Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. augusztus 14. 0 hozzászólás
 

Az idén ünnepli a 15. születésnapját a CoolerMaster. Ennek örömére (és persze a mi örömünkre is) nagyon sok újdonsággal szolgál a gyártó, profiljának minden területén. A neve alapján hûtésekre

newspic
Az idén ünnepli a 15. születésnapját a CoolerMaster. Ennek örömére (és persze a mi örömünkre is) nagyon sok újdonsággal szolgál a gyártó, profiljának minden területén. A neve alapján hûtésekre asszociálnánk, azonban nem csak ezen a területen tartozik a vezetõ cégek közé. Házak, tápok, külsõ HDD-k és egyéb apró-cseprõ kiegészítõket is találunk kínálatában. Lássuk tehát, hogy milyen csodatermékeket akar nekünk eladni a vállalat.
Az újdonságok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: tob!as


newspicA gyártó összesen 11 új hûtõvel rukkolt elõ, ebbõl 6 processzor-, 3 videókártya-, és 2 notebookhûtõ. A nagy választék, sajnos társult a kevés virtuális tintával, ezért csak egyet mutatnék be, amely valószínûleg a csúcsot fogja jelenteni egy darabig a procihûtõk piacán. Az elképzelés a következõképpen indulhatott: fogjuk meg a régi CNPS 7000 Zalmann hûtõt, tegyünk rá heatpipeot, adjunk hozzá egy csipetnyi különlegességet, zárjuk mindezt gömbformába, és nevezzük el gömbnek. Talán így kezdõdhetett a CM Sphere pályafutása. A hûtõ kinézetre tényleg lélegzetelállító. Mindemellett a legdurvább procikat is bõven hidegebb éghajlatra küldi. Legfõképpen a többmagos processzorokhoz ajánlják, azonban kinézete miatt mindenki ezt fog venni :)

newspicnewspicnewspicnewspic
newspicHázak terén is tartogat néhány újdonságot a CM, méghozzá érkezik a híres Stacker konkurenciája Cosmos 1000.

A Stakckerhez képest számos ponton változik a ház kialakítása, mely kinek mennyire hasznos. Az biztos, hogy az alaplap tálcája mögött elvezethetõ kábelek hasznosak. Összesen öt 5,25" férõhellyel és hat, elõre kialakított HDD fiókkal rendelkezik. Említésreméltó még a külön légcsatorna a VGA vonalában, azonban ha mégsem tetszik, egy mozdulattal lepattintható, illetve a vízhûtés tulajdonosainak sem kell már moddolni, hiszen hátul 2 kis lyukat helyeztek el erre a célra.
Az oldallapon hangelnyelõ szivacs található, összesen négy 12cm-es ventillátorral bõvíthetõ. Súlya 16,9 kg!

newspicnewspicnewspicnewspic

  Végezetül, következzen egy tápegység, mely a világon egyedülálló. Összesen hat 12V-os ággal rendelkezik és a moduláris kábelcsatlakozásnak köszönhetõen nem alakul ki akkora kábeldzsungel mint a sima tápok esetén. 850W teljesítményt tud folyamatosan leadni, azonban pillanatnyi terhelés esetén 1000W-ra is képes a kicsike. Nvidia SLI logoval együtt egyenlõre csak az Nvidia storeban kapható (habár csodálkoznék, ha egy Crossfire két vállra fektetné).

newspicnewspicnewspicnewspic
Mindezek után csak annyit mondhatunk: BOLDOG SZÜLINAPOT COOLERMASTER!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4918
 
2305
 
 
 
kép 3775
 
1491
 
 
kép 2981
 
1317
 
 
 
kép 5030
 
2323
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu