Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. augusztus 04. 9 hozzászólás
 

Szégyenszemre megvan az első hivatalos és igen nagy port kavar Counter-Strike:Global Offensive cheater botrány. Az ESL Go4CSGO tornájából tiltották ki a Tem ServerForge csapatát ugyanis cheateltek a tornán és lebuktak.

Az első csalási incidensén van túl az ESL legalábbis, ami a Counter-Strike:Global Offensive-et érinti. A Go4CSGO tornán az egykori ServeForge csapata ugyanis tisztességtelen előnyre tett szert és ezzel elérte hogy kizárják őket így a negyeddöntőben sem fognak szerepelni természetesen.  A csapatot két évig tiltják ki az ESL-ből és a csaló csapattársait pedig három hónapra tiltják el bármilyen versenytől az ESL-ben. Bár tény, hogy a CSGO még csak béta állapotban van, azonban máris elkezdtek megjelenni az első csalások és velük együtt a cheaterek, akik egyelőre semmit nem veszíthetnek az ingyenes béta kulcsukon kívül. Bára a szervereket és ezzel a normálisan játszani akarókat a Valve Anticheat egy tovább fejlesztett változata védi majd a játékban mégis, ahogy ez lenni szokott a cheater gyárak előrébb járnak a VAC-nál. Az alább található videó tanúsíthatja, hogy igenis létező veszélyt jelentenek a cheaterek, főleg amíg az ingyenes béta verzióval maximum egy fake regisztrációt veszthetnek. Amennyiben egy csalóval találkoztok, akkor lehetőség van lejelenteni a Valve felé ehhez nem kell mást tenni csak felmenni az illető profiljára rákattintani (View Players menüben találjuk játék közben) majd ott a „Report violation” gombra majd leírni mit is csinált a koma, esetleg egy Youtube videóval megfűszerezve.

 

Kapcsolódó videó
CSGO Cheater videóTúl sokat nem kellett várni, hogy feltűnjenek az első cheaterek és cheater videók a neten, de elvileg a Valve dolgozik a témán! Aki viszont ilyet lát próbálja meg a felhasználót feljegyezni és reportolni.
 
Címkék: csgo, cheater
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 8 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
M1LLR  dehogynem... így tolták noclippel és senkinek sem tűnt fel.
 

.KR0NAX '

aug. 06., 13:37
ESL en botok ellen tolták? meg 1v5 ben szerintem ez csak valamilyen bemutató szerű ez a videó
 
 
 
 
BecX  A kapcsolódó video gondolom nem a szóbanforgó ESL tornáról van?!
 

M1LLR

aug. 06., 13:10
dehogynem... így tolták noclippel és senkinek sem tűnt fel.
 
 
 
 
noavatar

BecX

aug. 06., 09:41
A kapcsolódó video gondolom nem a szóbanforgó ESL tornáról van?!
 
 
 
 

Szoke

aug. 05., 19:18
Üzletnek üzlet de az egyensúlyt fenn kell tartani mert ha túl sok a csaló akkor nem lesz normál játékos és akkor ugyebár a csaló se ér semmit a csítel mert nincs kit lelőni és nem merevedik az E-penis :D
 
 
 
 

bLoodcsi

aug. 05., 12:51
Valamit újat úgy is kihoznak a valvesok h elmondhassák "mi megtettünk mindent" de nem lesz változás a sourcehoz képest. Lesz egy két forma akit lebannol fél év csít után de az meg vesz egy másik accot, esetleg újat. Túl nagy üzletnek érzem ezt még mindig.
 
 
 
 

quick

aug. 04., 22:09
Amennyiben egy csalóval találkoztok, akkor lehetőség van lejelenteni a Valve felé ehhez nem kell mást tenni csak felmenni az illető profiljára rákattintani (View Players menüben találjuk játék közben) majd ott a „Report violation” gombra majd leírni mit is csinált a koma, esetleg egy Youtube videóval megfűszerezve.


Oh ha eddig 1000-en nem nyomták rá (/mondták hogy rányomják) a profilomon akkor senki se, mégis jó pár év után ugyanazon az accon nyomom VAC ban nélkül.

 
 
 
 

Szoke

aug. 04., 20:19
Még jó hogy van fogalma egyeseknek a VAC működéséről :)

Gondolom a legtöbben azt várnák hogy már de azonnal bannoljon mindenkit, ez még működhetne is... kezdetben... aztán kb 0day be frissítenék a csíteket a készítők hogy nem ismerje fel így meg kb 0.5-1 hónap az átfutási idő magyarán több legyet egy csapásra. Persze van hátulütője hogy nem szűri ki egyből a rendbontót de errr vannak az adminok a szerveren.

 
 
 
 

asasaad

aug. 04., 18:18
Ugyanúgy csalni fognak az eredetiben is, vagy valaki azt hiszi hogy egy külföldinek összeg 15 dollár. Jah kb egy óra melóval megkeresi. A VAC meg egy kalap szart sem ér.  Túl nagy üzletet generál nekik hogy csalnak, így le se szarják hogy kinek rontják el a játékát.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5092
 
2304
 
 
 
kép 3259
 
1734
 
 
kép 248
 
1885
 
 
 
kép 4554
 
1400
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu