Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2008. január 04. 0 hozzászólás
 

Használjuk...vagyis lopjuk a forrást! Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek Szega Gabrissal készített interjúját, amely nemrégiben jelent meg az elöbb csak finom célzással emlegetett klán weboldalán,

newspic
Használjuk...vagyis lopjuk a forrást! Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek Szega Gabrissal készített interjúját, amely nemrégiben jelent meg az elöbb csak finom célzással emlegetett klán weboldalán, a 15 perc hírnév becenevû rovatban.

2008 legelsõ alanya a breezers vezetõje, gabris volt. Rendkívül ambiciózus kis társaság, nagy reményekkel. Önbizalomban nem szenvednek hiányt és igyekeznek majd BECUP-on bizonyítani, hogy az a bizonyos sokak által áhítozott top5 égisz nem elérhetetlen a kisebb klánok számára sem. Nem rég még az Xternet multigaming-ben szerepeltek, de rejtélyes körülmények között az egyesület felbomlott. Nem szaporítanám a szót, beszéljen helyettem gabris!
Kíváncsi vagyok, elolvasom
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Szega & guMee


uTs][Szega-: Szia gabris! Kérlek, tegyél eleget a szokásos felvezetõ kérdésnek és mutatkozz be!

gabris: Szia Szega és köszöntöm az olvasókat! Polgári nevem Leskó Gábor, 17 éves vagyok, Esztergomban lakom és 2 és fél éve pötyögtetek több-kevesebb sikerrel.

-uTs][Szega-: Mesélj egy picit arról, hogy hol, mikor, miként ismerted meg a mostani csapattársaid és kik lennének azok?

gabris: 2007. februárjába alakult meg a klán bReeZeR néven kezdtük a pályafutásunkat. Ezzel a névvel szerepelünk az áprilisi és a májusi PGCC is, ahol 4-dikek lettünk. Késõbb XterNET multigamingbe kaptunk meghívást, ahol félévet töltöttünk és 2hete ismeretlen okok miatt felbomlott és úgy döntött a klán, hogy most újra bReeZeR néven pötyögtetünk tovább. lu:japeen,nokian,TRISHER,nothinG,NaRcO, és én.

-uTs][Szega-: Mesélj egy kicsit róluk! Ki milyen poszton játszik?

gabris: Kezdeném nothinG-al. 15 éves, lõrinczi lakos és a legrégebb óta tagja a csapatnak. Awp poszton játszik és lassan 2éve játszik source-al, valós életben Czank  Zoltán Márk.

TRISHER: Budapesti lakos, 16 éves és "õ a mi kis kockánk". 2éve cs-zik, becsületes neve Erdei Bertold.

japeen: Becsületes neve Katics Tamás, 17 éves és Pécsen lakik. Másfél éve játszik csvel, Õ a klán legtapasztaltabb és legokosabb játékosa.

Narco: Németh Áron, 17 éves gyõri lakos. 2 hónapja tért át csak a sourca, eddig 1.6ozott. Narco tölti be a 6.dik ember szerepét a csapatban.

nokian: Farkas Gábor, 16 éves szekszárdi lakos. Fél éve játszik ebben a csapatban, segíti a csapat manegelését.

-uTs][Szega-: nothinG-ról jut eszembe, hogy õ már korábban kifejtette véleményét a CS2HU fórumán, hogy szívesen látná csapatát a top10ben. Neked mi a véleményed a top10 témáról? Hova helyeznéd magatokat a scene-ben!

gabris: Én is úgy érzem, hogy helyünk lenne a top10-ben. Az SGL-en kisebb problémák miatt nem tudtunk elindulni, de nagyon várjuk a következõ lant (Becupot), ahol a top5-ben szeretnénk végezni! Az igaz, hogy most az utóbbi idõben a klán inaktív lett egy kicsit és eltûntünk, de most rengeteg gyakorlással szeretnénk visszatérni a legjobbak közé.

-uTs][Szega-: ex-cTu, Haxx-team napi 8-10 órát gyakorol "köztudottan", Ti mennyit készültök napi/heti szinten?

gabris: Nekünk már a taktikáink rendben vannak, bár most 1-2 taktikot elsüllyesztünk és újak jönnek a helyébe. Napi szinten 3-4 wart szoktunk nyomni szombat kivételével, mert akkor buli van.

-uTs][Szega-: Szerinted kik jelenleg a legjobbak Magyarországon?

gabris: Az én szerény véleményem az, hogy Magyarország legjobb klánja most az OBi, de ha ilyen jól folytatják az rmt-sek és nem bomlanak fel, szerintem átvehetik az "uralmat" Magyarországon. Az ancients csapatáról annyi a véleményem, hogy össze kell szokniuk még, mivel nagyon új a csapat, de szerintem õk is azon fáradoznak, hogy visszahozzák azt a szintet, amit a régi ancients tudott nyújtani! Ez nálam a top3.

uTs][Szega-:
Ha lenne egy kockasági index 1-tõl 10ig hova tennéd magad?

gabris: Az utóbbi idõben az ünnepek alatt nem nyomtam annyit, de suli idõszakban rengeteget nyomom, szóval 8-ra értékelném magam.

-uTs][Szega-: Személy szerint szeretek nosztalgiázni és meg is kérdezlek, hogy kik azok a játékosok, akik megfordultak a csapatban és 1 hónapnál tovább voltak? Milyen emlékeid vannak róluk?

gabris: Sok ember megfordult a klánban, de az én kedvenc játékosom és legjobb haverom az Vitéz volt. Megfordult még a klánunkban pozitive, azóta is nagyon jó haver és a nyáron megfordult a csapatba gaga és golle is.

uTs][Szega-: Köszönöm az interjút. Szeretnél valamit még üzenni az olvasóknak?

gabris:
Szeretném ezúton megköszönni a lehetõséget a HeadShot.hu támogatását és h kitartanak mellettünk és a barátaimnak, akik kiálltak mellettem jóban/rosszban.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 475
 
1350
 
 
 
kép 4486
 
5343
 
 
 
kép 5160
 
2338
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu