Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2010. december 03. 0 hozzászólás
 

Kis hazánk tele van kiváló „mapperekkel", mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a cs_metrobudapest pályája. Most egy merőben más mappackot hoztam számotokra. A hír címéből sokaknak nyilvánvaló lehet, hogy

Kis hazánk tele van kiváló „mapperekkel", mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a cs_metrobudapest pályája. Most egy merőben más mappackot hoztam számotokra.

A hír címéből sokaknak nyilvánvaló lehet, hogy miféle mapokról is van szó. Akik a Húsvétra gondoltak, azoknak van egy rossz hírem: nem talált. Természetesen egy kis karácsonyi hangulatteremtésről van most szó, amit a Spiryt Club csapata hozott el nekünk.

Szinte minden általuk átdolgozott pálya új textúrát kapott, de_dust2, de_inferno_pro, de_cbble kerültek fel egyelőre a „bombalerakós" pályák közül a listára, míg „funmapok" közül az aim_deagle, az awp_lego és a scoutknivez pályáján élvezhetitek a közelgő Karácsony előszeleit.

A projekt vezetője, Nagy „FreeFrag" Szilveszter szavait tolmácsolnám most felétek:

Az egész ötlet tulajdonképpen nem a mi fejünkből pattant ki. Meglepő információval szolgálhatok: a Valve a ludas, ugyanis tavaly a TF2-höz kiadtak egy ún. Spooky avagy Halloween map pack-ot. Ez be ette magát a fejembe és akkor tájt kezdett körvonalazódni, hogy milyen irányban kéne elindulni és csak remélni tudtam, hogy meg lehet teremteni ugyan azt a hangulatot, légkört. (Lábjegyzetben megjegyezném, hogy immáron 4 éve létezik a Spiryt, mint fogalom és nem titkolt szándékom volt ezzel kicsit újra össze kovácsolni a közösséget...) Nagyjából 2 hónapja álltam neki a pályáknak, mint dust2, inferno_pro, italy, cbble etc. No de kezdjük az elején: Egy kedves Club társammal (LaCRáK) voltak szárnypróbálgatásaink, kisebb-nagyobb sikerrel (lásd: aim_spiryt_waterfall v1, v2). Szóval egyre jobban közeledett a december és bele vágtam a fejszémet. Megosztottam az ötletemet LaCRáK-al, több sem kellett neki... Megcsináltuk az adott mapokhoz tartozó textúrákat, mint például dust2-n a homokos talajon lévő hó (-itt tartanék egy szusszanatnyi szünetet, hogy köszönetet mondjak dormi13-nak [Web-E designer] a grafikus munkálatokért-), ez után következett a textúra csere, statikus elemek, bogár írtás :D, játszhatóság mérése és az FPS optimalizáció (, mely sajnos nem is könnyű feladat, sőt). Így nagyjából 2 hónapos munka után elérkeztünk a mapok jelen állásához. Azt hinnénk, hogy akkor itt a vége de nem utolsó sorban megemlíteném sultankah-t, aki az új logo megtervezésében illetve kivitelezésében nyújtott segítő jobbot... Sajnos az általunk kiszabott idő intervallum nem bizonyult elég tágnak a csekély létszám miatt. Szóval még mindig "dolgozunk". Reméljük nem a 2011-es Karácsonyt köszöntjük a Spiryt XMAS map pack-al. Bár arra is vannak terveink...

A pályákat a Spiryt szerverén (91.82.85.101:29005) is kipróbálhatjátok, de a lenti linken le is tudjátok őket tölteni. A kibővített részben taláhattok néhány képet is az említett pályákról!

Update: a de_cbble pályáját frissítették a készítők, míg a $2000$ elkészült. A lenti linken le is tölthetitek őket! Ezekkel együtt FreeFrag nyilatkozata is frissítve lett.

Képek
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1



aim_spiryt_deagle_mini_xmas


awp_spiryt_lego_xmas


de_spiryt_cbble_xmas


de_spiryt_dust2_xmas


de_spiryt_inferno_pro_xmas

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4413
 
2295
 
 
 
kép 2963
 
1675
 
 
kép 4053
 
1793
 
 
 
kép 5743
 
1726
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu