Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. március 17. 0 hozzászólás
 

A szokott oldalakat böngészgetve egy érdekes memoárra bukkantam a netfighterz liga oldalán. Ozsi szedte írásba gondolatait és tapasztalatait az idei év eddigi legnagyobb dobásának várható ICL-el

A szokott oldalakat böngészgetve egy érdekes memoárra bukkantam a netfighterz liga oldalán. Ozsi szedte írásba gondolatait és tapasztalatait az idei év eddigi legnagyobb dobásának várható ICL-el kapcsolatban. Érdekes külső nézőpontból írja le első benyomását a szervezős csapatról illetve a helyszínről.

 

Érdemes tovább olvasni!

 

 

A beszámoló
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Térítő


Üdv Gamerek!


Mint bizonyára tapasztalhattátok szombat és vasárnap a központi elérhetőségeken, illetve IRC-n nem voltam elérhető. Ennek egyetlen oka, hogy ellátogattam az Infinity Csarnok LAN helyszínére. Én a hétvégén voltam először és így egy körbevezetéssel kezdődött a napom. Engem teljesen megdöbbentett az épület kialakítása és hatalmas termei. Bár még van munka a helyszínen, de már látható, hogy miként és hogyan fog az egész LAN kiépülni.


Kicsi, de annál lelkesebb csapattal már péntek délutántól dolgoztak NewZoo-ék. Mi ketten SD-vel szombat dél körül csatlakoztunk a társasághoz. Unatkozásra lehetőség nincs, mert folyamatosan halad a munka. Festés, takarítás, szépítgetés, előkészületek a hálózat kiépítésére és még sorolhatnám.
Volt szerencsém bekukkantani és megnézni a játékosok asztalait, és jelentem: semmi kifogásotok nem lehet. Egy asztalnál két személy ül, nagyon kényelmesen el lehet férni, még akkor is, ha CRT monitorral áll szándékotokban Vácra jönni, hiszen egy embernek közel 1 méter széles hely áll majd rendelkezésére. Ami ugye egy jó kis erősítésnek sem utolsó, meg kell hagyni. Ahogy én láttam a sok munkálatot, és hogy 1,5 nap alatt mit sikerült a többiekkel megcsinálnom, azon vettem észre magam, hogy tényleg magával ragad a hely. Őszintén örülök, hogy részese vagyok egy ekkora dolognak.
Mint tudjátok az épületen október óta dolgozik az Magyar eSport Egyesület és jó néhány kellően „elvetemült” önkéntese, hogy minden kész legyen. Napról-napra, óráról-órára jobban néznek ki a helységek és a szemünk előtt alakul át az egész objektum. Most már én sem azt látom, hogy milyen szép színe van egy oszlopnak - ha a spakli keresése közben rátéved a szemem - vagy falnak, hanem eszembe jut a sok nevetés és ökörködés, amit a szakmunkásokat megszégyenítő pingálásunk közben műveltünk. Jó társaságban és ilyen lelkesedéssel nagyon gyorsan és hasznosan telik az idő. Végezetül elmondom nektek mi az, ami személyes véleményem alapján pozitívum vagy épp negatívum.


Pozitívumok:
- lelkes csapat, akik nem ismernek akadályokat
- megvan az összefogás a közös célért
- mindenki kiveszi a részét a munkából és ugyanúgy hajt
- nagy helyek, jó elrendezésű helységek a különböző játékokhoz


Negatívumok:
- nyirkos időben lassan szárad minden
- megközelítéshez még egy kis helyismeret szükséges a plakátok hiányában


Ezek azok a papírra (vagy inkább gépre) vetett élmények, amiket én tapasztaltam a 1,5 nap alatt. A legjobb mégis az volt, hogy ha valaki kicsit elfáradt vagy megunta a munkát, a többiek segítettek átesni a holtponton és újult erővel csaptunk bele a lassan végéhez közeledő munkákba. Én már nagyon várom, hogy ott legyen mindenki. Nem csak mi adminok, hanem ti játékosok is, és érezzétek, hogy ez az egész értetek van.


NetFighterz team Ozsi

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4704
 
1472
 
 
 
kép 5542
 
1894
 
 
kép 691
 
1562
 
 
 
kép 293
 
1979
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu