Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2005. november 04. 0 hozzászólás
 

Kicsit elhanyagolódott a -Counter-Strike: Source csapatok bemutatása- című interjúsorozatunk, hisz nem minden csapatban van meg az a plusz amiért megemlíthetnénk őket. Ezt megtörte egy ígéretes csapat,

Kicsit elhanyagolódott a -Counter-Strike: Source csapatok bemutatása- című interjúsorozatunk, hisz nem minden csapatban van meg az a plusz amiért megemlíthetnénk őket. Ezt megtörte egy ígéretes csapat, név szerint...


Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: gabona


...szeretném bemutattatni az sprd klán magyar Counter-Strike: Source csapatát.
Az interjú alanyom játékos nevén FallingStar, ki bemutatja bandáját.
Elsősorban mesélj magadról! Milyen elhatározásból döntöttél a Counter-Strike mellett?

sprd|FStar: Szia gabona! 18 éves vagyok, Pesti lakos és középiskolában végzem tanulmányaimat még egy kis ideig. A CS volt az első ilyen jellegű online fps játék amivel megismerkedtem és a barátaim vittek el egy egész éjszakás LAN-ra még évekkel ezelőtt, ahol nagyon nagy élvezetet leltem abban, hogy egyszerre 5 ember is rám vadászik és mentenem kell a bőrömet:) Aztán természetesen jött az eredeti Half-Life megvétele, felcsatlakozás a NET-re ahol sikerült megismerkednem az első klánomat alkotó emberekkel akik közül mára már senki nem játszik a játékkal sajnos, de pár akkori ismerős arc megtalálható a NosztalgiaCS-sek között.

cs2hu|gabona: Remek, akkor te már öreg rókának számítasz.Mutasd be kérlek klánodat és tagjait!

sprd|FStar: A klán egy külföldi multigaming szervezet része, jelenleg mi vagyunk az egyetlen CS: Source csapatuk. A klán tagjai: nyubi (aki őrködik felettünk és szervezi a dolgokat), sYs, sTg, WestIce, dhizzy és FallingStar (azaz én).

cs2hu|gabona: Személyesen ismeritek egymást, szoktatok találkozókat szervezni?

sprd|FStar: Épp tegnap volt a napja, hogy WestIce, dhizzy és én elmentünk Pixel-be egérre teflont, egeret és fülest venni. sYs-el és sTg-vel mivel nagyon messze laknak még nem találkoztam de a többiek ha jól tudom többé-kevésbé már látták egymást.

cs2hu|gabona: Mesélj! Találkozás után milyen érzések kavarognak benned? Emberileg is megvagy elégedve velük?

sprd|FStar: Mindketten nagyon rendes srácok, West a fáradt buci fejével és dhizzy a szőke leomló fürtjeivel tényleg ennivaló:) Ezek után a gondolat, hogy LAN-on közös szállásunk lesz egyenesen csábító:) Na jó, nem, örülök, hogy ilyen normális társakkal van szerencsém játszani és nagyon jól megértjük egymást ami ritkaság, ez egy működő dolog közöttünk, de hazudnék ha azt mondanám nem lennének apró nézeteltérések amiket sikerül tisztázni és ez is csak rajtunk múlik

cs2hu|gabona: A múltban milyen eredményeket értetek el, s a jövőbeli terveket vázold fel nekünk kérlek?!

sprd|FStar: Hivatalosan nem sok kiemelkedő eredményünk van, sima PCW-ket pedig nem emlegetnék fel, de azok alapján van helyünk a scene-ben. Tervezzük egy bootcamp végrehajtását és szeretném ha egy következő LAN-ra is lejuthatnánk, D-Lanra sajnos nem tudtuk megoldani a leutazást és egy osztálykirándulás is közbejött.
Serényen készülünk az ObiNet-es kupára, vasárnap játsszuk a következő meccset délelőtt, bár a döntővel kapcsolatban vannak bennem aggodalmak.

cs2hu|gabona: Egy jó PCW eredmény sokat sugallhat az ellenfél csapatnak, akkor is ha Interneten zajlott le a folyamat. Kérlek számolj be nekünk ezekről az eredményekről!

sprd|FStar: Részletesen nem beszélnék erről ha nem baj, csak annyit mondok, a hA és a dalaylamas csapatok alulmaradtak velünk szemben.

cs2hu|gabona: Tudsz a beígért tervekért garanciát vállalni? A csapat milyen fixen áll a lábán, és milyen megállapodások születtek a menedzserrel vagy netalán a klánvezetővel? Bírtok valamilyen támogatóval, esetleg támogatókkal?

sprd|FStar: Garancia semmire sincs, ezt ezalatt a sok év alatt mindenki láthatta, de én úgy érzem a csapat jól érzi magát együtt, igyekszünk a hibákon javítani, legtöbbször én hajtom őket, hogy javítsunk amit rontottunk, de tudom nálam is vannak bőven pótolandó dolgok amiket remélem a szememre vetnek:)
A csapat ügyeit a felsőbb vezetéssel nyubi intézi, ezekbe nem szólunk bele, tudjuk a mi érdekeinket tartja szem előtt, köszönet érte neki. Igen, vannak szponzorok, de ezekről nem beszélhetek, mert megtiltották. Akit érdekel az mindent megtalál a weboldalunkon. Mellbimbaj:)

cs2hu|gabona: Milyen erősnek tudhatjuk be csapatot? Kik retteghetnek tőletek?

sprd|FStar: Ezt majd az elkövetkezendő időkben meglátjuk, akiknek elsőbbséget adnék azok a sokat emlegetett ancients és a n1ce-6aming, ők sokkal több tapasztalattal rendelkeznek és ez természetesen meglátszik. Mindenki más félhet:)

cs2hu|gabona: Szóval divatosan mondva high skill csapat a tietek?

sprd|FStar: Elég relatív dolog, de úgy érzem igen, ebbe a kategóriába sorolhatjuk a csapatot tekintve a rengeteg középszintű csapatot.

cs2hu|gabona: Hogy szoktatok gyakorolni? Van állandó gyakorló partneretek? Bootcamp-et hol tervezitek?

sprd|FStar: Minden pálya előtt tartatok egy hosszú taktikai megbeszélést ahol átvesszük és begyakoroljuk az adott pályára a legmegfelelőbb húzásokat, azután játszunk pár meccset külföldi csapatokkal, hogy lássuk mennyire működnek a dolgok. Magyarokkal nem igazán játszunk komoly war-t, amit PCW-ket játszottunk csak ott helyben improvizált taktikákra épültek.
A bootcamp-et a fragpointban szeretnénk egy borús pénteki éjszakán, csak csapatot nem találtunk még rá, az ideális jelölt számomra a n1ce-6aming bár stawros épp most mondta, hogy ők sem gyakori vendégek ott:) Meglátjuk mi lesz!

cs2hu|gabona: Te mint csapat irányító hogyan osztod be tagjaidnak az idejét, mennyit szoktatok gyakorolni, edzeni?

sprd|FStar: Nekem heti háromszor van edzésem este, tehát aznap nem tudunk sok mindent csinálni úgyhogy lazulunk. Amikor megvan a csapat taktikázással kezdünk főként és PCW-vel folytatjuk, minden időd ki kell használni. Általában egész estés gyakorlás van, néha egy kis publik:) 2on2-t is sűrűn játszunk amiben régebben is jók voltunk és részt veszünk a decemberi esports 2on2 kupán az én drága partneremmel, sYs-el.

cs2hu|gabona: Leszoktátok másolni nagyobb csapatok taktikáit, vagy többségében próbáltok új dolgokkal előállni?

sprd|FStar: Eddig csak saját taktikát alkalmaztunk amik 95%-ban tőlem származnak és jogdíjasak:)

cs2hu|gabona: Hogy érzed, a csapat "skill"-ben erős, vagy a nyert köröket inkább a rengetegszer begyakorolt taktikák miatt tudhatjuk be?

sprd|FStar: Nehéz kérdés, úgy érzem, hogy egyénileg is erősek, a taktika pedig azért kell, hogy ezt a "skill"-t megfelelően fektessük be egy-egy meccs alatt, gondolok itt arra, hogy elég sokat számít, hogy egyesével mászunk be egy forró helyre vagy egymást fedezve és segítve.

cs2hu|gabona: Így van! Na de mégis meddig tervezitek a csapat életbemaradását?

sprd|FStar: Csapatok jönnek-csapatok mennek, ez ugyanolyan mint a párkapcsolatok az én koromban vagy még korábban, szeretnénk, hogy örökké tartson, de az élet tapasztalatai alapján a lelkünk mélyén tudjuk, hogy nem így lesz. Annak kell örülni ami van, azt kell kamatoztatni ami van és azzal kell ütni ami van.

cs2hu|gabona: Egyéb közölni valód van számunkra?

sprd|FStar:: Csak annyi, hogy kellemes szünetet mindenkinek és köszi az idődet a csapat nevében is:)

cs2hu|gabona: Én köszönöm! Sok sikert és eredményekben gazdag újévet kívánok nektek :)

sprd|FStar: Köfi:)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3510
 
1457
 
 
 
kép 890
 
1577
 
 
kép 4496
 
1519
 
 
 
kép 4840
 
2305
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu