Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2014. február 08. 0 hozzászólás
 

Elkezdődtek az idei év egyik legnagyobb versenyére, az EMS One Katowice-re a kvalifikációs tornák, ezekbe nyújtunk egy kis betekintést ezzel a sorozatunkkal.

Norvégia H2k vs Finnország ENCE, elődöntő az EMS One Katowice északi regionális kvaliján, akárcsak mint egy hete a Winter Assembly 2014-en.

Bár csak egy hét telt el a két csapat előző meccse óta, az ENCE háza táján nagy változásokkal találkozhatunk. Finnország Niko "naSu" Kovanen helyére leigazolták a tornát legjobb ratinggel záró játékosát, aki nem más mint a minttu eddigi AWP-se Finnország Timi "aslak" Verkkoperä. Érdekesség viszont, hogy az ENCE csapatának továbbra is Finnország Aleksi "allu " Jalli maradt a snipere, hiába zárta aslak 1.35-ös osztályzattal, +53as KPD-vel és körönként átlagosan 0.89 fraggel a Finnországban rendezett lant. Hiába egy minőségi játékos, a védelmük még láthatóan nem az igazi, egy lazább inferno után dust2-n csak vért izzadva, hosszabbításban sikerült kicsikarni a győzelmet.

A H2k csapatánál nem történtek különösebb változások, viszont a tegnap esti, ESC mix elleni mérkőzésen láthattuk, hogy a Winter Assembly után egy kicsit leültek, az első mapot nagyon simán bukták, viszont a második pályán egy nagyszerű kezdésnek, ezek után pedig nuke-on egy hatalmas hajrának köszönhetően, dőntő mapon hosszabbításban sikerült felülmúlni az ESC nemzetközi mixét. A meccs külön pikantériája volt, hogy a csapatok megegyeztek abban, hogy nem vásárolnak a heti frissítésben jelentősen megerősített AUG-ot, viszont a tegnap esti beugró, a Svédország Marcus "delpan" Larsson fölrúgta az egyezséget és a H2k az AUG-ok segítségével 13-5-ös állásról jöttek vissza, majd a hosszabbításban meg is nyerték a meccset.

Döntő faktor lehet, hogy az ENCE a jó egyéni teljesítmények mellett képes lesz-e csapatként is helyt állni, a H2k-nál pedig, hogy Hoyland és Polly tudja-e hozni újra a tőlük idén látott klasszis teljesítményt. Bármi is történjen, nagyszerű meccs elé nézünk.

 
H2kRUBINO hoyland Polly Skurk maak
ENCEnatu allu aslak suNny KHRN
271%
129%
 
febr. 08., 19:00
TV: http://www.twitch.tv/NiPgamingTV
0
 

 

 

 

 

 
Címkék:
vissza
M1LLR
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3183
 
1828
 
 
 
kép 689
 
1431
 
 
CSO2 Béta tesztelés
 
1619
 
 
 
kép 2784
 
1416
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu