Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. október 15. 0 hozzászólás
 

Most már biztos, hogy az LGB eSports csapata jut ki az Electronic Esports World Cup-ra (ESWC), mivel a svéd kvalifikációs döntőben egy megsemmisítő győzelemmel búcsúztatta az SK Gaming csapatát.

Összesen 8 csapat jutott ki az ESWC döntőjébe, melyek közül az egyik már biztosan az LGB, de mellettük még ott lesz a torna talán legnagyobb esélyese a Svédország Ninjas in Pyjamas, illetve az Svédország fnatic is.

A kvalifikáció kezdetén három csapat számított különösebben esélyesnek, az SK Gaming, a Lemondogs és a n!faculty. Az LGB-t nem tartotta senki esélyesnek a győzelemre, talán éppen ez kellett nekik, hogy bizonyítani tudjanak. Ezt egy 15-15-ös döntetlennel kezdték az SK ellen még a csoportban. Ez után az SK Gaming a n!faculty-val nézett farkas szemet az elődöntőben, ahol is 2-0-ra nyertek, míg a Lemondogs ellen ugyan csak diadalmaskodott cikkem főszerepben álló csapata, az LGB. Ezzel már meg is van a két döntős csapat, lássuk a döntőt!

SK vs LGB - de_dust2_se: az SK Gaming-nek mondhatni "jól fekszik" a pálya, viszont az ellenfeleikről sem szabad megfeledkezni. Amint írtam, talán azért is teljesíthettek ilyen jól, mert senkisem tartotta őket számottevőnek, amire remekül rácáfoltak azzal, hogy az első pályán 12-16-ra nyertek is, ezzel megszerezve a vezetést. A következő harcszíntér de_inferno_se volt, ahol is Svédország Marcus "Delpan" Larsson végre tudta hozni a formáját, ezzel pedig madjnem egyedül megnyerte az összecsapás második fordulóját 16-13-ra. Persze ehhez a csapatára is szükség volt, de mégis kimagaslóan telejsített. Következhetett a mindent eldöntő, végső összecsapás, melynek színtere de_mirage_ce volt.

Az eddigiek közül ez volt a legrövidebb ütközetük, hiszen az SK alig tudott 9 kört összekaparni, míg az LGB néhol játszi könnyedséggel tudta bezsebelni a köröket. Az összesítésben tehát 2-1-re nyertek az LGB-s srácok, így ők juthattak ki az ESWC döntőjére. Sok sikert a csapatnak!

Team LGB

Svédország Mikail "eksem" Bill
Svédország Olof "olofm" Kajbje
Svédország Freddy "KRiMZ" Johansson
Svédország Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Svédország Dennis "dennis" Edman

 

 
TORIAK
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3429
 
1628
 
 
 
kép 4964
 
2414
 
 
 
kép 512
 
1479
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu