Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. március 25. 13 hozzászólás
 

Sikeresnek volt mondható az első ESL magyar CSGO "nightcup", amit még március 15-én rendeztek meg a szervezők. Sokan már vártátok a bejelentést, ami a következő ilyen versenyről adott volna hírt. A bejelentés biza' megérkezett, a következő időpont április öt, péntek!

Hogy miért írtam a bevezetőben azt, hogy sikeres volt az Opening Cup elnevezésű verseny? A válasz igen egyszerű: Elsődlegesen a szervezők 16 csapatot vártak a megmérettetésre, ezzel szemben kénytelen voltak növelni ezt a maximális létszámot. Végül 21 csapat részvételével indult útjára 18:30 magasságában az első ESL CSGO HunCup.

Nem véletlenül szerepel a torna nevében a "series" szócska, hiszen egy sorozatról beszélünk, ami adott időközönként kerül megrendezésre. A szervezőbrigád előzetesen most péntekre szerette volna rakni a következő kupájukat, ám ez az ICL miatt nagy valószínűséggel nem vonzott volna annyi csapatot, mint a "megnyitó". Így a végső időpont végül április ötödike lett, tehát 1 héttel a váci rendezvény után jön a következő egyestés ESL erőfelmérő, most már remélhetőleg 32 csapat részvételével!

Nézzük a legfontosabb információkat:

  • Kezdés: 2013. április 5., 18:30
  • Játékmód: Single Elemination 32 fős ágrajz, MR15-ös rendszerrel, MR3-as hosszabbítással
  • Nevezés: 2013. április 5., 18:29-ig
  • Elvárások: Érvényes, ESL oldalán regisztrált Steam ID
  • ESL Wire Anti-Cheat: Használata minden játékos számára kötelező minden mérkőzésen kivétel nélkül. Az a játékos, aki nem használja az ESL Wire Anti-Cheat programot, az nem vehet részt a meccsen.
  • Check-in: Mint minden kupán a nevezés után, a kupa előtt fél órával(18:10-20 között) kötelező rányomni a Check-In-gombra, ezzel jelzitek, hogy elérhetőek vagytok játékra készen. Aki nem nevezett 18:10-ig, az 18:20-tól újra megteheti, akkor már nem kell Check-In-t csinálni.
  • IRC használat: A kupa gördülékenysége érdekében és azért, hogy megtiszteld ellenfelet azzal, hogy időben megjelensz, a mIRC Chatet használjuk a kommunikációra. Továbbá az adminokat ezen a programon keresztül éritek el a leghamarabb. Most már a cikken keresztül is fel tudtok jönni! Aki nem jelenik meg itt legalább a kupa kezdetekor, az automatikusan elbúcsúzik a versenytől. Csatlakozáshoz katt ide vagy irány a mIRC kliens és a QuakeNet rendszere, azon belül is a #huncup.csgo csatorna.
  • Hivatalos Steam csoport: Katt ide!

Minden további információért látogassatok el az ESL oldalára!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Stratégiák a felelősségteljes CS:GO szerencsejátékhoz: Tippek játékosoknak - 5Gringo
Az online szerencsejátékok folyamatosan fejlődő táján a 5Gringo mellett, a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) az egyik legnépszerűbb játékká vált, amely játékosok millióit ragadta meg világszerte. A játék hatalmas népszerűsége mellett a CS:GO szerencsejáték is jelentős teret hódított, lehetőséget kínálva a játékosoknak, hogy fogadjanak mérkőzéseken és versenyeken. A népszerűség e megugrásával azonban a játékosok felelőssége is, hogy felelősségteljesen vegyenek részt szerencsejátékokban. Íme néhány stratégia a felelős CS:GO szerencsejátékhoz.
0 hozzászólás
 
Eddig 13 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
SULTINO  óóóó, persze hogy játszottam az előző nyitókupán, ancients-ben voltam V1CE néven, ha bannolni akarsz, nosza, hibáztam, elismerem! :D

Szerverkedem már a podkesztet, szerverkedem nagyúr! :D
 

V1CE

márc. 25., 21:21
:D:D
 
 
 
 
SULTINO  óóóó, persze hogy játszottam az előző nyitókupán, ancients-ben voltam V1CE néven, ha bannolni akarsz, nosza, hibáztam, elismerem! :D

Szerverkedem már a podkesztet, szerverkedem nagyúr! :D
 

n0Rb1

márc. 25., 21:07
Én ezeken jót nevetek, te is tudod, de más nem érti a poénjaidat, úgyhogy mi lenne, ha kussolnál? :DDD A munka rovására megy, az a meglátásom... :D
 
 
 
 

SULTINO

márc. 25., 21:04
óóóó, persze hogy játszottam az előző nyitókupán, ancients-ben voltam V1CE néven, ha bannolni akarsz, nosza, hibáztam, elismerem! :D

Szerverkedem már a podkesztet, szerverkedem nagyúr! :D
 
 
 
 
Okoolics  Te játszottál az előző nyitókupán?
 

n0Rb1

márc. 25., 20:55
Ne vedd fel, amiket ír, balfaszpóló van rajta! Meg ide jár trollkodni ahelyett, hogy a podcastet szervezné. Eszem megáll tőle! SASDA-SASDA-SADAKLÉ!
 
 
 
 
SULTINO  jaaaa, akkor jó! :D
 

Okoolics

márc. 25., 20:53
Te játszottál az előző nyitókupán?
 
 
 
 

SULTINO

márc. 25., 20:53
jaaaa, akkor jó! :D
 
 
 
 

Okoolics

márc. 25., 20:45
Senki nem beszél itt topcsapat nevelésről! Ez csak egy lehetőség a csapatoknak, hogy rendszerezve, közösségen belül, ellenőrzötten játszanak. Még mindig azt a nézetet vallom, hogy ez csak gyakorlás a gyengébb vagy középszintű csapatoknak. Egy bajt vélek felfedezni.. Sok az olyan csapat, ahol úgy gondolkodnak, hogy szégyen kikapni az interneten. :( Éppen ezért nem is neveznek ilyen ligákra, inkább elmennek szaros valve-s lobby-ba játszani. Ezt nevezem! 


Mindenesetre bízom benne, hogy azért szépen, lassacskán el tudunk valamit indítani a magyar sceneben és az ESL, mint ligaszervező zöld utat ad minden próbálkozásnak.


Hiszitek vagy nem, de rengetek munkaóra van már most ebben az egész történetben... 

 
 
 
 
SULTINO  =(

figyeljetek, szerintem magyarországon addig nem lesz eutop mezőny, amíg a játékosok blablablablablabla, blabla, blbalba, blablabla, és ehhez kellene, hogy a támogatók blablablalbalbal!
 

M1LLR

márc. 25., 20:44
+1
 
 
 
 
neware  nem akarnál eltakarodni dolgozni? ... :D
 

SULTINO

márc. 25., 20:09
=(

figyeljetek, szerintem magyarországon addig nem lesz eutop mezőny, amíg a játékosok blablablablablabla, blabla, blbalba, blablabla, és ehhez kellene, hogy a támogatók blablablalbalbal!
 
 
 
 
SULTINO  Sztem még korai ez az egész. !!! :DDDDDDDDDDDDD
 

neware

márc. 25., 20:03
nem akarnál eltakarodni dolgozni? ... :D
 
 
 
 
n0Rb1  Nem, az ESL-en, hülyegyerek, oda van írva! Rajzolva is! Akko' meg? Mit nem értsz?
 

SULTINO

márc. 25., 20:01
Sztem még korai ez az egész. !!! :DDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 
SULTINO  Ez aaa interneten lesz?
 

n0Rb1

márc. 25., 19:59
Nem, az ESL-en, hülyegyerek, oda van írva! Rajzolva is! Akko' meg? Mit nem értsz?
 
 
 
 

SULTINO

márc. 25., 19:25
Ez aaa interneten lesz?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5015
 
2306
 
 
 
kép 29
 
1520
 
 
kép 5501
 
2804
 
 
 
de_strmarc_444
 
1588
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu