Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. május 07. 0 hozzászólás
 

Elérkeztünk az EMS első fordulójának 5. játéknapjához, amely a tegnapitól eltérően nem egy, hanem rögtön 3 meccsel csalogat minket az esti órákra a monitorjaink elé. Ezen meccsek pedig nem is akármilyen

Elérkeztünk az EMS első fordulójának 5. játéknapjához, amely a tegnapitól eltérően nem egy, hanem rögtön 3 meccsel csalogat minket az esti órákra a monitorjaink elé. Ezen meccsek pedig nem is akármilyen összecsapások lesznek. Van itt nekünk egy VeryGames- Team Celsus párosításunk, melynek a nagy kérdése, hogy a finnek mit tudnak kezdeni, a jelenleg legjobb formában lévő CS:S csapattal, mely a torna legnagyobb esélyeseként vágott neki a küzdelmeknek. Ezen túl a mai nap kerül lebonyolításra, a Cadreden csak a csoportkör csúcsrangadójaként aposztrofált összecsapás, ahol is a Team ALTERNATE fogadja majd hazai pályáján hoorai.Xilence csapatát. (Külön érdekesség, hogy az első csoportkör alatt a csapatoknak a de_tuscan-on kell majd összemérniük tudásukat és mint az közismert, a németek d2-őn születnek, tuscanon halnak meg, így aki erre a pályára szeretne néhány taktikát kidolgozni, annak ajánlott ezt a párosítást, ha máshogy nem is, de legalább demóról visszanézni.) És hogy miért csak demóról? Nos, bár az előző két összecsapás is igen ígéretesnek ígérkezik nézői szempontból, ám számunkra valószínűleg egyik sem tartogat majd olyan izgalmakat, mind a  ma este 3. és egyben utolsó párosítása, ahol hazánk büszkesége, az iNFiNiTY.SKiLLS csap majd össze az elmúlt időszakban remekül teljesítő és a VeryGames trónjára törő, szintén francia RedLine-al. Talán nyugodtan mondhatom, hogy rendkívüli várakozás előzi meg ezt a meccset, hiszen a reaktivizálódott OBi-s fiúknak ez lesz az első nagy nemzetközi megmérettetésük új szervezetükben, melyet rögtön egy, az európai elitbe szorosan beletartozó csapat ellen vívják majd, így a mérkőzés után egy viszonylag tiszta képet kaphatunk majd arról, hogy hogyan is állnak jelenleg a felkészüléssel, mi szurkolóként a legjobbat reméljük és kívánjuk nekik.

A továbbiakban pedig lássuk, hogyan is vélekednek maguk a csapatok, a mai összecsapásról:

RedLine SPOT:

Hát itt vagyunk!
Megkezdődött az EMS 4. szezonja, melynek első meccsén, mindjárt a magyar barátainkkal az iNFiNiTY-ből kell majd szembenéznünk . Jól ismerjük ezeket a srácokat még az OBi-ból és tisztában vagyunk vele, hogy remek játékosokból álló csapattal kell majd szembenéznünk, így tisztában vagyunk vele, hogy a győzelem megszerzéséhez 200%-ot kell majd nyújtanunk a mai mérkőzésen.

iNFiNiTY.SKiLLS Res1st:

Ez lesz az első mérkőzésünk az ESL:EMS-ben, így jelenleg rendkívül izgatottak vagyunk. Visszatérésünk után, ez lesz az első igazi próbatétel a számunkra és szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy visszatértünk és képesek vagyunk olyan csapatot is legyőzni, mint a RedLine, aki az előkelő 3. helyet szerezte meg, a közelmúltban lezajlott LAN79-en.
Végezetül sok szerencsét szeretnék kívánni nekik. Találkozunk a csatamezőn fiúk.

 

A másik 2 mérkőzés:
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Cumbee


VeryGames vs. Team Celsus

VeryGames RegnaM:

Az első mérkőzésünkön az EMS 4. szezonjában egy finn csapattal, a Team Celsus-al kell majd összecsapnunk. Hogy őszinte legyek, nem ők számítanak az esélyesebb csapatnak, ám mindezek ellenére természetesen komolyan fogjuk venni a meccset.
Sok szerencsét és élvezetes játékot kívánunk a Team Celsus-nak.


Team Celsus trll:

Igen nehéz meccsünk lesz Európa legjobb csapata ellen és tisztában vagyunk vele, hogy mi vagyunk a gyengébb fél, de megpróbáljuk majd a saját játékunkat játszani és megmutatni, hogy nem adjuk könnyen magunkat.
gl hf

 

 

Team ALTERNATE vs. hoorai.Xilence

Team ALTERNATE eSca:

Üdvözlünk mindenkit, az EMS-ben játszott első meccsünk alkalmából. Az első ellenfelünk a hoorai.Xilence, akikkel már találkoztunk és akiket le is győztünk a német EPS mérkőzéseink során. A pálya, amin játszani fogunk, a de_tuscan lesz, ahol minden megtörténhet, ám a felkészülésünk jól sikerült, így célunk minden képpen az, hogy megszerezzük a győzelmet és az azzal járó 3 pontot.
Minden résztvevőnek sok szerencsét kívánok és remélem, hogy egy szép és látványos meccsel örvendeztetjük majd meg a nézőket.

hoorai.Xilence nIp:

AZ első EMS béli csoportmeccsünket az ALTERNATE ellen játszuk majd, így itt az ideje visszavágni, a német EPS-ben elszenvedett vereségünkért. Rossz hír számunkra, hogy tuscan-on folyik majd az ütközet, hiszen ez nem tartozik a kedvenc pályáink közé, de azt hiszem elmondhatjuk, hogy sikerült jól felkészülnünk, épp ezért, magabiztosan vágunk neki a mérkőzésnek.

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 352
 
2131
 
 
 
kép 4637
 
1454
 
 
kép 5323
 
2292
 
 
 
kép 5418
 
2284
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu