Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2013. március 23. 9 hozzászólás
 

A SPART Production jóvoltából elkészült a Team VeryGames szereplését 22 percbe tömörítő aftermovie. A DreamHack Winteren a francia alakulat "csak" a második helyen futott be, az offline még mindig veretlen Ninjas in Pyjamas játékosain nem tudtak kifogni - de persze így is volt miből dolgoznia sp4rtnak!

Ez a videó eltér az eddig megszokottaktól, hiszen nem egy fragmovieról van szó, hanem a játékosok reakcióit próbálta megörökíteni a készítő. A kézikamerás felvételekből összeválogatott film persze akkor élvezhető a legjobban, ha némileg jártasok vagyunk a francia nyelvben, de a Franciaország Team VeryGames-nek szorító játékosok, vagy éppen az ICL-re készülő csapatok anélkül is élvezni fogják ezt a remekművet. Enjoy!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Deep  Remélem sikerül rádcáfoljak ! :) 
 

márc. 23., 23:37
Én mindenkinél jobban örülnék neki!!
 
 
 
 
noavatar
  Az a baj, hogy Mo-n jelenleg nincs olyan szintű csapat akikbe megérné befektetni bármilyen szponzornak is :D nem kellene ide invite lan, csak a színvonalat kellene kicsit meg emelni. 
 

Deep

márc. 23., 23:12
Remélem sikerül rádcáfoljak ! :) 
 
 
 
 
kilinho  Szerintem van itthon olyan csapat, talán nem is egy, akik külföldön is megállnák a helyüket akár az elitben is. Csak itt éppenséggel az a probléma, hogy amíg külföldön profi játékosok vannak, élő szerződéssel, fizetéssel és mindenféle nyalánksággal, addig itthon maximum csak hobbi játékosok vannak. Ezért pedig nem a játékosok a hibásak, hanem az hogy szegény országunk teljesen elvan maradva minden téren. Amíg máshol komoly brand és üzletpolitika épült az esport köré, addig nálunk csak 'kockák' vannak.
 

P4TR1K

márc. 23., 21:24
így van! Itthon olyan játékosok vannak, akik eljárnak dolgozni, pénzt keresni és eltartják magukat/családjukat és nincs ideje délután 5-től függeni. Valamint nem annyit keres, hogy mondjuk megérje neki kimenni, mert hatalmas küszködések árán jutna csak ki. Jól mondtad, hogy vannak itthon csapatok, akik ha neki állnak gyakorolni, akkor nyugodt szívvel lehetne rá pénzt fordítani, mert valóban odaférnének az ELIT csoportba! 
 
 
 
 

Schizophrenia

márc. 23., 19:39
N1
 
 
 
 
  Az a baj, hogy Mo-n jelenleg nincs olyan szintű csapat akikbe megérné befektetni bármilyen szponzornak is :D nem kellene ide invite lan, csak a színvonalat kellene kicsit meg emelni. 
 

kilinho

márc. 23., 19:02
Szerintem van itthon olyan csapat, talán nem is egy, akik külföldön is megállnák a helyüket akár az elitben is. Csak itt éppenséggel az a probléma, hogy amíg külföldön profi játékosok vannak, élő szerződéssel, fizetéssel és mindenféle nyalánksággal, addig itthon maximum csak hobbi játékosok vannak. Ezért pedig nem a játékosok a hibásak, hanem az hogy szegény országunk teljesen elvan maradva minden téren. Amíg máshol komoly brand és üzletpolitika épült az esport köré, addig nálunk csak 'kockák' vannak.
 
 
 
P4TR1K  CPH-ra pl 110.000Ft a nevezés/csapat. szóval jól beszél az úr! És akkor még nem jutottál el a helyszínig és nem ettél egy falatot sem+ nem aludtál sehol!:D Szponzor nélkül nem nagyon tudják megoldani a magyarok sajnos! :/ Én speciel nagyon preferálnám, hogy legyenek invite lanok! És ne csak az legyen hogy jóóó akkor NiP, VG, 3Dmax stbstb alap csapatokból, hanem jöhetnének mondjuk kisebb csapatok is akinek mondjuk nincs esélye (pénz) lemenni és akkor őnekik kifizetni! Nem kevés pénzről van szó, de ők viszont nem kevés pénzt tudnak megmozgatni szponzorációón keresztül! 
 

márc. 23., 18:19
Az a baj, hogy Mo-n jelenleg nincs olyan szintű csapat akikbe megérné befektetni bármilyen szponzornak is :D nem kellene ide invite lan, csak a színvonalat kellene kicsit meg emelni. 
 
 
 
 
kilinho  Egy magyart lant a dreamhackel egy párhuzamba vonni kb annyira van értelme, mint a magyar foci válogatott értékét Cristiano Ronaldoéhoz mérni. Egy dreamhacken csak a spec jegy kerül annyiba, mint icl/becupon egy főnek a nevezése. Egy csapat teljes nevezési költsége meg kb itthon a nyeremény összege. Ja és nem szóltam még a szponzorokról sem.
 

P4TR1K

márc. 23., 17:35
CPH-ra pl 110.000Ft a nevezés/csapat. szóval jól beszél az úr! És akkor még nem jutottál el a helyszínig és nem ettél egy falatot sem+ nem aludtál sehol!:D Szponzor nélkül nem nagyon tudják megoldani a magyarok sajnos! :/ Én speciel nagyon preferálnám, hogy legyenek invite lanok! És ne csak az legyen hogy jóóó akkor NiP, VG, 3Dmax stbstb alap csapatokból, hanem jöhetnének mondjuk kisebb csapatok is akinek mondjuk nincs esélye (pénz) lemenni és akkor őnekik kifizetni! Nem kevés pénzről van szó, de ők viszont nem kevés pénzt tudnak megmozgatni szponzorációón keresztül! 
 
 
 
 
TheOzi  azok a fejek :) na idehaza is ilyennek kellenének legyenek a Lanok :D
 

kilinho

márc. 23., 17:20
Egy magyart lant a dreamhackel egy párhuzamba vonni kb annyira van értelme, mint a magyar foci válogatott értékét Cristiano Ronaldoéhoz mérni. Egy dreamhacken csak a spec jegy kerül annyiba, mint icl/becupon egy főnek a nevezése. Egy csapat teljes nevezési költsége meg kb itthon a nyeremény összege. Ja és nem szóltam még a szponzorokról sem.
 
 
 
 

TheOzi

márc. 23., 16:17
azok a fejek :) na idehaza is ilyennek kellenének legyenek a Lanok :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4364
 
2471
 
 
 
kép 2981
 
1317
 
 
kép 2883
 
1452
 
 
 
kép 3423
 
1566
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu