Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

A Titan eSports a VeryGames csapatának új otthona.

 
4
 
Külföldi scene · jan. 07., kedd
 
Az utóbbi hetekben a francia gárda egy új szervezet keresett, miután a VeryGames kijelentette, hogy nem tudják tovább támogatni a csapatot, pénzügyi gondok miatt.
 

A VeryGames nyerte a FACEIT-et.

 
4
 
E-sport · okt. 17., csütörtök
 
A VeryGames a 'semmiből' felbukkanva verte meg az ESWC svéd kvalifikációjának győztesét, az LGB eSports-ot a FACEIT szeptemberi bajnokságának döntőjében. De ne rohanjunk ennyire előre, lássuk, hogyan jutott el a győzelemig Kevin "Ex6TenZ" Droolans csapata.
 

Csúcson a Verygames

 
3
 
LAN · okt. 14., hétfő
 
Könnyednek volt mondható a Verygames hétvégje Kijevben. A francia srácok ugyanis veretlenül mentetltek végig, majd gyűjtötték be a 7000 dolláros fődíjat és a vele járó serleget.
 

Esti csúcsmeccs

 
1
 
Külföldi scene · okt. 10., csütörtök
 
Ma vette kezdetét az egészen 13-áig tartó SLTV StarSeries VII döntője az ukrán fővárosban, Kievben. Az 15 000 dollárért 4 csapat küzd meg: NiP, fnatic, Astana Dragons és a VeryGames.
 

Ex6TenZ interjú

 
0
 
Külföldi scene · okt. 06., vasárnap
 
A méltán híres VeryGames CS:GO csapat kapitánya Kevin 'Ex6TenZ' Droolans elgondolkodott a csapat múltján és jövőjén egy podcast-ben, melyet videó formájában feltöltött a YouTube-ra.
 

10.000€-s CS:GO díjazás a francia EPS-en

 
5
 
E-sport · jún. 23., vasárnap
 
Az Electronic Sports League (ESL) bejelentette, hogy a francia EPS következő szezonjára 10.000€-s CS:GO díjazást tervez. A League of Legends mellé, nagy örömünkre visszakerült a Counter-Strike is, a GO személyében.
 

VeryGames - kennyS ment, shox érkezett

 
22
 
Külföldi scene · máj. 07., kedd
 
A NiP már jó ideje a világ trónján ül, csak a Virtus.pro elleni kisiklásuk jelentett némi felfrissülést, de ez sem tartott túl sokáig. a VeryGames már nagyon közel állt ahhoz, hogy elkapja a svédeket, és most talán még közelebb lehet az eszközölt cserével, kennyS helyét ugyanis shox vette át.
 

GuardiaN: 'shox a VG-re vár'

 
4
 
Külföldi scene · ápr. 24., szerda
 
Beindult a pletykagyár külföldön, miután Ladislav „GuardiaN” Kovács és Richard „shox” Papillon egymás oldalán tűnt fel a hétvége folyamán egy nemzetközi felállásban, ami egyből egy igen szép sikert könyvelhetett el. A jelek arról tanúskodtak, hogy abban a TCM-Gaming néven futó formációban is van ráció, ám a jelek szerint shox nem akar elhamarkodott döntést hozni.
 

Aftermovie - VeryGames at DH Winter

 
9
 
Movie · márc. 23., szombat
 
A SPART Production jóvoltából elkészült a Team VeryGames szereplését 22 percbe tömörítő aftermovie. A DreamHack Winteren a francia alakulat "csak" a második helyen futott be, az offline még mindig veretlen Ninjas in Pyjamas játékosain nem tudtak kifogni - de persze így is volt miből dolgoznia sp4rtnak!
 

ScreaM interjú

 
15
 
Interjú · márc. 05., kedd
 
A VakarM.net oldalán felkérték Adil "ScreaM" Benrlitom-ot egy interjúra, ahol a fő téma az volt, hogy hogyan telt az elmúlt időszaka a Team VeryGames-nél.
 

NBK 2013-as céljai a VeryGames-nél

 
3
 
Interjú · jan. 24., csütörtök
 
Nem kellett sokat várnunk és az ESPlanet.net nekilátott egy újabb interjú elkészítésének. Persze az alanyok csak a top játékosok közül vannak válogatva, így talán nem is meglepő, hogy a NiP-es friberg után Nathan "NBK" Schmittet is elkapták egy-két kérdés erejéig.
 

Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal

 
4
 
E-sport · jan. 24., csütörtök
 
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak köszönhetően most új ajtókon kopogtatnak a Fnatic-nél, az 1.6-ban már megszokott Fnatic PLAY versenyét CSGO-ban is megrendezik, első alkalommal 8 meghívottal.
 

VeryGames - ScreaM & Shout

 
1
 
Külföldi scene · jan. 16., szerda
 
Amire számítani is lehetett, az a mai napon hivatalossá vált: A játéktól visszavonuló RpK helyét az Imaginary Gaming egykori játékosa, ScreaM veszi át. A VeryGames ezzel nem gyengült egy cseppet sem véleményem szerint, sőt…
 

RpK ment, krL jött – Napi la baguette

 
8
 
Külföldi scene · jan. 09., szerda
 
Az elmúlt napokban beindultak az események a galloknál – pletykák láttak napvilágot, találgatások kezdődtek, de azokra az eseményekre, amik történtek, talán senki sem számított. Egy kis összefoglaló a mai nap eseményeiről.
 

AMD Sapphire Prague LAN

 
1
 
Movie · dec. 10., hétfő
 
Ma estére ismét egy EL_GENERICO által készített filmet hoztunk el nektek, amelynek fő témája ezúttal az Esports Heaven Prague LAN (AMD Sapphire CSGO-ban). Ismét a legszebb lövések kerültek össze, és a játék természetesen Counter-Strike: Global Ofensive.
 

DreamHack Valencia: A döntőben VG vs NiP!

 
10
 
LAN · szept. 23., vasárnap
 
Elérkeztünk az idei év első nagyobb összecsapásához, Spanyolországban, Valencia városában talán a jelenlegi CSGO mezőnyt figyelembe véve a két legjobb csapat csap össze a DreamHack Valencia döntőjében ma 14:00-tól!
 

Nagyágyúk a Dreamhack Valencia LAN-on

 
6
 
LAN · szept. 17., hétfő
 
A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Dreamhack Valencia 2012 CS1.6 versenyszámát eltörölték és a teljes nyereményalapot átmozgatták CSGO-ba, ahol így 5000 Euroért zajlanak majd a küzdelmek. Ez a pénz pedig már elegendő volt ahhoz, hogy két európai top csapat gyorsan benevezzen.
 

VeryGames, hivatalos az átállás CSGO-ra

 
5
 
Külföldi scene · szept. 02., vasárnap
 
Hivatalosan is bejelentette a VeryGames a CSGO-ra átállásának pontos dátumát. Európa legjobbnak tartott Counter-Strike: Source csapata szeptember közepén játssza le az utolsó CSS mérkőzését, aztán GO!
 

KennyS volt az i46 legjobb játékosa

 
0
 
LAN · aug. 29., szerda
 
A Multiplay iSeries LAN 46. állomásán, ahogy mindig tenni szokták a közösséget kérdezték meg arról, hogy szerintük ki is volt a LAN legjobb játékosa. Ezúttal a VeryGames játékosa KennyS kapta meg a remek címet.
 

apEX megy, SmithZz jön

 
0
 
Külföldi scene · aug. 05., vasárnap
 
A Team VeryGames az egyik legjobb csapat a Source szcénában, már egy jó ideje uralják a mezőnyt. Nem sokan gondolták, de egy újabb változás ütött be a csapat felállásában. Ex6TenZ úgy döntött, lecseréli apEX-et... s hogy kire? SmithZz visszatér!
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
RpK ment, krL jött – Napi la baguette
Az elmúlt napokban beindultak az események a galloknál – pletykák láttak napvilágot, találgatások kezdődtek, de azokra az eseményekre, amik történtek, talán senki sem számított....
16263 megtekintés
Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak...
14079 megtekintés
Shox a legjobb CSS rifle játékos

A Cadred olvasói megszavazták a világ legjobb rifle játékosát, a szavazás végeredménye az lett, hogy Richard „Shox” Pappillon kezei a legjobban ezeket a puskákat, és most íme egy...
11438 megtekintés

VeryGames - ScreaM & Shout
Amire számítani is lehetett, az a mai napon hivatalossá vált: A játéktól visszavonuló RpK helyét az Imaginary Gaming egykori játékosa, ScreaM veszi át. A VeryGames ezzel nem gyengült...
8820 megtekintés
Aftermovie - VeryGames at DH Winter
A SPART Production jóvoltából elkészült a Team VeryGames szereplését 22 percbe tömörítő aftermovie. A DreamHack Winteren a francia alakulat "csak" a második helyen futott be, az...
7309 megtekintés

Beszéd téma

 
VeryGames - kennyS ment, shox érkezett
A NiP már jó ideje a világ trónján ül, csak a Virtus.pro elleni kisiklásuk jelentett némi felfrissülést, de ez sem tartott túl sokáig. a VeryGames már nagyon közel állt ahhoz, hogy...
22 hozzászólás
NBK gondolatai a Counter-Strike jövőjéről
Az ESWC szervezői által közölt információk hallatán többekben megmozdult valami. Valami, amit talán már sejteni is lehetett. Valami, ami talán összehozhatja a közösségeket. A Team...
21 hozzászólás
ScreaM interjú
A VakarM.net oldalán felkérték Adil "ScreaM" Benrlitom-ot egy interjúra, ahol a fő téma az volt, hogy hogyan telt az elmúlt időszaka a Team VeryGames-nél.
15 hozzászólás
A VERYGAMES hivatalos közleménye mK-val kapcsolatban
A VeryGames közölte a hivatalos sajtóközleményét a tegnapi sajnálatos esettel kapcsolatban, ugyanis Michael ‘mK’ Zaidi megpróbáta ellopni az FM. Sapphire Portugál játékosának,...
13 hozzászólás
DreamHack Valencia: A döntőben VG vs NiP!
Elérkeztünk az idei év első nagyobb összecsapásához, Spanyolországban, Valencia városában talán a jelenlegi CSGO mezőnyt figyelembe véve a két legjobb csapat csap össze a DreamHack...
10 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3933
 
1442
 
 
 
kép 3453
 
1983
 
 
kép 4025
 
1506
 
 
 
kép 1015
 
1381
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu