Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ALTERNATE aTTaX @ CPH 2012

 
0
 
Movie · jan. 16., szerda
 
A Copenhagen Games 2012 felvételeiből válogatott S1cko amikor összerakta a németek legjobbjának számító ALTERNATE aTTaX frag movie-t. Jöjjön tehát egy nagyobb lélegzetvételű alkotás, ahol bizony szép lövésekből nincs hiány.
 

Megvan a nyertes! Gratulálunk!

 
5
 
CS2HU · dec. 16., vasárnap
 
Véget ért az idei utolsó nyereményjátékunk, ahol egy szerencsés játékos megnyerhette a Call Of Duty Black Ops 2 PC játékot! A nyereményjáték pedig az elsődleges visszajelzések alapján nagyon tetszett nektek ezért jövőre ígérjük lesz még ilyen!
 

EMS Winter CSGO 2012 - Helyzetjelentés

 
1
 
E-sport · nov. 23., péntek
 
Már az alapszakasz felét is elhagyták az ESL Major Series Counter-Strike: Global Offensive versenyszámának résztvevői. Az 5 körből álló csoportkörök a 3. végéhez érkeztek, tehát már csak 2 körük van a csapatoknak, hogy bebiztosítsák a továbbjutást jelentő pozíciókat. Nézzük, mi történt eddig.
 

Csak döntetlenre volt képes a NiP

 
5
 
E-sport · nov. 09., péntek
 
Igazán meglepő eredmény született az EMS 2012 téli szezonjában, hiszen a kontinens legjobb Counter-Strike: Global Offensive csapatának tartott NiP mindössze döntetlent volt képes játszani egy eddig ismeretlen spanyol csapattal szemben.
 

ESWC Finals 2012 - Közvetítés

 
41
 
LAN · nov. 02., péntek
 
Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első nagyszabású Counter-Strike: Global Offensive tornát!
november 04.
Ezzel az ESWC Finals 2012 közvetítésünk is véget ért, köszönöm azoknak, akik nyomon követték a coverage-t a CS2HU-n, tartsátok meg jó szokásotokat legközelebb is!
 
november 04.
ESWC győztes a Svédország Ninjas in Pyjamas, innen gratulálunk nekik mi is!
 
november 04.
Végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames @ de_train_se 16-14, összesítésben 2-0.
 
 

EMS CSGO Winter 2012 csapatok

 
4
 
E-sport · okt. 26., péntek
 
Megvannak az EMS CS:GO Winter 2012 torna résztvevői. 24 csapat, akik jelenleg Európa krémjét képviselik és meg küzdhetnek az ESL Major Seriesben. Lássuk kik is jutottak végül tovább.
 

EMS CS:GO Winter Season 2012, két északi slot elkelt

 
0
 
E-sport · okt. 01., hétfő
 
Az ESL bejelentette az az északi országok köztük Svédország illetve Dánia EMS selejtezőinek időpontját, ami tegnapra esett. A selejtezők szépen le is zajlottak, azonban semmi nagy durranást nem tartogattak legalábbis az svéd vonalon, Dániában viszont voltak érdekes történések.
 

ESWC selejtezők az ESEA-tól

 
0
 
E-sport · szept. 20., csütörtök
 
Az ESEA bejelentette, hogy hivatalosan is indít selejtezőket az év legjobban várt és legnagyobb Counter-Strike: Global Offensive eseményére az ESWC Final-ra. Ezúttal a skandináv, brit és német fanatikusak jártak jól.
 

CBOC nevezés és CSGO Ladderek

 
0
 
E-sport · szept. 11., kedd
 
Megnyitották kapuikat a ClanBase Counter-Strike: Global Offensieve ladderek, és emellett továbbra is lehet még nevezni a ClanBase Open Cup 2012 Fall-ra, ahol a játékok között már megtalálható a CSGO is.
 

ESWC francia selejtezők

 
0
 
E-sport · szept. 03., hétfő
 
Hatalmas az összefogás Franciaországban az ESWC kapcsán. A legnagyobb médiák és szervezetek fogtak össze, hogy az ESWC francia selejtezői a lehető legnagyszabásúbbak legyenek. 400 francia játékosból 27-nek lesz lehetősége ott lenni a nemzetközi rangadón.
 

ClanBase őszi idény.

 
2
 
Általános · aug. 21., kedd
 
A ClanBase bejelentette a CB EC/OC Fall 2012 kupa szezonját. A palettán mind a három Counter-Strike köztük a pár órán belül megjelenő CSGO is helyet kapott legalábbis amit az OC-t illeti.
 

ASM 2012 végeredmények és demók

 
0
 
LAN · aug. 10., péntek
 
A múlt hétvégén került megrendezésre az Assembly Summer 2012 Counter-Strike: Source LAN, amely utoljára támogatta a CSS-t, hiszen a következőt már CSGO-ban játsszák majd. Lássuk milyen eredmények születtek és a demókat is letölthetitek!
 

ASM 2012 résztvevők

 
4
 
LAN · aug. 02., csütörtök
 
Valószínűleg az utolsó Assembly LAN kerül megrendezésre Finnországban, legalábbis ami a Counter-Strike: Source-ot illeti. A szervezők a következő eventet már CSGO-val szeretnék játszatni, azonban addig is itt a nyári felhozatal 1 orosz 1 dán és 8 finn team-el, a mai nappal induló LAN-on.
 

BECUP nem lesz, de van másik!

 
24
 
Általános · júl. 04., szerda
 
Sajnos rossz hírrel kell elétek járulnunk, amely bizonyosan azokat fog a legjobban lesújtani, akik évek óta a BECUP-ot tartják etalonnak az itthoni LAN kavalkádban. Idén nem kerül megrendezésre a verseny, azonban az időpontban nem maradtok verseny nélkül.
 

EURO2012: Németország vs. Olaszország elődöntő

 
2
 
Általános · jún. 28., csütörtök
 
Tökre semmi köze nincs a CS-hez, de ma azok, akik szeretik a focit biztosan este a war helyett inkább a TV elé huppannak le. Este az utolsó előtti mérkőzést láthatjátok a foci EB-n. Fogadás indul!
 

A nyári szezonban nem lesz CS a ClanBase-en

 
0
 
Általános · jún. 27., szerda
 
A Tavaszi Counter-Strike: Source Clan Base tragikusan indult és tragikusan is fejeződött be. Nem elég, hogy még indulás előtt törölni kellett az EuroCup-ot a teljes érdektelenség miatt, de maga az Open Cup-on is a meccsek alig negyedét játszották le a nevezettek. Ezek után már nem is olyan melepő a döntés.
 

mTw @ CPHGames - The movie

 
3
 
Movie · jún. 24., vasárnap
 
Megérkezett a Kevin "tweeday" Tweedale által beígért, az mTw csapatáról készült cirka 20 perces film, melyet a Copenhagen Games-en készült videófelvételek, na meg persze a SourceTV recordok ihlettek.
 

CPH2012 The Movie

 
10
 
Movie · jún. 14., csütörtök
 
Egy abszolút nem szokványos film jutott így a nap végére. A Copenhagen Games 2012 legszebb lövéseit láthatjuk egy videóban, megspékelve interjú részletekkel és helyszíni felvételekkel, de ez még nem minden…
 

CBOC Spring 2012 végeredmény

 
0
 
E-sport · jún. 13., szerda
 
Bár a CS:Source OpenCup Spring 2012 mondhatjuk úgy elég csúfosan zajlott le, mégis vége lett. Így vagy úgy. Megvan a torna győztese és ez a lényeg, bár ezek után kíváncsian várjuk, hogy lesz-e nyári állomása az egykoron szebb időket megélt torna sorozatnak. Lássuk kik lettek a TOP8 tagjai köztük két magyar csapattal.
 

CBOC Spring 2012 Rájátszás

 
0
 
E-sport · jún. 04., hétfő
 
A tragikus állapotok ellenére a ClanBase CS:Source Open Cup Spring 2012 torna adminjai, ahogy arról korábban beszámoltunk végig viszik a tornát. Sajnos a rájátszásban is volt linkelés, de azért hamarosan bajnokot hirdethetünk a CB-n is, viszont az már biztos, hogy az a bajnok nem magyar csapat lesz.
 

e havi legjobbak

 
BECUP nem lesz, de van másik!
Sajnos rossz hírrel kell elétek járulnunk, amely bizonyosan azokat fog a legjobban lesújtani, akik évek óta a BECUP-ot tartják etalonnak az itthoni LAN kavalkádban. Idén nem kerül...
11136 megtekintés
Copenhagen Games 2012 helyzetjelentés

A Copenhagen Games az egyik legnagyobb Counter-Strike:Source LAN Európában. A torna azért is igen kiemelkedő, mert a szervezők nem bízzák a véletlenre a felhozatalt. Az idei versenyre 24...
8937 megtekintés

Soundblaster CSGO Challenge

Ezen a héten, szerdán kerül megrendezésre a Sound Blaster CSGO Challenge, aminek a Copenhagen Games ad otthont. A legjobb CSS és CS1.6 csapatok élesben LAN-on előveszik a...
8463 megtekintés

Fyx glock mészárlása a Copenhagen Wolves ellen

Úgy néz ki hamarosan elérhető lesz az összes SourceTV demó felvétel a Copenhagen Games 2012-ről, addig is viszont kénytelenek vagyunk beérni youtube vágásokkal. Íme mindjárt egy...
8084 megtekintés

ESWC Finals 2012 - Közvetítés
Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első...
8035 megtekintés

Beszéd téma

 
ESWC Finals 2012 - Közvetítés
Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első...
41 hozzászólás
Elmarad az ide BECUP!
Biztosan sokan vártátok, azonban rossz hírrel kell szolgálnunk mindenkinek. A BECUP oldalán található szűkszavú nyilatkozat szerint idén elmarad az ország legnívósabbnak tartott LAN...
36 hozzászólás
BECUP nem lesz, de van másik!
Sajnos rossz hírrel kell elétek járulnunk, amely bizonyosan azokat fog a legjobban lesújtani, akik évek óta a BECUP-ot tartják etalonnak az itthoni LAN kavalkádban. Idén nem kerül...
24 hozzászólás
A VERYGAMES hivatalos közleménye mK-val kapcsolatban
A VeryGames közölte a hivatalos sajtóközleményét a tegnapi sajnálatos esettel kapcsolatban, ugyanis Michael ‘mK’ Zaidi megpróbáta ellopni az FM. Sapphire Portugál játékosának,...
13 hozzászólás
Soundblaster CSGO Challenge
Ezen a héten, szerdán kerül megrendezésre a Sound Blaster CSGO Challenge, aminek a Copenhagen Games ad otthont. A legjobb CSS és CS1.6 csapatok élesben LAN-on előveszik a...
11 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1686
 
1500
 
 
 
kép 4954
 
2292
 
 
kép 854
 
1684
 
 
 
kép 290
 
2042
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu