéskor éreztük, hogy mintha láttuk volna már őket valahol. Most lehull a lepel, nincs új...
15 hozzászólás
Rock: Segítünk ha tudunk!
Talán ti is olvastátok Vigh "Makesz" Mátyás hihetetlen és elképesztő történetét, amit az esportsgear tett nemrégiben közzé. Ennek a 17 éves srácnak születésétől fogva van egy...
12 hozzászólás
Oroszokkal a tettek mezejére - Itt a Begrip
Már egy ideje beszédtéma a hazai közösségben a Begrip Gaming név feltűnése, a napokban pedig az is hivatalossá vált, hogy hiába az új vezetőség, nem magyar csapattal fog...
11 hozzászólás
#CS2HU.5ON5 a magyar warszervező csatorna!
Eljött hát a nagy nap, még két óra és mindenki kidobja a bétáját az ablakon, és kezdődhet végre az igazi harc! De hogy kik ellen? Debütál a #cs2hu.5on5, a magyarok warszervező irc...
11 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1175
 
1414
 
 
 
kép 4652
 
1435
 
 
kép 3338
 
1463
 
 
 
kép 211
 
1845
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu